Morgen viert België haar Nationale Feestdag! Aan de vooravond van deze feestelijke dag wordt er altijd een concert gehouden, waarbij een deel van de Koninklijke familie aanwezig is. Dit jaar zijn Koning Filip, Koningin Mathilde, Prinses Astrid en Prins Lorenz aanwezig. Eerder vandaag hield Koning Filip een toespraak.

Koningin Mathilde draagt vanavond een jurk van Haus Coudeyre, die ze ook droeg tijdens het Staatsbezoek aan China. Mathilde combineert de jurk met glimmende donkerblauwe pumps en clutch.

Prinses Astrid draagt een lichtgrijze, mouwloze jurk.


 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Merel

Merel

woensdag 22 jul 2015 - 09:53

Oh, mooie jurk, heerlijk print, leuk dat we de jurk nu beter kunnen zien dan in China. Deze kleuren staan haar prachtig.

afbeelding van Arianne

Arianne

woensdag 22 jul 2015 - 09:53

Ik vind deze jurk absoluut niet saai. Als mensen meer dit gingen dragen zag het er heel wat minder saai uit. Heel chique en beauty. Hele leuke schoenen. Past goed bij haar benen.

En... Filip en Mathilde zijn inderdaad een keigoed stel. Voorbeeld voor anderen!

afbeelding van Kate

Kate

dinsdag 21 jul 2015 - 23:12

De jurk is heel mooi , lengte perfect ,schoenen schitterend .
En ik zag op NMR schitterende foto's van het Belgische gezin vandaag , werkelijk prachtig !
Ik denk dat je die bedoelt T W O R ,Mathilde heel stijlvol in een kleur met grote hoed .

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 21 jul 2015 - 22:55

Eerlijk gezegd vind ik deze jurk van Mathilde absoluut niet saai. Juist leuk, en een lekker vlotte print. De lengte van de jurk is geloof ik wel in, weer iets langer.

Ik hoop nog een log te schrijven over vandaag, maar ik ben nog aan het wachten op beeldmateriaal. Als het goed is krijg ik vanavond of anders morgen nog foto's.

afbeelding van Kate

Kate

dinsdag 21 jul 2015 - 21:33

Carolina ,ik adviseer je dan om de logjes over Mathilde over te slaan .
We weten nu dat je het lachwekkend vind de genegenheid voor elkaar en de kleding altijd saai .

afbeelding van Carolina

Carolina

dinsdag 21 jul 2015 - 19:42

Ik begin het wat lachwekkend te vinden dat Mathilde en Filip altijd maar elkaars hand vasthouden. Niets mis mee verder, maar op den duur wordt het wat mij betreft overdreven. De jurk en de schoenen vind ik - zoals gewoonlijk - behoorlijk saai.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 21 jul 2015 - 18:10

Wat een prachtige jurk. Staat haar geweldig. Zoveel verrassender dan Natan! Ze mag vaker voor deze ontwerper kiezen.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 21 jul 2015 - 14:59

Mathilde s jurk is mooi. Past goed bij haar.
De outfit van prinses Astrid is super. Ze heeft in de regel niet zo n goede hand van kiezen:soms erg degelijk of ouwelijk maar dit is in de roos! Mooie lengte ook!

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 21 jul 2015 - 12:44

Mooie jurk van Mathilde maar de schoenen zijn helemáál top. Prachtig. Mw. Astrid heeft een mooie kleur jurk aan alleen er ontbreekt wat onderkleding.

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 21 jul 2015 - 12:37

ik vind de jurk van Prinses Astrid mooi wel liever met een betere Bh Koningin Mathilde is net maar ik hou niet zo van die grote drukke print en de stof is ook wat donker voor dit feestelijk gebeuren

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?