Vandaag zijn er 2 foto's vrij gegeven van de kinderen van Koning Filip en Koningin Mathilde, per facebook en twitter. Daarop zijn de kinderen gekleed voor de kwartfinale van Belgie, die vanavond wordt gespeeld in Lille, Frankrijk. Zou het hele Koninklijke gezin aanwezig zijn vanavond? De tweets zinspelen er wel op!

Prinses Elisabeth draagt een sweater met de tekst 'Allez les Belges' van O’Rèn (met dank aan ModekoninginMathilde!).

Update: Koning Filip en Prinses Elisabeth waren samen aanwezig bij de wedstrijd. Prinses Elisabeth draagt een rode top op een broek. De top is van Zara (dank Jelka!).

Op 29 juni ontvingen Koning Filip en Koningin Mathilde de Provincie Gouverneurs in het Koninklijk Paleis. 

Op dezelfde dag was Koningin Mathilde aanwezig bij de Federale Prijs Armoedebestrijding 2016. Koningin Mathilde droeg een groene outfit van Natan, die we al verschillende keren eerder bij haar gezien hebben. Ook Prinses Claire heeft een soortgelijke outfit, maar daarover binnenkort meer!

Een groen met beige clutch, van onbekende ontwerper.

 

Foto's ©Koninklijk Paleis, afbeeldingen ©Natan, ©O'Ren, ©Zara

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Kuifje

Kuifje

zondag 03 jul 2016 - 14:42

Altijd die riempjes. Zonder riempje zou dit jasje veel vlotter zitten. Zou Mathilde een psychologisch probleem hebben ? Ze zit altijd goed ingesnoerd, ze zit vast in zichzelf ... Voer voor Freud of Adler of Jung. LOL Prinses Elisabeth lijkt meer en meer op haar overgrootmoeder Astrid.

afbeelding van Paula

Paula

zondag 03 jul 2016 - 16:51

@Kuifje: bij mij valt het juist bij Maxima op dat ze graag overal een riempje op draagt. En heel vaak vind ik het niet staan: het breekt de jurk of wat ze dan ook draagt. Maar beide dames zijn echt van de riempjes.

afbeelding van constance

constance

zondag 03 jul 2016 - 09:27

Mathilde heeft volgens mij het zelfde setje aan als Maxima heeft. Alleen heeft Mathilde er een jasje overheen.
Dat koning Filip met zijn dochter er is, heeft niet geholpen. Maar leuk dat ze er waren.

afbeelding van Els

Els

zaterdag 02 jul 2016 - 16:27

Weten de koninklijke dames niet dat er ook nude panties bestaan Toeless, zijn speciaal voor schoen met open teen gemaakt.

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 02 jul 2016 - 16:35

Maar Els is dat niet een beetje raar dat je been bedekt wordt door een panty en de tenen ineens bloot zijn? Zie je dat verschil niet dan?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 02 jul 2016 - 22:01

Dat denk ik eigenlijk ook, want het valt niet mee om een panty in exact je huidskleur te vinden. Lijkt me trouwens ook beroerd zitten ;).

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 02 jul 2016 - 10:41

Alleen prinses Elisabeth was met haar vader mee, zie foto's in de log. Ze zullen denk ik niet zo blij naar huis gegaan zijn, ik las dat België er uit ligt.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 02 jul 2016 - 07:34

Weer een outfit in de categorie M&M twins! Waar ik het bij Máxima een leuke sprankelende outfit vind, is het bij Mathilde weer te degelijk.... Gave schoenen maar met een panty is het geen combinatie.

afbeelding van Marja

Marja

zaterdag 02 jul 2016 - 00:19

Ach nee, sandalen en dan een panty aan, neem dan iets met een dichte neus.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 01 jul 2016 - 19:38

Ik duim ook voor de Belgjes!

Leuke prinsesjes en prinsjes!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?