Koningin Mathilde is gisteravond (locale tijd) aangekomen in Washington. Ze brengt een kort bezoekje aan de stad, voor het symposium Girls Impacted by Conflict en Civil Unrest

De avond voor de dag van het symposium zou er echter een receptie gegeven worden ter ere van Koningin Mathilde. Door hevige sneeuwval in de Verenigde Staten was Mathilde echter veel te laat, en werd de receptie afgelast. Wel werd ze gisteravond nog ontvangen door een kleine delegatie. De onderstaande screenshots zijn hiervan, en komen uit een video van RTL.be.

De Koningin herdraagt een lichtgrijze japon van Natan (de kleur neigt naar heel lichtblauw), die ik haar persoonlijk prachtig vind staan. De jurk droeg ze voor het eerst toen ze nog prinses was, bij een activiteit in het Paleis in november 2013.

Ze droeg de jurk opnieuw tijdens 1 van de 4 nieuwjaarsreceptie in januari 2014, zie ook dit artikel op deze site. Leuk dat we de jurk opnieuw zien, en wat mij betreft mag ze deze nog vaker dragen!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals! 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Trixedo

Trixedo

zaterdag 07 mrt 2015 - 07:56

Ja, Mathilde blijft onder alle mogelijke omstandigheden een echte koningin : chic, elegant, verfijnd, charmant !

afbeelding van Wilma

Wilma

zaterdag 07 mrt 2015 - 01:09

Prachtig,prachtig....vind dit een geweldige japon...
Ziet er weer zeer verzorgd uit....zeer koninklijk ondanks haar blessure!
Petje af!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 07 mrt 2015 - 00:03

Prachtige jurk. Staat haar geweldig!
Is dit niet dezelfde stof en kleur als de jurk die Máxima bij het kennismakingsbezoek in Spanje droeg?

afbeelding van Lisanne

Lisanne

vrijdag 06 mrt 2015 - 19:16

Ik vind het heel terecht dat Mathilde meer van deze jurk meerdere modellen heeft! Het staat haar zóó mooi! Deze jurk vindt ik erg mooi, de kleur is apart maar mooi apart! Ja, heel mooi!

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 06 mrt 2015 - 16:18

Leuke jurk vind ik dit! Op deze foto vind ik hem best winters ogen. (mag ook wel, want het is nog geen voorjaar of zomer;))
Ik vind het echt knap van d'r dat ze gewoon door blijft werken, ondanks haar brace om de knie. Ze heeft de laatste tijd best veel afspraken...

afbeelding van Suzanne

Suzanne

zaterdag 07 mrt 2015 - 10:39

Niet om vervelend te doen, maar wij gewone mensen moeten ook gewoon doorwerken.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 07 mrt 2015 - 10:40

Nee hoor, je doet niet vervelend ;). Nou, dat hoeft niet perse. Als je kunt wel ja, maar als je te ziek bent is er altijd nog de ziekmelding.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 06 mrt 2015 - 17:56

Inderdaad, ze heeft opvallend veel afspraken, en juist nu. Maar ze slaat zich er moedig doorheen!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?