Over twee dagen is ons Koningspaar al weer 15 jaar getrouwd! Natuurlijk zullen Josine en ik de komende dagen aandacht besteden aan dit mooie huwelijksjubileum! Vanavond blikken we terug op de het feest dat vooraf ging aan het huwelijk van de Prins van Oranje en Maxima Zorreguieta!

Op 1 februari kreeg het aanstaande bruidspaar een feest aangeboden in de Amsterdam Arena. Tijdens het feest werd onder andere het lied 'Lopen op het water' gezongen door Marco Borsato en Sita Verrmeulen. Dit lied werd speciaal voor Willem-Alexander en Maxima gemaakt. Het moment dat dit liedje werd gezongen is in de video hier onder nog terug te bekijken. OOk kregen Willem-Alexander en Maxima hier alvast het kado van het Nederlandse volk aangeboden: Het OranjeFonds! Daar hebben ze intussen al heel wat van gemaakt, dat kunnen we gerust stellen! Maxima droeg een rode ensemble van Natan.

Foto

Foto

Foto

 


Bij dit feest waren ook buitenlandse koninklijke gasten aanwezig, maar hier is helaas maar erg weinig beschikbaar om hier te plaatsen. Een paar foto's, waarop de gasten allemaal warme mantels dragen.

Wat vonden jullie van de outfit van Maxima?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Els

Els

donderdag 02 feb 2017 - 11:04

Ik was zo vol bewondering voor de broek van Maxima. De pijpen vielen zo mooi over elkaar heen dat het wel een lange rok leek. Nergens inkijk. Dit was voor mij het begin van bewondering voor haar mode outfits. Nog steeds vind ik sommige van haar nieuwe outfits zo vol bewondering aanschouwen. Vooral als ze bijv. Etro draagt.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 02 feb 2017 - 19:43

Dit was inderdaad een prachtige outfit. Ze had er ook echt wel stijve exemplaren tussen zit, maar deze en haar verlovingsjurkje vond ik erg mooi.

afbeelding van Chantal

Chantal

woensdag 01 feb 2017 - 15:08

Schitterende outfit! Je kon toen al zien wat ze allemaal in haar mars heeft, charmant, mooi, groot, slank en intelligent en laten we eerlijk zijn eigenlijk overtrof ze de toenmalige kroonprins. Nu als koningin doet ze dat mijn inziens nog steeds maar het is juist zo mooi dat ze zich op de nodige momenten terugtrekt en Willem Alexander de aandacht gunt, andersom is het ook zo mooi dat ook Alexander haar vaak in de spotlights laat staan en daar zienderogen van geniet, dit maakt hen zo'n bijzonder koppel. Ze zijn open, menselijk en spontaan. Eigenlijk gedragen ze zich heel gewoon en dat maakt hen juist heel bijzonder. Ik ken geen enkel ander land dat zo'n fantastisch koningspaar heeft..

afbeelding van Suzanne

Suzanne

woensdag 01 feb 2017 - 21:17

Mooi gezegd, je zou meer landen onze monarchie gunnen.

afbeelding van Bea

Bea

woensdag 01 feb 2017 - 11:42

Ja nostalgie idd. Zat in het vak naast de Royalties, maar maak nooit 'sneaky' foto's, sorry sorry.....

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 01 feb 2017 - 13:01

Dat is niet sorry, maar wel zo netjes.

afbeelding van zara

zara

woensdag 01 feb 2017 - 11:24

Wat een heerlijke nostalgie, TWoR! Het brengt me weer even helemaal terug naar die periode, de vrolijke opwinding en het enthousiasme van de hele voorbereiding voor dit feest en het speciale 'lied'. En dan zitten, voor de buis, soms met kromme tenen, en ook bezorgd of Máxima dit 'allemaal wel zou trekken', maar ze doorstond het met vlag en wimpel!

afbeelding van Suzanne

Suzanne

woensdag 01 feb 2017 - 11:13

Wat zal ze gedacht hebben met die Hollandse folklore! Moest toen werken, om dag daarna vrij te zijn. Eigenlijk die hele avond totaal gemist. Maar ze straalden beiden en dat is het belangrijkst.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 01 feb 2017 - 10:54

Wat een stralend stel! Helemaal leuk dat Máxima toen voor deze prachtige rode outfits koos. Staat haar fantastisch! Hoop dat ze nig steeds zo gelukkig zijn als toen.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 01 feb 2017 - 09:57

Gave outfit van Maxima!
En zo lief lachend.
(Van dat zangeresje daarna weinig meer gehoord)

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 01 feb 2017 - 13:10

Kijk eens op haar website, www.sitavermeulen.nl
Ze heeft meer in haar mars dan jij en ik dacht.

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 01 feb 2017 - 09:05

Ze zag er erg mooi uit, met name door de rode kleur van het pakje. Volgens mij droeg ze toen expres een schoen met lage hak omdat ze bang was te vallen en in het gips te lopen tijdens haar huwelijk (zoiets staat me nog bij, ik hoop dat dat klopt). Wat een mooie foto, de tweede van boven.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?