Gisteren en vandaag heeft het tweedaags Staatsbezoek van Argentinie aan Spanje plaatsgevonden. Koning Felipe en Koningin Letizia ontvingen de President Mauricio Macri en zijn echtgenote Juliana Awada na de welkomstceremonie in het Paleis.

Foto

Koningin Letizia droeg gisteren overdag een lichtroze mantelpakje van Felipe Varela met een cremekleurige kanten top.

Foto

Foto

Tijdens het Staatsbanket droeg Koningin Letizia een zwarte japon. Het meest opvallende was haar tiara! Ze droeg namelijk voor het eerst de Fleur de Lys tiara! Een nogal grote tiara, en Letizia heeft natuurlijk een klein en smal figuur. Wat vinden jullie van deze tiara bij haar?

Foto

Foto

Foto

Foto

Vandaag, tijdens de tweede dag van het Staatsbezoek, droeg Koningin Letizia een wit jurkje met A-lijn rok gedeelte. Haar parel oorhangers komen uit de koninklijke kluis. Koning Felipes zus Prinses Elena droeg deze oorhangers tijdens haar huwelijk. Buiten droeg Koningin Letizia een rode mantel over haar witte jurk.

Foto

Foto

Foto

Foto

Tijdens de contraprestatie droeg Koningin Letizia een jurk met zwarte en witte verticale strepen.

Foto's ©CasaReal

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 24 feb 2017 - 21:01

Super leuk Lettitzia weer te zien. Zeker als het Presidentiële paar van Argentinei langs komt. Wat zien de dames er mooi uit en wat hoop ik dat Máxima en Willem Alexander op staatsbezoek naar Argentinië gaan of dit paar uitnodigen....
De tiara staat Letizia prachtig. Echt een Spaans statement: even de "macht" uitstralen als "moederland".

afbeelding van Margriet76

Margriet76

vrijdag 24 feb 2017 - 20:13

Wat een adembenemend mooie vrouw die Juliana. We kunnen haar ook gaan gaan volgen:-) Ik heb het gevoel dat zij meer into fashion is als Maxima.

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 24 feb 2017 - 18:19

Beide dames zien er in het nude fantastisch uit. Letizia zoals altijd: de pasvorm is perfect. De dames lijken zelfs op dezelfde manier te lopen. De Argentijnse is ook een schoonheid zeg. Ik had haar jas zonder het bont, mooier gevonden. Het oogt wat log.
De tiara van Letizia is veel te groot. Haar hele gezicht valt weg. Ook haar ordelint is echt te breed. De jurk van de Argentijnse dame vind ik schitterend.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 24 feb 2017 - 16:02

De roze outfits van de eerste dag zijn schitterend
De avondoutfits ook. Die tiara is inderdaad erg groot en haar sjerp is ook bijzonder groot. Heeft ze eerder deze grote tiara gedragen? De outfits van de tweede dag zijn niet de moeite waard, dat had veel beter gekund zowel overdag als s avonds.
Wat een mooie vrouw van de Argentijnse president. We moeten haar onthouden, want vaak worden zij later de president van het land

afbeelding van Helena

Helena

vrijdag 24 feb 2017 - 15:29

Car geef haar complimentjes, als het zou kunnen. Dat helpt. Maar ze blijft er daarom wel mooi uitzien,hoe dan ook.

afbeelding van car

car

vrijdag 24 feb 2017 - 16:04

Jaaa probeer ik ook te doen haha! En ze is prachtig en weet zich goed naar haar figuur te kleden! :)

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 24 feb 2017 - 14:34

ha ha ha, grappig.

afbeelding van car

car

vrijdag 24 feb 2017 - 13:35

Nog mooier hahaha ik ben er zelfs van overtuigd ;) mede ook dankzij mn opleiding en hoge sensitiviteit!

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 24 feb 2017 - 14:34

Ik denk dat je wel eens gelijk kunt hebben car . Het is sowieso duidelijk dat Letitzia obsessief bezig is met haar uiterlijk.

edit: ik had je youtubeje nog niet niet gezien toen ik deze reactie plaatste. ;-))

afbeelding van car

car

vrijdag 24 feb 2017 - 13:01

Wow op jou laatste link is heel duidelijk te zien dat de make up van juliana niet goed gedaan is...te wit in combinatie met haar eigen huidskleur!
Ik vind Letizia met zulke gelegenheden altijd heel scherp! Al vind ik die galajurk van juliana betoverend mooi!
Haha ik ben niet heel erg fan van Letizia omdat ze altijd aan het concurreren is met andere vrouwen :) ze doet het met julianan ( bij aankomst bekijkt ze haar stiekem van achteren van top tot teen) ( ze deed het heel sneaky bij het kennismakingsbezoek aan Nederland bij Maxima) en ik denk dat ze stiekem best onzeker is omdat veel van de vrouwen die ze ontmoet vaak naturel beauty's zijn..terwijl zij botox en een neusoperatie heeft gehad...en nog wel een paar dingen meer! :)
Dat maakt dat ik haar stijl mooi vind...maar ik merk dat ze haar mooie sterke persoonlijkheid soms laat beïnvloeden Door uiterlijk en met name uiterlijk van anderen

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 24 feb 2017 - 13:20

Hoe kun je het bedenken...

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 24 feb 2017 - 14:13

Nou, inderdaad zeg...

afbeelding van Mijtje

Mijtje

vrijdag 24 feb 2017 - 15:01

Ik moet eerlijk bekennen dat ik Car wel kan volgen....

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 24 feb 2017 - 10:36

Het valt me altijd op hoe perfect de kleding Letitzia past. Werkelijk alles past haar als een handschoen en dat toont op zich al geweldig chic.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 24 feb 2017 - 09:28

Ik heb ook al eerder mijn commentaar gegeven op deze twee fantastisch geklede dames. Mooie roze pakjes en allebei op hun eigen manier geweldig tijdens het staatsbanket (de één met superjuwelen en een sobere jurk, de andere met heel mooie avondjurk en sober met juwelen) Alleen geldt dat niet voor de contraprestatie. Ik zie een witte glim- en flodderjurk en een op zich mooi jurkje van Letizia maar waarin ze wel heel erg knokig lijkt. Ze kan beter haar schouders en armen bedekken.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 24 feb 2017 - 10:02

Prachtig samengevat! Ik vind het witte dag-jurkje van Letizia ook wat aan de korte/meisjes-achtige kant.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 24 feb 2017 - 09:17

Ik schreef al eerder over dag 1: de twee dames zijn in poeder roze outfit allebei prachtig. Over de grote tiara 's avonds hebben we het ook al gehad.
Dan dag 2: naast Juliana lijkt Letizia een ijzig mager kindvrouwtje, daar kan ze niets aan doen maar dat vind ik. De modieuze japon van Juliana vind ik geweldig en ook Letizia ziet er goed uit. Maar dan de avondkleding, zou het al carnaval zijn in Spanje? Wat een aanfluiting, vooral als ze zo naast elkaar staan is het echt geen gezicht. Een 'my gipsy wedding' jurk naast een circusjurkje.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

vrijdag 24 feb 2017 - 02:55

@ Jens, zeker niet dat er niet wordt gekleurd door de dames . Maar dichter bij de oorspronkelijke kleur toont zoveel natuurlijker.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 feb 2017 - 00:23

Margriet76
donderdag 23 feb 2017 - 20:32
Prachtig die 2 dames. Wow!! En het haar in een natuurlijke kleur. Zou bij Maxima ook mooier staan om terug te gaan naar haar natuurlijke kleur.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 feb 2017 - 00:24

Jens
donderdag 23 feb 2017 - 22:04
Margriet je geloooft toch niet dat er een vrouw van boven de 'pak m beet' 30 is die haar haren niet kleurt?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 feb 2017 - 09:03

En hier nog zo 1, en echt nog geen 40 hoor! Maar wel grijs aan het worden, kleurtje dr in? Nee, ga ik niet doen!

afbeelding van Maria

Maria

vrijdag 24 feb 2017 - 05:09

Ik kleur niet, en ik ben 'pak m beet' toch wel over de 30 hoor ;-)

afbeelding van LG

LG

vrijdag 24 feb 2017 - 01:49

Ik ben natuurlijk grijs aan het worden, nog nooit een kleurtje in m'n haar gedaan ;-)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 feb 2017 - 00:23

Jens
donderdag 23 feb 2017 - 21:38
Wat een beauty die Juliana, haar jurkje vind ik ook geweldig. Naast haar lijkt Letizia eng mager. Maar eerlijk is eerlijk, Letizia's benen zijn mooier.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 feb 2017 - 00:22

Channa
donderdag 23 feb 2017 - 20:22
Koningin Letizia is mijn modekoningin, zoals ik wel eens eerder schreef. Wat een stijl heeft ze; vrijwel altijd perfect zonder overdrijving. Mooie stoffen, kleuren en ontwerpen. Ook naast de first lady van Argentinië vind ik haar verreweg de best geklede. Echt 'regal'.
Ze weet zich ook altijd heel goed te kleden bij de gelegenheid. Werkelijk inspirerend, en veelal Spaanse ontwerpers, naast haar zakelijke voorkeur voor Hugo Boss. Top!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 feb 2017 - 00:20

orchidee
donderdag 23 feb 2017 - 09:56
Josine of TWoR zal er vast nog wel een blog over maken, maar wat ziet Letizia er beeldschoon en koninklijk uit met een tiara.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 feb 2017 - 00:21

Magda
donderdag 23 feb 2017 - 16:58
Wat een schitterende koningin staat daar. Inderdaad: beeldschoon.
De 1e dame van Argentinië ziet er ook heel mooi uit.
Maar ook zagen beide dames er prachtig uit in poederroze. En ook de kapsels zo verzorgd.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 feb 2017 - 00:19

Iris
donderdag 23 feb 2017 - 10:36
Prachtige kleding draag Letizia hier. Het roze mantelpakje heeft ze al vanaf 2013 en verschillende keren aan gehad. Ik zou Maxima zo graag eens een keer in zo'n strak gesneden pakje zien. Dit vind ik echt fantastisch. Dan kan Maxima nog zo stralen, zo piekfijn gekleed is toch ook heerlijk om naar te kijken. Ook de zwarte avondjurk is schitterend.;

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 feb 2017 - 00:14

Eftichia
woensdag 22 feb 2017 - 20:47
Koningin Letizia draagt elegant, chic Felipe Varela pakje bij ontvangst Argentijnse president en echtgenote, mooi Grace Kelly kapsel, wat een klasse heeft deze vrouw:
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-4249318/Queen-Letizia-welcomes...
http://www.ppe-agency.com/show.php?zoektype=2&search=22-02-2017%20Lunch
http://www.ppe-agency.com/show.php?zoektype=2&search=22-02-2017%20Spain
http://www.therealmyroyals.com/king-felipe-queen-letizia-received-argent...

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 feb 2017 - 00:14

Trixedo
woensdag 22 feb 2017 - 21:01
Oh, wat een prachtige pakjes (in zowat dezelfde kleur !) en wat een verrukkelijk fijne schoenen ! Hebben de (Spaanstalige) dames misschien afgesproken ? Letizia draagt ook een heel chic kapsel ! Mooi, héél erg mooi, deze foto's - hartelijk dank, Eftichia !

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 feb 2017 - 00:16

Eftichia
donderdag 23 feb 2017 - 10:37
De tiara's, halskettingen en andere juwelen die de koninklijke dames in Spanje dragen zijn geen kroon juwelen. Geen van hen zijn zelfs eigendom van de staat. Elk stuk behoort toe aan de familie (in een soort van vertrouwen situatie) of aan de dragers zelf.
Mooie nostalgische video:
https://youtu.be/ek9vZK9nOBw

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 feb 2017 - 00:17

Marja
donderdag 23 feb 2017 - 14:53
Ik vind de tiara mooi, maar met deze jurk volkomen misplaatst alsof je een kroon op een aap zet. Het is too much. Een wat kleinere tiara of meer jurk zou beter hebben gestaan.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 feb 2017 - 00:17

elise1
donderdag 23 feb 2017 - 16:00
Juist niet. Met deze perfecte en sobere jurk komen de juwelen het allermooiste uit. Letizia snapt het helemaal!!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 feb 2017 - 00:18

Mijtje
donderdag 23 feb 2017 - 18:03
Jammer alleen dat de tiara echt slagje te groot is voor haar hoofd. De proporties kloppen gewoon niet.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 feb 2017 - 00:18

Maria
donderdag 23 feb 2017 - 19:04
Helaas ben ik het met je eens. Een mooie koningin, een mooie (hoewel zeer zedige) jurk, en een mooie tiara - en toch klopt het plaatje niet.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 feb 2017 - 00:19

Kareltje
donderdag 23 feb 2017 - 19:59
Ik denk dat het aan de tiara ligt die erg groot lijkt op haar hoofd met dit kapsel. Op zich maakt ze de juiste keus: goede, eenvoudige jurk en dan een oogverblindende blikvanger op het hoofd zonder extra toeters en bellen die afleiden.
Maar ook voor mij lijkt het niet helemaal in balans.

Overigens vind ik wel dat Letizia een van de weinige vrouwen is die goed wegkomt als ze rood of roze oog make up gebruikt.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 feb 2017 - 00:17

Jens
donderdag 23 feb 2017 - 15:02
Marja, de tiara vind ik ook too much voor de petite Letizia in de aansluitende avondjapon.
Beide dames zien er in het zachtroze heel mooi uit. Wat een beauty is Juliana, kapsel van Letizia iets te strak gekapt naar mijn smaak. Vooral omdat ze al zo'n smal gezicht heeft.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 feb 2017 - 00:16

Trixedo
donderdag 23 feb 2017 - 11:03
O jajajaja, wat een oogstrelende en oogverblindende pracht bij deze beide bloedmooie Dames : hun beider schitterende avondtoiletten en de superprachtige tiara van Koningin Letizia zijn een ware lust voor het oog !!! Jaaa, wat geniet ik hiervan !! Héél hartelijk dank (zoals steeds !) voor deze links, lieve Eftichia !

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 feb 2017 - 00:17

Eftichia
donderdag 23 feb 2017 - 11:24
Trixedo@ Dank je wel, heerlijk toch hoe wij er samen zo intens van kunnen genieten, gedeelde vreugde is dubbele vreugde!!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 24 feb 2017 - 00:15

Maria
donderdag 23 feb 2017 - 06:25
Inderdaad.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?