Koningin Mathilde heeft aan het einde van de morgen Mogens Lykketoft ontvangen, de president van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (UNGA). 

Koningin Mathilde draagt een bekende top van Natan op een donkerblauwe broek, waarin we haar onder andere eerder zagen tijdens het voorlezen in het Paleis. 

Kroonprinses Victoria ontving gisteren de president van de UNGA. Ze droeg daarbij een donkerblauwe blouse met zwarte accenten.

Afgelopen zaterdag waren Kroonprinses Victoria, Prins Daniel, Prinses Estelle en Daniels nichtje Hedvig Blom (dochter van zijn zus Anna), aanwezig bij de ijshockeywedstrijd tussen Zweden en Finland. Kroonprinses Victoria droeg hier opnieuw haar zwarte mantel van By Malene Birger op een witte blouse. Vermoedelijk zit deze kleding haar erg lekker, zo op het laatste van haar zwangerschap. We hebben haar namelijk de afgelopen paar weken al voor de 3e keer in deze outfit gezien. Niets mis mee natuurlijk!

Wat vinden jullie van Victoria's telefoonhoesje?

Vorige week ontving Kroonprinses Victoria samen met de Koning de Zweedse klimaatambassadeur in audientie. Met dank aan The Royals and I kan ik melden dat ze een gestipte blouse van H&M draagt, die ze eerder heeft gedragen tijdens haar eerste zwangerschap!

Foto's ©Koninklijk Paleis, ©Kungahuset, ©H&M, ©By Malene Birger.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Paula

Paula

woensdag 17 feb 2016 - 17:39

@Kareltje, ik weet niet of Mathilde wel een bandplooibroek draagt hoor, die plooien zitten dan toch vlak onder het middel? Ik bedoel die ene plooi in de broekspijp. Dat is toch niet meer van deze tijd?

afbeelding van Kuifje

Kuifje

woensdag 17 feb 2016 - 15:03

Mathilde ziet er stralend uit en heel chique. 50 tinten blauw staan haar fantastisch. Dus voor mij mag ze nog meer blauw dragen

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 17 feb 2016 - 13:36

Ik snap niet dat er nog zo'n plooi in die broeken zit. Dat draagt toch niemand meer?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 17 feb 2016 - 10:42

Wat is Victoria toch een geweldig mooie vrouw. Haar kleding is misschien wat stijfjes, maar knap dat ze zo veel activiteiten heeft terwijl ze hoog zwangere is. Het telefoonhoesje is echt te leuk.

Mathilde, braaf, saai degelijk, niets op aan te merken, maar ik houd niet van blauw en al helemaal niet van zo'n wijde broek.

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 17 feb 2016 - 10:15

Mathilde draagt een bekende Natan-blouse of -print. Ook in het eeuwige blauw. Wat mij betreft mag ze die kleur nu wel even laten varen. Een broek kan ze uiteraard goed hebben met zo'n mooi figuur maar een rok vind ik haar beter staan. Vrouwelijker.

De gestipte blouse van Victoria staat haar heel goed.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 17 feb 2016 - 08:08

Wat een schattig telefoonhoesje!! En wat is Victoria mooi zwanger! Hele mooie kleding draagt ze!!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 17 feb 2016 - 09:02

Prachtig he, dat telefoonhoesje!

Zijn jullie ook zo benieuwd hoe de kleine prins of prinses gaat heten? Voor een jongetje hoop ik op Lennart, vind ik een mooie naam en is een naam uit de stamboom. Voor een meisje weet ik het echt niet. Estelle kwam ook wel ergens in de stamboom voor. Evenals Eleonora en Nicolas.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 17 feb 2016 - 09:23

leuk dat hoesje, kun je laten maken voor 10 euro bij Vistaprint! dus dat kunnen wij dan ook allemaal nadoen (als we daar behoefte aan hebben...)

afbeelding van Agnes

Agnes

dinsdag 16 feb 2016 - 22:55

Leuke post TWOR, Leuk om Victoria zo te zien, schattig hoesje. Mathilde ziet er ook netjes uit trouwens.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 17 feb 2016 - 08:59

Dank je wel!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 16 feb 2016 - 22:06

Ben eindelijk verder gegaan met het (beloofde!) overzicht van Victoria's kleding tijdens de zwangerschap van Estelle. k Hoop het binnen enkele dagen te kunnen plaatsen, want de tijd gaat volgens mij dringen ;). Ik wil hem liefst voor de geboorte van het 2e kindje geplaatst hebben, want in de geboortelog wil ik aandacht besteden aan de kleding van Victoria's huidige zwangerschap.

Ik blijf er bij: wat een verschil in kleding met Estelles zwangerschap. Deze zwangershap zoveel beter. Wat echte positiekleding doet t.o.v. korte, wijde, niet-positiekleding! Binnenkort meer!

afbeelding van Marije

Marije

woensdag 17 feb 2016 - 12:22

Super leuk! Ik ben heel benieuwd!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 16 feb 2016 - 21:51

Heel leuk om die kleine ondeugd weer te zien.

En die president kan best wel wat meer lachen bij deze lieftallige royal ladies!

afbeelding van Gerdien

Gerdien

dinsdag 16 feb 2016 - 21:29

Beide koninklijk dames zien er op en top uit!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?