Koningin Mathilde was op maandag 6 juni aanwezig het laureatenconcert van het Koningin Elisabeth Concours voor Piano 2016. Het concert werd gehouden in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel. Mathilde droeg een bekende jurk van Dries van Noten. 

Bekende clutch van Bottega Veneta:

Op dinsdag 7 juni brachten Koning Filip en Koningin Mathilde samen een bezoek aan Sint-Amands, waar ze de tentoonstelling Emile Verhaeren, een dichter voor Europa bezochten. Koningin Mathilde droeg opnieuw een japon van Dries van Noten, die we al verschillende keren eerder gezien hebben. Onder andere bij de Blijde Intrede in Antwerpen.

Mira clutch van A Bag with a Story:

En, opnieuw een M&M-twins jurk! Koningin Mathilde droeg deze jurk bij de opening van een conferentie over thuisloosheid. Naar de ontwerper mogen jullie raden, voor deze keer zal ik het niet verklappen ;). 

Clutch van Diane von Furstenberg:

Wat vinden jullie van deze outfits?

Foto's ©Koninklijk Paleis

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 10 jun 2016 - 19:50

Grappig dar er weer een exemplaar aan de M&M twins serie os toegevoegd. Prima outfit ook bij Mathilde. De groene jurk vind ik het mooiste. De eerste te oubollig. Jammer want Dries van Noten maakt zoveel moois. De clichés zijn echt super!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 10 jun 2016 - 19:52

....

afbeelding van zara

zara

vrijdag 10 jun 2016 - 18:14

Het verbaast me niet dat koningin Mathilde de groene jurk van Dries van Noten zo vaak draagt. Het is een erg mooie jurk, en het groen is rustig maar toch heel fleurig. Het model is ook erg mooi, zo met die plooien aan de voorkant, en een splitje achter. De jurk staat volwassen en elegant. De blauw-gelige japon staat haar trouwens ook heel goed! Dries van Noten weet wel hoe je een goede jurk in elkaar zet! Wat een luxe voor Mathilde dat ze uit verschillende Belgische ontwerpers kan kiezen voor een goede dag-outfit.

afbeelding van Marja

Marja

vrijdag 10 jun 2016 - 14:23

jurk 2 en 3 prima, jurk nr 1: Ontwerpt Dries van Nooten ook nachtmode? Het lijkt wel een nachtpon die de bijbehorende ochtendjas mist.

De 3e jurk vind ik heel erg mooi en zou ik zelf graag in mijn kast willen hangen.

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 10 jun 2016 - 12:29

Groene jurk ziet er vrolijk uit. De eerste vind ik oubollig en de derde is het zoveelste exemplaar van de "twins" Mathilde & Maxima.
Tasjes prachtig.

afbeelding van Kuifje

Kuifje

vrijdag 10 jun 2016 - 12:03

Ik vraag me af of de 1' jurk mooier zou zijn, mocht de achtergrond bvb zwart geweest zijn ipv goudkleurig. De groene jurk vind ik wel heel mooi en deed mij destijds denken aan Koningin Astrid. Nu weet ik niet waarom ik dat toen dacht. De derde jurk met de openstaande plooien en de harde stof vind ik heel chique.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 10 jun 2016 - 11:38

Bovenste matig, andere twee prima. Maar wat fijn wanneer je een koningin hebt die vrijwel alleen kleding draagt van eigen bodem!!!!!!

afbeelding van Gerdien

Gerdien

vrijdag 10 jun 2016 - 11:25

De bovenste jurk vind ik oubollig, truttig en stijf. Helemaal in combinatie met die glansstof. Nee niet mijn ding. D er andere twee jurken vind ik prima. De derde jurk vind ik bij mathilde mooier dan bij maxima. Dat komt denk ik doordat mathilde wat dunner is dan maxima.

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 10 jun 2016 - 10:23

Ik vind de bovenste jurk heel mooi door de glansstof. Hij zit alleen wat vreemd bij haar middel.
De middelste lichtgroene jurk is qua print ouwelijk, maar qua model niet. Maar ik vind 'm haar niet flatteren.
De derde ziet er stukken beter uit, ik word er vrolijk van. Verder natuurlijk heel bekend.

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

vrijdag 10 jun 2016 - 09:12

Mwah.... eerste indruk: voor oudere dames, daar is niets mis mee maar ik vind het persoonlijk te degelijk voor Mathilde. Ze kan er veel sprankelender uit zien.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 10 jun 2016 - 07:47

De groene jurk vind ik fantastisch: lekkere kleur, goede print en mooi model met plooien op precies de goede plekken.
De eerste jurk lijkt suf. Maar... ik ben niet zomaar van mijn Dries van Noten crush af te brengen ;) Ik heb gezocht naar betere foto's, maar niet kunnen vinden. De print doet ouderwets aan, maar lijkt heel sterk gepixeld te zijn. Van dichtbij wellicht spannender. Hoop jurk ooit nog eens beter te zien.
De zebrajurk is mooi van kleur, print zelfs, maar zo stijf. En glimmend. (Ik heb van mijn oma een heel oude 'aankleedpop': een platte houten mevrouw met mooi en keurig, ondergoed erop getekend, en papieren jurkjes en hoedjes en tasjes die er dmv een magneetjes aan plakken. Uit de jaren '20 of '30 denk ik. Daar doet de Natan kleding me aan denken: tweedimensionaal.)

Elegante tasjes!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 10 jun 2016 - 10:00

Ze heeft de 1e jurk eerder gedragen tijdens het Staatsbezoek aan China in 2015. Helaas had de Monarchie toen geen facebookpagina. Ik weet dus niet of er ergens foto's zijn die ik hier mag plaatsen. Via Belga Image is er vast nog wel wat te vinden!

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 10 jun 2016 - 18:28

Dank TWoR. De stof vind ik prachtig, ben nieuwsgierig naar de onderkant. Wie weet ooit!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 09 jun 2016 - 22:13

Eerste jurk: stof is goed. Model niet goed te zien... Lijkt erg braaf en wat saai.

De tweede jurk: mooie stof, goede kleur voor haar! En ondanks Dries een vrij klassiek model.

Derde jurk staat haar goed. Jong en vlot!!

afbeelding van Stijl

Stijl

donderdag 09 jun 2016 - 22:12

Nooit gedacht dat Dries ook tuttige jurken maakt; misschien moet je het hele plaatje zien?
Op de laatste foto vallen mij vooral de mooie combi met het Bordeaux rode tasje en dito schoenen op: echt veel mooier dan met knalrood.

afbeelding van Agnes

Agnes

donderdag 09 jun 2016 - 22:01

De eerste jurk is niet mijn smaak, brrr niet mooi. De andere 2 zijn prima en netjes verzorgd.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

donderdag 09 jun 2016 - 21:56

Jurk 1: ouwelijk, ook in combinatie met haar haar.
Jurk 2: leuke jurk in frisse kleur. Gewoon goed. Haar ook vlot.
Jurk 3: onderkant echt vreselijk, die stijve uitstaande stof.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?