Kroonprinses Victoria heeft deze week een bezoek gebracht aan de Bernadotte Bibliotheek. Het Zweedse Koninklijke hof plaatstse vandaag foto's op haar website van het bezoek.

Victoria draagt een bekende blouse van Mayla op een zwarte pantalon.

Qua accessoires draagt ze onder haar bekende zwarte tas van Valentino.

Prinses Madeleine en Koningin Silvia waren op woensdag 17 en donderdag 18 februari aanwezig bij 2 vergaderingen van de Childhood Foundation en de Internationale Raad van de Childhood Foundation. Koningin Silvia gaat tijdens de 1e dag gekleed in donkergroen met wit, Madeleine in beige met wit. Helaas is er niet zoveel van deze outfits te zien.

Tijdens de 2e dag droeg Madeleine een jurkje van Nanette Lepore, waarin we haar eerder gezien hebben op 4 december 2012. Ook nu combineerde ze het jurkje met een zwarte cardigan.

Wat vinden jullie van de outfits van Victoria en Madeleine?

Foto's ©Kungahuset, afbeeldingen ©Mayla, ©Valentino, ©Nanette Lepore

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 20 feb 2016 - 09:14

Ik vind de blouse een beetje stijf, maar aan het eind van haar zwangerschap wel zo comfortabel. De jurk van Madeleine is erg mooi.

afbeelding van zara

zara

zaterdag 20 feb 2016 - 09:09

Leuke top, staat haar erg goed!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

vrijdag 19 feb 2016 - 19:09

Wat een vertederende foto waar Victoria haar buik op de tafel laat steunen!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?