Prinses Laurentien was afgelopen woensdag, samen met verschillende leden van de Zweedse Koninklijke familie aanwezig bij het Global Child Forum in Stockholm. Het Global Child Forum is in 2009 opgezet door Koning Carl Gustaf en Koningin Silvia, in samenwerking met de VN. Dat is dan ook de reden dat het georganiseerd wordt in het Koninklijk Paleis, en dat er jaarlijks veel leden van de Zweedse Koninklijke familie aanwezig zijn. Dit jaar waren dat de Koning, Koningin, Kroonprinses Victoria, Prins Daniel en Prinses Sofia.

Foto

Prinses Laurentien, die net als Kroonprinses Victoria en Koning Carl Gustaf ook een toespraak hield, was aanwezig namens de Missing Chapter Foundation. Laurentien ging gekleed in een zwarte broek en top met bloemenprint, gecombineerd met een zwart jasje. Update 28 april 2018: Met dank aan een tip van Adriana kunnen we melden dat de top en pantalon van DVF zijn!

Foto

Foto

Foto

Foto

Kroonprinses Victoria droeg een zachtroze broekpak, gecombineerd met een bordeauxrode blouse.

Foto

Foto

Koningin Silvia ging gekleed in een kobaltblauw mantelpakje.

Foto

Prinses Sofia droeg een cremekleurige top op een zwarte pantalon.

Foto

De screenshots die gebruikt zijn komen uit onderstaande video's van het Global Child Forum.


Wat vinden jullie van deze outfits, in het bijzonder van de kleding van Prinses Laurentien?

Foto's ©Kungahuset, H. Garlov/screenshots video's ©Global Child Forum

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 28 apr 2018 - 12:22

Met dank aan een tip van Adriana kunnen we melden dat Laurentiens kleding van DVF komt!

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

maandag 16 apr 2018 - 12:16

Goed gevonden Dorie! Ik heb even op de site gekeken en het is een leuk merk. De tas van Victoria stond er niet (meer) op en inmiddels ben ik wel helemaal digitaal (zonder hangmappen) maar ik had hem eerder graag gehad.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

zondag 15 apr 2018 - 21:48

Het pak van Victoria vind ik geweldig. Laurentien ziet er goed uit, ondanks iets te veel bloemen. Zelf vind ik een zwart broekpak met een dergelijk soort blouse (in haar geval, zelf draag ik nooit van dat soort prints) nog beter. Ik heb me nog even in de tassen van de dames verdiept maar ze niet kunnen vinden. Vooral die elegante witte van Victoria met een echt vierkante „advocaten" dossier onder en bovenkant intrigeerde mij. In zo’n tas kan je hangmappen hangen, ik heb er ook 1 maar dan groter en in saai zwart kunststof. Laurentien heeft ws. gewoon verschillende A4 mappen zonder hangmechanisme in haar tas. Ik denk dat er bij deze bijeenkomst nog niet alles is gedigitaliseerd en er dus nog veel papieren dossiers zijn.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

zondag 15 apr 2018 - 21:43

Het pak van Victoria vind ik geweldig. Laurentien ziet er goed uit, ondanks iets te veel bloemen. Zelf vind ik een zwart broekpak met een dergelijk soort blouse (in haar geval, zelf draag ik nooit van dat soort prints) nog beter. Ik heb me nog even in de tassen van de dames verdiept maar ze niet kunnen vinden. Vooral die elegante witte van Victoria met een echt vierkante „advocaten" dossier onder en bovenkant intrigeerde mij. In zo’n tas kan je hangmappen hangen, ik heb er ook 1 maar dan groter en in saai zwart kunststof. Laurentien heeft ws. gewoon verschillende A4 mappen in haar tas. Ik denk dat er bij deze bijeenkomst nog niet alles is gedigitaliseerd en er dus nog veel papieren dossiers zijn.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 17 apr 2018 - 21:19

wat een supergrote tassen. Ik ga er op letten op die hangmappentassen.

afbeelding van Merel

Merel

zondag 15 apr 2018 - 19:10

Errug leuk! Pak van Victoria is om op te vreten (kleur, snit, striksluiting). En oudroze met bordeaux: super. Laurentien in een jasje en een heftige print: beide staan haar goed. Mooi de print in de suit met een effen jasje. Het jasje dicht, en ietsepietsie langer, is denk ik nog flatteuzer.

afbeelding van jeannine

jeannine

zondag 15 apr 2018 - 17:41

Dank je Iris voor deze duidelijke foto ,Ik ben helemaal weg van de kleding van Viktoria.
Laurentien is beter dan anders maar nee het is het niet voor deze toespraak.

afbeelding van Claire

Claire

zondag 15 apr 2018 - 15:33

Ik heb van de week andere foto's gezien van Laurentien en Victoria. Dan vallen deze foto's nog mee. Die jumpsuit flatteert haar niet echt, en haar kapsel zag er ook een beetje verknipt uit. Ik vind haar overigens wel sympathiek overkomen. Victoria draagt de laatste tijd veel mannelijke pakken, jassen en jurken in fletse en soms harde tinten die haar niet mooi staan. Ik zie haar liever wat vrouwelijker gekleed.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 15 apr 2018 - 13:38

Blous van Victoria is naar mijn idee van Boss. Die heeft dit type in vele kleuren. Elk seizoen.
Een beetje poeder of zoiets had t glimmende van haar gezicht weggehaald.
Goede speeches van beide dames in goede engelse uitspraak.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

zondag 15 apr 2018 - 12:59

Het blousje onder het jasje van victoria vin,d ik er niet onder passen,vreemd kraagje en de kleuren passen niet zo bij elkaar

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

zondag 15 apr 2018 - 12:36

Ik zou die gebloemde broek niet doen, teveel van het goede, dan zou ik een zwarte broek bij dragen in zelfde stof van het jasje en wel dan die gebloemde blouse, het haar ziet eruit alsof ze regelrecht uit haar bed komt, afgrijselijk.
Pakje van Victoria is keurig maar wel wat flets voor haar. En ik vind het een beetje kaal om haar nek of een leuk sjaaltje of ook haar haar een los gestyled. ze heeft al een behoorlijke vooruitstekende kin en dat strak naar achteren is niet altijd mooi.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 15 apr 2018 - 11:41

Leuke outfit, typisch Laure tien. Maar haar haar..... wat is er gebeurd met de mooie gestylde coupe met lok van een paar jaar geleden.
Voor mij wint Victoria het qua outfit. Wat een rachtug pak!

afbeelding van Els

Els

zondag 15 apr 2018 - 10:53

Wat mij gelijk opvalt is de ceintuur die haar buik zo doet opbollen. Een stuk lager had mooier geweest. Of volgende keer een wat bredere zwart leren ceintuur, een soort cumberband, dat lijkt me erg mooi om de jumpsuit wat meer te onderbreken. Het dessin is nu wat overheersend als geheel. Jasje is er erg mooi bij.

afbeelding van zara

zara

zondag 15 apr 2018 - 10:45

De outfit is prima in balans! Zo zie ik haar graag, de stof van de jumpsuit is dan wel gebloemd, maar gelukkig van een mooie zware kwaliteit, met een tikje glans erin. Het matchende donkerblauwe colbert heeft precies de juiste lengte en snit. En wat een leuk elegant schoentje draagt ze erbij! Less is more, alleen een groene statement ring en een ronde broche op de revers. Prima zo, zonder toeters en bellen . (Enige minpuntje: de handtas is wat oubollig, ik zou een wat 'hoekiger' modern exemplaar mooier vinden.)

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

zondag 15 apr 2018 - 19:54

Beide dames hebben zo te zien hun hutkoffer meegenomen. Zou hierover van tevoren een afspraak gemaakt zijn?

afbeelding van Johannetta

Johannetta

zondag 15 apr 2018 - 10:38

Hmmm! Ik begrijp eigenlijk nooit waarom je in zo'n lang gebloemd gewaad (jumpsuit, jurk, rok) zou lopen. Ik krijg toch teveel associaties met ouderwetse gordijnen of pyjama's en nachtponnen. Als bloesje had ik de stof nog wel leuk gevonden.
Het broekpak van Victoria vind ik op zich mooi, maar veel te flets van kleur voor haar. Zeker als je haar van top tot teen ziet.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 15 apr 2018 - 10:14

Goede outfit. De bloemenprint zakelijk gemaakt met colbertje. Matcht goed met t roze broekpak van Victoria.
Leuk voor haar ook wat internationale events.

afbeelding van Doro

Doro

zondag 15 apr 2018 - 08:39

Best aardig volgens mij dieoutfit van Laurentien. Zag haar ook nog bij een andere gelegenheid. Daar had ze een lange gebloemde rok aan met een soort Afrikaanse ketting. Heel jammere combi want die ketting was vierkant en dat vond ik niet zo mooi bij de gebloemde rok (qua vorm en stijl).
Dit echter lijkt me wel leuk maa zie alleen de bovenkant. Een hele botanische broek lijkt me minder geslaagd.

En het haar...te erg

afbeelding van Carmen

Carmen

zondag 15 apr 2018 - 10:47

Als ik bedenk in wat voor clowneske outfits ze af en toe verschijnt vind ik dit een topper!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 14 apr 2018 - 23:10

Wat vinden jullie van de kleding van Laurentien en de Zweedse royals?

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 14 apr 2018 - 20:31

Iemand die de jumpsuit herkent? Heb al behoorlijk gezocht, maar kan het merk helaas tot nu toe niet vinden.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

zaterdag 14 apr 2018 - 22:32

Natan?merk adoree?

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 14 apr 2018 - 23:11

Laurentien draagt zelden Natan, dus dat vraag ik me eerlijk gezegd af. Het merk Adoree kende ik niet. Dank je wel!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?