Koningin Mathilde is de afgelopen tijd erg druk geweest met de Koningin Elisabeth Wedstrijd. Ze was heel wat keren aanwezig bij een deel van de wedstrijd! Bij 1 van de finales nam Koningin Mathilde haar dochter Elisabeth mee. Meer over de kleding van Elisabeth is hier te vinden. Koningin Mathilde zelf droeg een bordeaux/roze jurk van Natan. Mathilde heeft deze jurk eerder gedragen, zie kleine fotootjes hieronder. 

 

Op de laatste finaledag van het Koningin Elisabeth Concours voor viool, droeg Koningin Mathilde een witte mouwloze jurk. De jurk is gemaakt van een glanzende stof. De ontwerper is helaas niet bekend.

Op dinsdag 2 juni had Koningin Mathilde een ontmoeting met jongeren van Youth Start Belgium. Mathilde droeg een bekende jurk van Natan. 

Koningin Mathilde droeg deze jurk eerder bij een van de sessie van de Koningin Elisabethwedstrijd in 2014. Ook droeg Mathilde deze jurk bij het bezoek aan 'Eyes for the World' in Brazilië. 

Op 2 juni was Koningin Mathilde ook aanwezig bij de prijsuitreiking van de Koningin Elisabeth Wedstrijd. Ze droeg hierbij een nieuwe witte jurk van Natan. Het hoedje zal vast van Fabienne Delvigne zijn ;-).

Gisteren waren Koning Filip, Koningin Mathilde, Prinses Astrid en Prins Lorenz aanwezig bij de uitreiking van de Koning Boudewijn prijs. Koningin Mathilde droeg een nieuwe jurk of ensemble van Natan.

Vandaag was Koningin Mathilde aanwezig bij de Europese Ontwikkelingsdagen. De Koningin droeg een bekende blauwe jurk van Christian Dior (dank Jelka voor de tip!), gecombineerd met een zwarte clutch en zwarte pumps.

Foto's ©EU/UE, screenshots video ©RTBF, screenshots archief, afbeeldingen ©Natan

Naar welke outfit van de afgelopen 1,5 week gaat jouw voorkeur uit?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Els

Els

woensdag 10 jun 2015 - 16:45

De jurk op de allereerste foto is het mooist. Geweldige open rug, decent aan voorkant en mooi kapsel.
De rest is gewoon en niet opvallend. Ook dochterlief is een schattig doch zeer ernstig meisje met een mooi jurkje voor de gelegenheid.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 06 jun 2015 - 16:59

De bordeauxrode en de jurk met de oranje print vind ik het mooist. De witte jurk moet ze echt nooit meer aantrekken, veel te stugge stof. De hoed (die zekerder gedragen heeft en van Fabienne Delvigne is) vind ik geweldig, dus die zie ik heeel graag terug. De overige outfits zijn prima, maar niet bijzonder.

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 05 jun 2015 - 23:17

Ik kies voor de eerste jurk, de bordeaux-rode (al lijkt hij op mijn computer fuchsia). Een prachtige kleur die haar geweldig staat. Een warme vrouw, dus een warme kleur :)

afbeelding van Trixedo

Trixedo

vrijdag 05 jun 2015 - 15:50

De mooiste jurkjes zijn voor mij : de bordeaux/roze, de witte glanzende mouwloze, de nieuwe witte van de prijsuitreiking. Ik vind ze alle drie oogstrelend chic. De oorbellen zijn telkens ook prachtig ! Mathilde heeft altijd een heel zachte, uiterst charmante en tegelijk echt koninklijke uitstraling !

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 05 jun 2015 - 09:52

ik vind de blauwe jurk van Nathan het beste bij mathilde passen

afbeelding van Mary

Mary

vrijdag 05 jun 2015 - 08:49

De witte jurk van 2 juni springt er uit.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?