Koning Carl Gustaf, Koningin Silvia, Prinses Madeleine en Prinses Sofia zijn vandaag aanwezig bij het Global Child Forum in Stockholm. Ook Kroonprinses Victoria zou aanwezig zijn, maar zij heeft afgemeld in verband met veiligheidsrisico's.

Koningin Silvia gaat gekleed in een paars mantelpakje met bijpassend sjaaltje.

Prinses Sofia draagt een groene blouse van Cos. Sofia heeft al heel wat verschillende kledingmerken gedragen, en gaat daarbij duidelijk te rade bij haar schoonzussen. Ook kroonprinses Victoria heeft wel kleding gedragen van Cos.

Prinses Madeleine gaat gekleed in een lange zwarte broek, met daarop een witte blouse met zwarte accenten. De blouse is van Zara, en kost E 29,95. Haar zwarte cape/jasje is eveneens van Zara. Deze is te koop voor E 69,95. Madeleines zwarte tas komt van Celine.

Vorige week bezocht Prinses Madeleine met haar dochtertje Leonore een Zweedse kerstmarkt in Londen. Ook hier droeg Prinses Madeleine een blouse van Zara. Ze heeft duidelijk zin in de huidige collectie van Zara!

Afbeeldingen ©Zara, ©Princess Madeleine of Sweden, ©Cos, ©Celine.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Els

Els

maandag 30 nov 2015 - 12:00

Met je eens. Ik krijg de indruk dat ze in Zweden wat normalere dingen doen met de kinderen waarbij niet alles afgeschermd en afgesloten wordt. Ik gun de prinsesjes een normale jeugd, maar dan kun je daar toch eens wat van laten zien? Een bezoekje aan een Kerstmarkt is heel normaal en mag best eens gezien worden, ook hier in NL.

afbeelding van Els

Els

zaterdag 28 nov 2015 - 17:54

Lijkt het zo of heeft Sofia iets te veel botox/fillers gebruikt? Haar lippen lijken op Katrien Duck, sorry dat ik het zeg. Op foto groene top bedoel ik.

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

vrijdag 27 nov 2015 - 18:04

Mooie kleren van Sofia en Madeleine!
Ik ben niet weg van de blouse van vorige week al past het wel bij de kerstmarkt :)

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

vrijdag 27 nov 2015 - 18:04

Mooie kleren van Sofia en Madeleine!
Ik ben niet weg van de blouse van vorige week al past het wel bij de kerstmarkt :)

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 27 nov 2015 - 13:40

Hooggesloten kan soms heel tuttig zijn, maar zeker niet bij iedereen.
Wat ik wel tuttig vind is dat geknoopte bandje over de kraag, daar hou ik echt niet van, Voor mij kan ze zo gaan line-dansen.

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 27 nov 2015 - 12:38

Absoluut niet tuttig !!!!
Ik vind het juist heel erg leuk!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 27 nov 2015 - 09:23

Ik vind hooggesloten blouses juist mooi, maar het moet je wel staan. Ik heb geen heel lange nek en door zulke blouses lijkt m'n nek wel helemaal te verdwijnen.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 27 nov 2015 - 12:46

Bij mij verdwijnt mijn nek volgens mij ook maar het interesseert me niet eigenlijk, ik word hier toch niet beoordeeld op deze pagina, dus...... ;-)))

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 27 nov 2015 - 01:36

Vinden jullie hooggesloten altijd tuttig? Ik draag mijn witte bloesjes graag volledig dichtgeknoopt en ben ook dol op coltruien. Eerlijke meningen welkom!

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 27 nov 2015 - 12:15

Dat "tuttige" is nu wel heel trendy, ik vind het mooi, ik hou van de "secretaresse look" en zelfs een beetje sexy als je er killer heels bij aan hebt en een goed kapsel. Love it or hate it, is het denk ik.

Ik geniet ook heel erg van de serie The Americans, daar zie je veel van dit soort kleding!

afbeelding van LG

LG

vrijdag 27 nov 2015 - 05:35

Oops twice.

afbeelding van LG

LG

vrijdag 27 nov 2015 - 05:33

Maxi helemaal niet tuttig als jouw haar maar goed zit, just kidding;-))
Ik kan zelf niet tegen volledig dicht geknoopte blouses omdat ik het er benauwd van krijg. Ook van een coltrui krijg ik de kriebels. Ik draag wel wat ze hier een "mock turtleneck" noemen als het koud is maar dan moet het niet te strak zitten.

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 26 nov 2015 - 23:58

De kleding van Madeleine oogt voor mij wat tuttig, erg hooggesloten allemaal. Sofia ziet er vlot uit met de donkergroene blouse.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 26 nov 2015 - 21:52

De log is aangevuld met info! Nogmaals dank voor de tips!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 26 nov 2015 - 19:06

Dank voor jullie tips dames! Ik hoop er straks naar te kijken.

Even iets heel anders: in verband met veiligheidsrisico's was Victoria niet aanwezig. Waarom de anderen dan wel dacht ik? Het was afgeraden dat de Koning met zijn opvolger in 1 ruimte zou zijn. Victoria dus. Zij luisterde mee met een video-verbinding.

Ook in Belgie worden activiteiten afgezegd of juist in Paleis gehouden (zo las Mathilde voor in het Paleis). Over Mathildes diverse activiteiten hoop ik vanavond of morgen een log te schrijven.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 26 nov 2015 - 18:24

Wat is Sofia toch een prachtige vrouw! Ik vind haar de mooiste prinses, zelfs ahum... Mooier dan Maxima.
Leuke top! Zou m zeker bestellen Metel!

afbeelding van Sjanine

Sjanine

donderdag 26 nov 2015 - 18:57

Volgens mij is het 'jasje' van Madeleine van zara en had Letizia het 5 nov. ook aan bij de design award.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 26 nov 2015 - 19:27

Je hebt gelijk, en haar blouse denk ik ook. Vorige week droeg ze ook al een blouse van Zara. Ze is dus duidelijk wezen shoppen bij Zara. Zal straks even toevoegen, moet nu even weg. Dank voor je tip!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?