Ook in Spanje zijn de Koning en Koningin weer volop aan het werk. Allereerst werd op 6 januari de jaarlijkse Pascuar Militar gehouden, de militaire Nieuwjaarsparade. Koningin Letizia ging bij deze gelegenheid gekleed in een blauwgroene japon met borduursel van de ontwerper Felipe Varela. 

Koningin Letizia droeg deze japon onder andere eerder tijdens de Pascua Militar in 2015. Een jaar eerder droeg ze de japon in februari tijdens een receptie voor het Corps Diplomatique.

Op 10 januari was Koningin Letizia aanwezig bij een werkvergadering van de Spaanse vereniging tegen kanker. Letizia droeg een bekend donkerblauw broekpak van Hugo Boss.

Afgelopen donderdag had Koningin Letizia een ontmoeting met het bestuur van Feder, de Spaanse federatie voor zeldzame ziekten. Ook bij deze gelegenheid ging Koningin Letizia gekleed in Hugo Boss: een geruite rok, rode top en beige jasje. Ook haar handtas is van Hugo Boss.

Wat vinden jullie van deze outfits van Koningin Letizia?

Foto's ©CasaReal

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Gerdien

Gerdien

dinsdag 17 jan 2017 - 10:02

De jurk van Varela is op zich mooi, maar mijns inziens staat die wat lijzig bij Letizia. Ze is van zichzelf slank en zo'n rechte jurk maakt het geheel wat stijf. Een jurk die wat uitloopt van onderen zou mooier zijn geweest.
Het broekpak van Hugo Boss is wat saai. Net wat anderen hier al aangeven: iets underdressed.
De oranje outfit van Hugo Boss vind ik erg mooi. De warme kleur geeft haar uiterlijk wat meer levendigheid. Ik hoop dat we zo iets vaker bij haar gaan zien.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 16 jan 2017 - 17:50

De onderste outfit vind ik mooi. Rood staat haar goed.

afbeelding van Paula

Paula

maandag 16 jan 2017 - 13:43

Die lange petrolblauwe jurk staat beeldschoon. Door z'n eenvoud en het patroon aan de zijkant. En dan zie je toch de kracht van Letizia: nooit draagt zij iets overdadigs qua accessoires of juwelen. En dat siert haar buitengewoon. Ze laat haar kleding spreken.
Het donkerblauwe pakje lijkt mij ook heel geslaagd, al zie ik alleen de blazer. De onderste combinatie, de rood met beige outfit, vind ik minder. De rok heeft een lelijk patroon en het jasje lijkt mij wat te groot.

afbeelding van Babs

Babs

maandag 16 jan 2017 - 12:04

Prachtige jurk van Varela, staat haar koninklijk. Super dat ze deze zo vaak draagt. Ik vind het Hugo Boss-pak eigenlijk te gewoontjes, maar wel iets voor Letitzia, die zich vaker bijna 'underdresst'. Het tweede pak van Boss vind ik helemaal niet mooi, niet qua kleur en vooral niet qua patroon in de rok, brrr.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 16 jan 2017 - 11:40

Ook een van mijn favoriete koninginnen. Haar kleding zit altijd perfect en ik hou van haar (eenvoudige) stijl.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 15 jan 2017 - 19:07

Wat een mooie outfits. Die lange jurk is keizerlijk.
Blauwe pak is mooi maar zo valt ze wat weg tussen de andere pakken...
De Hugo Boss outfit is zeer geslaagd. Echt haar merk.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 15 jan 2017 - 09:53

Letizia is echt een van mijn favoriete koninginnen. De jruk van Varela en het pakje van Hugo Boss zijn echt top! Het donkerblauwe pak kan ik niet mooi vinden, doet niets voor haar.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?