Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 januari het World Economic Forum (WEF) in Davos. Zij doet dit in haar hoedanigheid van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling.

Koningin Máxima heeft in Davos onder meer gesprekken over de verbetering van toegang tot financiële diensten met regeringsvertegenwoordigers van een aantal landen, functionarissen van centrale banken en vertegenwoordigers van fintechorganisaties en het bedrijfsleven. Daarnaast woont zij een aantal plenaire sessies bij, waaronder ‘Customer Data, Cyber and Innovation in Financial Services’ op dinsdag 23 januari. Donderdag 25 januari is Koningin Máxima onder meer aanwezig bij het ‘Financial Inclusion Breakfast: Expanding beyond Access’ en bij de ‘Financial and Monetary Systems Stewardship Board Meeting’.

Goede toegang tot financiële diensten als een bank- of spaarrekening, leningen, verzekeringen of pensioenen (inclusieve financiering) draagt bij aan de economische ontwikkeling van mensen, aldus de Wereld Bank Groep. Wereldwijd kunnen echter nog altijd 2 miljard mensen hier geen gebruik van maken. Koningin Máxima zet zich sinds 2009 als speciale pleitbezorger van de VN wereldwijd in om financiële diensten voor iedereen, met inbegrip van lage inkomensgroepen en kleine- en middelgrote bedrijven, toegankelijk te maken en hiermee hun kansen op economische en sociale ontwikkeling te vergroten.

Sinds januari 2016 is zij op uitnodiging van het WEF lid van de ‘Stewardship Board of the World Economic Forum System Initiative on Shaping the Future of Financial and Monetary Systems’. In deze functie vraagt zij aandacht voor inclusieve financiering. Andere experts in dit kader zijn regeringsvertegenwoordigers, vertegenwoordigers van centrale banken en private instellingen. Het WEF is een jaarlijkse internationale bijeenkomst van ongeveer tweeduizend politici, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en internationale organisaties, academici, maatschappelijke organisaties en journalisten. Het thema van het WEF dit jaar is ‘Creating a Shared Future in a Fractured World’.

Outfit: Op de derde dag van haar verblijf in Davos draagt koningin Máxima een camelkleurige pantalon en gilet, gecombineerd met een witte blouse. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 27 jan 2018 - 09:47

Wel netjes en zakelijk maar al weer zo'n kolossale broek. Waarom toch?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 26 jan 2018 - 21:24

Haha, beter maf dan saai. 't Is wel wat met ons Nederlanders, we hebben vaak commentaar, komt ze met iets heel keurigs, is het weer te braafjes ;). Maar, ik ben het nog met je eens ook. Ik vind dit ook zo niet-des-Maxima's! Bij haar hoort nu eenmaal kleurrijk, vaak opvallend. Kleren maken de man, en dat mag ook als je Koningin bent.

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 26 jan 2018 - 20:25

Wat een ontzettend oubollig pak, ik vraag me af wanneer die ooit in de mode is geweest. Die kleur doet ook niks voor haar, voor niemand denk ik, ze verdwijnt gewoon.
Ik denk dat als ze casual gekleed wil gaan dan nog beter een nette spijkerbroek aan kan trekken met een mooie trui of bloes en mooie schoenen, dan ziet ze er tenminste wat moderner uit.

afbeelding van XX

XX

vrijdag 26 jan 2018 - 19:41

Ja, netjes....maar het woord dat er verder bij mij opkomt is "hostes", niet koningin

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 26 jan 2018 - 17:23

Doe dan toch maar de paarse inktvlek.... Ojojoj, overtreffende trap van saai is dit. Beter maf dan saai.

afbeelding van 29novmode

29novmode

vrijdag 26 jan 2018 - 16:51

Ik vind camel kleurige kleding Maxima goed staan. Het past wel bij de gelegenheid, maar persoonlijk houdt ik niet van een broek met wijde en te lange pijpen. Ze is wel helemaal in haar element zo te zien.

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 26 jan 2018 - 14:50

Mooi en passend.

afbeelding van car

car

vrijdag 26 jan 2018 - 14:28

Ik vind die camel kleur echt lelijk...en ook 1 van de kleuren die niks voor maxima doet! Net als de camelkleurige stola...voor bij de koningsvaartjurk! Vre se lijk! Nee ik zou graag haar stylist zijn

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 26 jan 2018 - 14:26

Ik vind het op de laarzen na een goede outfit. Camel is niet helemaal haar kleur, maar met zo'n witte blouse wordt t wat geneutraliseerd.
Maar helaas dat haar... dat moet toch in een (jetset) stadje als Davos toch beter te regelen zijn?
Uit haar houding en gezichtsuitdrukkingen blijkt een enorme betrokkenheid met haar onderwerp. Ze zet zich enorm in.

afbeelding van Arianne

Arianne

vrijdag 26 jan 2018 - 13:49

Ik vind het mooi voor deze gelegenheid. Mooi zakelijk. Alleen met zulk haar durf ik niet naar m'n werk....

afbeelding van Chiqui65

Chiqui65

vrijdag 26 jan 2018 - 21:41

Gelukkig durf ik dat wel. Anders had ik geen werk .... heb nl net zulk haar als onze koningin

afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 26 jan 2018 - 15:45

oeps, dan durf ik ook niet meer op het werk te blijven... nu ik het vandaag los heb. Ik ga maar naar huis toe denk ik....Fijn weekend allen! :-)

afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 26 jan 2018 - 13:16

Nee, niet mijn ding. Saai. Het oogt zakelijk, maar zakelijk hoeft niet saai te zijn vind ik.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 26 jan 2018 - 11:06

Wat een leuk outfit. Máxima maakt broekpakken weer een trending topic. Laarsje staan er super leuk bij. Prima outfit voor deze gelegenheid.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

vrijdag 26 jan 2018 - 10:38

Netjes, geschikt voor de gelegenheid. De schoenen en oorbellen vind ik er wel te grof bij

afbeelding van Maribrune

Maribrune

vrijdag 26 jan 2018 - 10:27

Mooie outfit maar wrschl draagt M er terug de tod's laarsjes bij en deze zijn echt te zwaar bij deze outfit in toch een relatief lichte stof.

afbeelding van Gerdiene

Gerdiene

vrijdag 26 jan 2018 - 10:18

Netjes!

afbeelding van karpathos

karpathos

vrijdag 26 jan 2018 - 09:55

Op 18 juli 2014 in Den Haag droeg Máxima een soortgelijke blouse. Zou dit dezelfde kunnen zijn Josine?

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 26 jan 2018 - 09:44

Ze ziet er netjes uit, maar dit is niet mijn ding.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?