Koningin Mathilde heeft vandaag in het museum La Boverie in Luik de tentoonstelling En Plein Air bezocht. De tentoonstelling is gewijd aan de schilderkunst in open lucht sinds de 18de eeuw en werd gerealiseerd in samenwerking met het Louvre. Na de restauratiewerken, heeft het museum ruimte voor zowel collecties van de Stad Luik alsook voor tijdelijke tentoonstellingen. 

Outfit Koningin Mathilde:

Koningin Mathilde droeg een donkerblauwe met cremekleurige outfit, van nog onbekende ontwerper. De print heeft wat weg van verschillende outfits van Dries van Noten.

Vanavond is Koningin Mathilde toch aanwezig (en niet zoals eerder gemeldt Prinses Astrid en Prins Lorenz). Mathilde heeft haar oudste zoon, Prins Gabriel meegenomen. Dat betekent waarschijnlijk dat we een van de komende avonden ook nog Prinses Elisabeth wel kunnen verwachten.

Outfit Koningin Mathilde avondprogramma:

Koningin Mathilde draagt een cremekleurige pantalon en rood/groene kanten top van Natan, die we eerder bij haar gezien hebben.

Wat vinden jullie van de outfits van Koningin Mathilde?

Foto's ©Koninklijk Paleis

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 28 mei 2016 - 14:19

Zo leuk dat ze regelmatig haar kinderen ergens mee naartoe neemt! En eigenlijk alleen maar natuurlijk en logisch als je het mij vraagt.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 26 mei 2016 - 22:52

De jurk in Luik is heel mooi en had vanavond ook gekund. De avondoutfit is nu erg informeel.

afbeelding van Mary

Mary

donderdag 26 mei 2016 - 22:34

De outfit van vanavond wordt ik niet blij van. Van overdag kan prima!

afbeelding van Stijl

Stijl

donderdag 26 mei 2016 - 21:05

Alletwee weer prima en "Mathilde".
Waar vindt ze dit??

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 26 mei 2016 - 21:09

Nou eh... de 2e outfit gewoon bij Natan ;). De eerste zou Dries van Noten kunnen zijn, maar ik heb het daar nog niet kunnen vinden.

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

donderdag 26 mei 2016 - 20:49

Ik vind de outfit in Luik erg mooi! Haar haar zit leuk!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?