Op de tweede dag van het Staatsbezoek aan China, de dag van de aankomst, werd de plaats Wuhan bezocht. Dit is een belangrijke Chinese industriestad. Dit Staatsbezoek is tegelijk een soort economische missie, wat de reden is van de lengte van het Staatsbezoek: Het Koningspaar is maar liefst 8 dagen van huis! Dat het een wat bijzonder Staatsbezoek is, is ook wel duidelijk. Er heeft namelijk nog helemaal geen welkomstceremonie, laat staan een staatsbanket, plaats gevonden!

Koningin Mathilde droeg op deze tweede dag een bekende jurk van Natan.

De jurk droeg ze eerder deze maand tijdens de uitreiking van de Koning Boudewijnprijs.

De cremekleurige jurk met rode print komt uit de Natan Collection voorjaar/zomer 2015. 

screenshots video's ©VTM Nieuws, afbeeldingen ©Natan

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - [email protected].

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Paula

Paula

maandag 22 jun 2015 - 19:40

Mooie jurk! Staat haar erg goed!

afbeelding van Imke

Imke

maandag 22 jun 2015 - 19:12

Een heel damesachtige jurk, niet echt mijn smaak, maar hij staat Mathilde wel. De stof en elegante bloemenprint passen goed bij de gelegenheid, goed gekozen dus. Alleen een tailleriem vind ik haar nooit zo staan, maar daar heb ik al vaker over gezeurd, dus daar hou ik maar over op nu...

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 22 jun 2015 - 18:48

Leuke jurk! Staat haar goed en is perfect voor een staatsbezoek!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 22 jun 2015 - 15:36

Wat bijzonder: een staatsbezoek zonder formele ontvangst en staatsbanket. Leuke jurk. Mooie bloemrnprint die goed matcht met China, maar inderdaad niet heel bijzonder.

afbeelding van Stijl

Stijl

maandag 22 jun 2015 - 14:47

Als wij een koningin hadden als Mathilde zou deze site heel saai worden:
als altijd rustig, beschaafd en mooi.

afbeelding van orchidee

orchidee

maandag 22 jun 2015 - 18:04

Daar geloof ik niks van! Dan werd er gewoon kritischer gekeken en wisten we wel slakken te vinden om zout op leggen. Mathilde ziet er echt niet altijd helemaal tiptop uit.
Kijk eens naar die opgevouwen zakdoek die ze op haar hoofd heeft op dag drie in China, iemand noemde het al een mouw. Of de pinojas, de gele outfit, of de schoenen met hak, die ze droeg toen ze op krukken liep. Dan zouden we daar veel heftiger op reageren.
We vergelijken haar gewoon teveel met Maxima..

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?