Afgelopen woensdag was de Jordaanse Koningin Rania op stap in Parijs! Samen met haar oudste dochter, prinses Iman, die volgende maand 19 jaar hoopt te worden, bezocht ze een conferentie. Koningin Rania hield een toespraak.

Tijdens de conferentie ging Koningin Rania gekleed in een effen crèmekleurige jurk van Givenchy!

Prinses Iman droeg een crèmekleurige jurk met rode accenten van Alexander McQueen.

Later op de dag maakten moeder en dochter een uitstapje naar een Parijs museum. Koningin Rania droeg hier een witte culotte, met daar over heen een lang donkerblauw gilet op een doorzichtige donkerblauwe top.

Wat vinden jullie van de kleding van moeder en dochter in Parijs?

Foto's facebook en instagram ©Queen Rania. Overige afbeeldingen ©Givenchy en ©Alexander McQueen.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Lisanne

Lisanne

maandag 31 aug 2015 - 17:16

Ik zou t niet beter doen, al vind ik t wel erg stijf, vooral Rania... Zoweinig speling... Iman, ook wel stijf voor een meisje/jongvolwassene van deze leeftijd. En noem me maar een zeur, maar de speelse tas die ze bij de 2e outfit heb vind ik te kinderachtig:). Deze outfit vind ik verder echt leuk!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 31 aug 2015 - 22:12

Ha, grappig, ik vind die cremekleurige jurk van Rania juist helemaal niet stijf, juist speels door de wat wijdere mouwen en de openingen. Maar een beetje een modepopje lijkt Rania hier in wel ja. Al vind ik het haar goed staan! Heerlijk he, dat er verschillende smaken en meningen bestaan ;-).

Imans jurk vind ik overigens erg mooi staan.

afbeelding van Iris

Iris

maandag 31 aug 2015 - 12:52

Ik vind hier eigenlijk niet zo veel aan, het lijken wel 2 modeblogsters die op de front row zitten bij een modeshow. Te veel op de mode gericht, modepopjes.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 31 aug 2015 - 22:14

Hihi, ok, ik ben misschien geen modeblogster voor op de eerste rij bij een modeshow, maar wel een blogster. In die zin moet ik echt ff grijnzen om je opmerking. Josine, zullen wij een keertje samen zo naar een modeshow gaan? Kies ik wel voor Alexander McQueen hoor, jij mag de Givenchy! ;-).

afbeelding van Doro

Doro

maandag 31 aug 2015 - 10:45

inderdaad de mouwen te lang van Rania. De jurk bij de dochter vind ik ook te lang eigenlijk. komt minder pittig over op deze manier en maakt haar kleiner.

moet heel erg lachen om de opmerking dat kleding nummer 2 doet denken aan de toiletjufvrouw! helemaal mee eens en zie het gelijk voor me!

schoenen vind ik niet mooi en de broek van Iman ook niet.
maar.....wel heel leuk zo samen op reis!!

afbeelding van car

car

maandag 31 aug 2015 - 09:56

Dochterlief in rood met witte jurk. .is echttt eeen plaatje. ...en i loveeee her shoes!!! :)

afbeelding van Carolina

Carolina

zondag 30 aug 2015 - 19:19

Vind ik ook.

afbeelding van Merel123

Merel123

zondag 30 aug 2015 - 17:03

Broekrok is wat langer dan laatste bij Maxima. Deze lengte staat gelijk een stuk beter.
De mouwen van de witte jurk snap ik niet zo goed. Vind het zelfs uitgesproken lelijk, terwijl het verder een mooie jurk is.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

zondag 30 aug 2015 - 12:51

Wat een prachtige dames! De blauwe outfit van Rania vind ik erg mooi. Hip en erg koninklijk. Zou leuk zijn als Iman meer in beeld kwam. ..

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

zondag 30 aug 2015 - 11:49

Leuk die aandacht voor Rania en haar mooie dochter!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 30 aug 2015 - 11:07

Wat leuk dat haar dochter al weer op zo n leeftijd is dat ze meegaat/kan naar congressen!
De 1e grote tas van Rania is nog functioneel vanwege haar speech. Van de grote tassen bij de 2e outfits (een prada van Rania) mag ik hopen dat ze nagenoeg leeg zijn anders houd je dat niet vol bij museumbezoek.... Die broekrok had beter een rok kunnen zijn of een slankgesneden pantalon. Maar de broekrok valt verder goed beter dan die van Maxima. Wat een leuke stralende moeder-dochter!

afbeelding van Henny

Henny

zondag 30 aug 2015 - 10:40

Twee prachtige vrouwen. Zo moeder, zo dochter. De witte outfit van prinses Rania vind ik niet zo mooi. De mouwen inderdaad te lang, hoewel dit bij het model ook het geval is. Zal dit dan zo horen? Neemt natuurlijk niet weg dat je het dan mooi moet vinden. Het maakt het geheel rommelig. De sjaal zou ik zelf naar achteren geknoopt hebben, net als bij het model. De schoenen vind ik gaaf. Het jurkje van dochterlief vind ik juist wel mooi, mede door de rode details. En de lengte is veel mooier dan bij het model. (Boven de knie staat te meisjesachtig). Zelfs de binnenkant van de jurk is rood. Haar martelschoenen, waarvan de afdruk van het patroon na het uitdoen in je voet staat - leuk gevonden overigens, Merel - vind ik super mooi. Zeker bij zo'n jonge meid.

Ik hou niet van een culotte (ikzelf noem het een brokje). Ik vind ze zelfs lelijk, met alle respect voor de vrouwen, die dit kledingstuk wel mooi vinden. Eens in de zoveel tijd komt er een kledingstuk of trend weer terug, die helemaal à la mode is, maar waar we niet perse mooier of knapper van worden. We zijn niet allemaal gezegend met slanke kuiten, waar die lelijke broekrok dan zo lekker het accent op legt. De gemiddelde man gruwelt van de broekrok. Youp van 't Hek zei jaren geleden: "laten we in plaats van soldaten, vrouwen naar het front sturen. Dat zal de vijand leren". Zo, dit even over de broekrok. De gilet met transparante stof vind ik daarentegen wel mooi, maar dan op een broek (zonder rok ;-)). De kleur van de schoenen daarbij snap ik niet helemaal. Ze zijn wel mooi. Dochter ziet er erg leuk en casual uit. Haar tas vind ik zo mooi en lekker fris erbij. Ikzelf hou wel dit formaat tassen, mits ze bij je postuur en lengte passen. Als een tas of accessoire maar duur genoeg is dan staat het gaat inderdaad niet altijd op.
Whatever, ze zullen het best leuk hebben gehad en ik denk flink geshopt hebben.

afbeelding van Emmy

Emmy

dinsdag 01 sep 2015 - 17:20

Een brokje! Haha! Die houd ik erin.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 30 aug 2015 - 20:51

Ach, ze hebben gewoon lekker geshopt. Parijs is een stad bij uitstek hiervoor. Niks zo handig als een boodschappentas. ;)

afbeelding van Carolina

Carolina

zondag 30 aug 2015 - 19:18

Misschien hebben dames van de retirade/toiletjuffrouwen dat wel. Ik weet nl. niet wat een toiletjuffrouw draagt. Eeuwen geleden zag ik er nog weleens eentje bij de Bijenkorf, maar dat is te lang geleden om te weten wat hun stijl is/was. Ik vind beide dames er wel leuk uitzien. De mouwen van de bovenste foto zijn wat lang inderdaad en ik zou ook de flapjes op de rug gedaan hebben, de jurk van de dochter is qua lengte mooier dan van het model en voor het winkelen zien ze er gewoon leuk uit wat mij betreft.

afbeelding van Merel

Merel

zondag 30 aug 2015 - 09:31

Ze heeft een prachtig gezicht en figuur, en haar dochter ook (wel jammer dat ze haar haar blondeert), maar de kleding ben ik dit keer niet weg van. Helemaal eens met Paula: mouwen te lang, strik naar voren te druk. De culotte zit mooi, maar een culotte met een lang mouwloos vest dat me in de verte doet denken aan een toiletjuffrouw? Ik vind het geen geslaagde combinatie. De schoenen vind ik allemaal geweldig. Zelfs die martelschoenen van dochter lief (heb zelf zo'n paar, 's avonds heb ik het patroon in mijn voet staan, au). De tassen vind ik prachtig. Ze zijn vast onbetaalbaar (al zie ik, gelukkig, geen enorme logo's), maar zou ze best willen hebben als werktas, dan heb ik zo'n hutkoffer nl. nodig. Voor bij deze outfits zijn ze een beetje lomp, inderdaad.

afbeelding van Paula

Paula

maandag 31 aug 2015 - 13:33

@Merel: nu zie ik pas wat je bedoelt over 'toiletjuffrouw'! Inderdaad, van die blauwe overgooiers ja hahahhaa. Mw. Rania komt op mij over dat ze wat styling betreft iets heeft gehoord van klok/klepel maar dat was 'm dan ook. Dan kun je wel Givenchy gaan dragen maar als je 't niet begrijpt dan helpt dat ook niet echt.

afbeelding van Paula

Paula

zondag 30 aug 2015 - 08:05

De witte jurk van Givenchy: jammer dat ze de halssjaal naar voren heeft geknoopt en dat de mouwen veel te lang zijn. En qua lengte had hij voor mij wat langer mogen zijn. Het is het net niet. Maar de schoenen vind ik wel heel lief. De handtas is een formaat hutkoffer, ik vrees dat dat een hele dure designtas is: die staat weer eens niet. Dochter had een mooie jurk aangehad zonder die rode dingen erop.

De blauw-witte combinatie is fris, alleen ik mis blauwe schoenen eronder. Maar het is lekkere vrijetijdskleding dus wat maakt het uit. Helaas zijn de ongetwijfeld dure tassen weer veeeel te groot en maken het geheel wat grof. Kies nou gewoon een bescheiden tas, zo'n ding is een áánvulling op je outfit, geen hoofdmoot. En het is ook niet: 'Is ie duur? Oh, dan staat ie altijd.'

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?