Vandaag is Koningin Maxima al weer voor de laatste dag aanwezig bij het World Economic Forum in Davos! De Koningin hield vandaag onder andere de openingstoespraak bij 'Fostering Financial Inclusion'. De volledige toespraak is hier terug te lezen.

Koningin Maxima droeg een bekende jurk van Natan in grijs/beige en donkerrood. Daar over heen droeg ze een eveneens bekende beige mantel van Natan.

Maxima's oorbellen:

Bekende pumps en donkerrode clutch van Natan:

Foto's ©WORLD ECONOMIC FORUM/swiss-image.ch/Photo Michael Buholzer, afbeeldingen ©Natan.

Koningin Maxima droeg deze outfit onder andere eerder tijdens de 3e dag van het Staatsbezoek van Nederland aan Denemarken (en dus ook tijdens de 1e dag van het bezoek aan Noord-Duitsland).

Foto ©Paleis Frederiksborg.

Ook droeg ze de outfit bij het bezoek aan TexelEnergie.

Foto ©RVD/TexelEnergie

Het jasje van Natan droeg ze eerder bij het bezoek aan Villa Joep en bij de NOT 2015.

Foto ©Villa Joep

 

Opening Schmidt Zeevis, december 2015:

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 23 jan 2016 - 10:51

Jammer van het haar (kan eigenlijk weer niet) maar ik vind dat ze er verder heel leuk uit ziet. Dat jasje lijkt me inderdaad echt te warm voor zo'n gelegenheid. Maxima is gewoon lekker nonchalant en makkelijk wat dat betreft, die trekt dat gewoon uit, hoppa hahahaaha.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 22 jan 2016 - 20:06

Smaken verschillen... Máxima vind dit blijkbaar een leuke outfit, want ze heeft deze outfit in korte tijd al 4 keer gedragen... Ik kan het chat niet waarderen. Voor vandaag had ik de jas thuis gelaten en voor een camel kleurig vestje gekozen. Haar haar vind ik vandaag goed zitten. Ze mag vaker voor een paardenstaart kiezen wat mij betreft.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 22 jan 2016 - 19:04

Ik vind de jurk ook mooier dan t jasje. De kleur van t jasje staat haar niet zo. En ze heeft t snel warm denk ik.

Wat ik wel maf vind bij haar en bij matilde zijn die hangers met de conferentie id's

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 22 jan 2016 - 17:50

Ik vind dit jurkje zonder het jasje een stuk leuker. Is het nu koeienhuid of fluweel? Anyway, mooie kleur. Weer niet echt een handige keus voor een conferentie, want zonder jasje fris en bloot (te bloot voor een congres in de sneeuw, ziet er gewoon maf uit), en met jasje te warm. Maar dat leert ze vanzelf als ze elk jaar gaat ;) Die staart vind ik leuk. En de sproeten ook.

afbeelding van Kaatje

Kaatje

vrijdag 22 jan 2016 - 17:27

In zo'n congresruimte zal het vast warm zijn. (let vooral nog even op de stropdas van de heer achter haar...) Dus prima dat de jas uitgaat, maar hang hem netjes over de stoelleuning. Staart is prima, wel weer tijd voor de kapper. Ik herken het 'probleem' (ik heb blondere strepen in mijn haar) dat je haar er door uitgroei uit ziet of het vettig is. Dat is het dus niet!!! Voor mijzelf altijd een teken dat ik weer naar de kapper moet. Gelukkig krult het bij mij en valt het minder snel op. (ik ga slechts driemaal per jaar naar de kapper)

Dat gezegd hebbende: ik vind deze jurk leuk omdat hij zo apart is. De oorbellen lijken me er niet bij te kleuren, maar kan door de foto/kunstlicht etc etc komen. Misschien dat ze in het echt grijzig zijn, dan past het bij de rok. De voorkant tenminste. ;-)

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 22 jan 2016 - 16:31

Ik vind deze kleding niet heel geweldig. Niet lelijk, maar ze heeft mooiere kleding in haar kast.
Jammer dat ze haar jas niet netjes over haar stoel had gehangen, of over haar schoot had gelegd. Zo achter je gefrommeld ziet er een beetje onverschillig uit.
Haar kapsel vind ik prima. Het is niet super chique ofzo, maar het zit ten minste vast. Dat elastiekje stoort me ook niet heel erg.
Haar oorbellen vind ik erg mooi.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 22 jan 2016 - 17:22

Helemaal met jou eens, Annelie!!

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 22 jan 2016 - 16:28

Ik vind een koningin met elastiekjes juist wel grappig. Boeiende kleur van voren heeft deze top of wat het ook is.

afbeelding van heleen00

heleen00

vrijdag 22 jan 2016 - 15:59

Ik vind het netjes. Ik snap alleen niet dat ze met korte mouwen loopt maar goed, dat is haar eigen keus.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 22 jan 2016 - 16:31

Ze had de mantel eerst aan (zie sommige foto's), maar heeft hem blijkbaar later uitgedaan. Misschien had ze het wel warm. Geen idee ;).

afbeelding van Helena

Helena

vrijdag 22 jan 2016 - 15:53

Natuurlijk is het een mooie combinatie. Maar,sorry, om nu je dure jas zo achteloos neer te leggen!!
En een elastiekje in je haar als koningin!!
Soms denk ik,dat ze een beetje slordig is en het liefst in een spijkerbroek met gezellige trui loopt.
Gelijk heeft ze,maar hier kan het niet.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 22 jan 2016 - 17:05

Ik denk ook Helena dat ze eigenlijk een beetje een gemakkelijk type is. Denk aan haar vaak rommelige haar. Niet erg maar als koningin kan het niet vind ik. Kleding wel dit keer wel ok overigens. Beetje koud maar ze heeft kennelijk een andere thermostaat dan veel van ons. Blij dat haar haar in een staart zit. Beter dan los. Maar het oogt inderdaad nog niet zo heel verzorgd. Door stiekje, en door de altijd aanwezige en ordinaire uitgroei. Waarom verven vrouwen hun haar toch? Je natuurlijke kleur is altijd het mooiste! Kan me overigens niet voorstellen dat ze vet haar heeft....

afbeelding van Gert

Gert

vrijdag 22 jan 2016 - 18:30

Sinds wanneer is uitgroei ordinair? Vind ik totaal niet!

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 22 jan 2016 - 20:24

Onverzorgd dan. In ieder geval geen gezicht!

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 22 jan 2016 - 15:52

Brrrrre die blote armen in davos.... En vettig lijkend haar

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?