Koningin Rania was gisteren ook aanwezig bij het World Economic Forum. Ze nam deel aan een paneldiscussie over vluchtelingen.

De Koningin droeg een witte blouse en een zwart met witte rok. Ze combineerde haar outfit met zwarte pumps en een grijze schoudertas.

Wat vinden jullie van haar outfit?

Afbeeldingen screenshots livestream ©WEF.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 26 jan 2016 - 18:09

soms ben je met een mooie zara mooier dan met een lelijke Valentino als wij zo lang moeten zoeken achter wie de ontwerper is dan denk ik dat die directeurs daar dat ook niet weten en als ze thuis zijn en je vraagt wat had die persoon aan dan weten ze het misschien nog niet eens ik denk dat niemand zoveel aandacht geeft aan hun kleding dan wij hier

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 26 jan 2016 - 10:33

Persoonlijk vind ik het als een tang op een varken slaan om te zeggen dat je erg niet netjes of verzorgd uit mag zien als je het over vluchtelingen hebt. En dat Maxima geen dure kleding aan zou mogen doen als ze het over micro-krediet heeft. Het staat echt los van elkaar, en je bent niet meer of minder geloofwaardig naar gelang wat je draagt.

Rania is koningin, en ze kleedt zich daarna. Ongeacht het onderwerp waar ze toevallig over spreekt.

(en of je het mooi vindt, is dan ook weer een andere discussie!)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 26 jan 2016 - 13:21

Ik ben het er ook absoluut niet mee eens. Máxima/Rania zegt immers niet dat iedereen maar geld af moet geven, ze proberen op hoger niveau hun onderwerp aan de orde te brengen. (Persoonlijk denk ik dat uiterlijk hierin wel meespeelt, maar dat een Valentino dan meer goed doet dan een H&M-jurkje)

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 26 jan 2016 - 10:19

ja 27 000€ dat werd dat werd gezegd in Royalty een programma op VTM een Belgische zender vergelijkbaar met blauw bloed het werd ook in het nieuws vermeld
Fabiola haar erfenis van 100 000 000€ (honderd miljoen €)weet niet of ik het juist schrijf met al die nullen heeft ze geschonken aan een goed doel maar haar 37 nichten en neven in Spanje hebben dat aangeklaagd en willen een deel en het gerecht heeft uitgesproken dat ze niets krijgen en alles naar het goede doel gaat
Mathilde kreeg de juwelen en( haar eigendommen in Spanje en Belgie weet ik niet misschien zal dat naar familie gaan )het geld zal waarschijnlijk grotendeels van dotatie komen denk ik maar het is wel sjiek van haar dat ze nu zo terug aan minderbedeelde geeftwat het juiste goede doel is werd niet gezegd ik weet niet of het nog moet beslist worden

afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 26 jan 2016 - 11:48

Als je e.e.a. een nazoekt, is die 27.000 euro flink uit z'n verband gerukt.
Denk maar niet dat al die royals dat betalen, die worden uitgenodigd om het wat meer in de belangstelling te brengen. Zo krijgt het wat meer cachet.
Ook in Nederland en waarschijnlijk ook in Belgie kost een doodgewone seminar, waar je regelmatig voor wordt uitgenodigd als ZZP-er, al enkele honderden euro's.
Deze grote bedrijven denken in heel andere getallen.
Wat betreft Fabiola: een dotatie is toch een soort salaris: als ze dus zuinig geleefd heeft, en er wat van over heeft, zou het normaal zijn dat ze zelf mag bepalen naar wie haar erfenis gaat. Ik vind het wel heel erg triest dat ze dat terug moet geven aan de staat. Ze heeft dat goed opgelost door het aan goede doelen te schenken, dat mocht wel. Dat haar familie het daar niet mee eens is, vind ik heel logisch.
Zelfs haar eigen bezittingen, die ze had voor haar huwelijk, mogen Belgie niet verlaten. Hoe klein kan een land zijn.

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 22 jan 2016 - 12:30

En als ze er dan niet over praten vinden we dat ook weer niet goed, want dan doen ze niets.....
Laat ze er maar over praten, misschien is het een druppel op een gloeiende plat, maar beter iets dan helemaal niets. Die dure kleding dragen ze toch wel.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 22 jan 2016 - 12:41

Helemaal waar.

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 22 jan 2016 - 11:46

als die nu allemaal in plaats van erover te praten steun gaven zij kunnen het dan zou er echt iets verholpen zijn maar zij zeggen wat anderen die zelf weinig hebben moeten delen maar ja eigenlijk gaat het er hier niet over ik weet het
van harte beterschap TWOR

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 21 jan 2016 - 19:39

Oeps ik heb echt beetje teveel logs geschreven voor 1 dag... Maar ik laat ze heerlijk staan! Niet helemaal lekker, dus een lekker onderuit-zak-dagje er van gemaakt. En daar zijn heel wat logs uit voortgekomen haha. Dus nee, hardziek ben ik niet, maar wel snipverkouden en geen zin in heel veel poetsen. Klein beetje gedaan en verder lekker geluierd ;). Eh... ik had eigenlijk nog een log op de planning staan. Voor morgen dan maar, anders wordt het echt te gek ;).

afbeelding van Trixedo

Trixedo

donderdag 21 jan 2016 - 18:17

Bijzonder chic, van top tot teen !

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 21 jan 2016 - 18:12

Moooooiiiii !!

Wat een prachtig plaatje, maar het allermooist vind ik de blouse !!

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 21 jan 2016 - 17:52

Rania kleed zich niet veilig, en dat is leuk, maar dit vind ik niks. Door de blouse denk ik. Te bedacht of zo. Met een klassiek wit overhemd zou ik de outfit mooier vinden denk ik.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 21 jan 2016 - 17:34

Wow wat een super mooie outfit! Heel bijzondere blouse op deze mooie rok. Heel goed gekozen. Heeft een mix van zakelijk en glamour.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

donderdag 21 jan 2016 - 17:21

Na Maxima mijn favoriete koningin! Ze is prachtig maar bovenal doet heel goed werk!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?