Koningin Máxima heeft donderdagmiddag 2 juli een werkbezoek gebracht aan een locatie van geestelijke gezondheidszorginstelling Noord-Holland-Noord (GGZ NHN) in Schagen.

Het bezoek stond in het teken van enkele specialisaties van GGZ NHN, namelijk het behandelen van mensen in hun eigen omgeving (ambulantisering), de inzet op herstel en eigen regie en het verlenen van digitale zorg en preventie. Tijdens gesprekken werd onder andere ingegaan op de mede door GGZ NHN ontwikkelde Integrale Gezinsteams Jeugd en de Herstelondersteunende Intake.

Koningin Máxima sprak tijdens drie gesprekken met betrokken behandelaars, ervaringsdeskundigen en bestuurders over deze vormen van zorg waarbij GGZ NHN de behandeling afstemt op de wensen en mogelijkheden van de cliënten. Bij voorkeur helpt de instelling mensen in hun eigen omgeving, maar ook online hulp wordt ingezet om cliënten zelf te laten bepalen wanneer en waar zij willen werken aan hun gezondheid. Tijdens het bezoek werden de zogenoemde Herstelondersteunende Intake en de Herstelwerkplaatsen toegelicht, waarbij de inzet van ervaringsdeskundigen een grote rol speelt. Cliënten kunnen hier cursussen volgen, ervaringen over het omgaan met psychiatrische klachten delen en leren hoe ze actief kunnen werken aan hun doelen.

Daarnaast werd tijdens het werkbezoek van Koningin Máxima ingegaan op de inzet van gezinsteams. Bij deze aanpak staan niet de verschillende betrokken hulporganisaties, maar de gezinnen zelf centraal. Rondom elk gezin met een meervoudig complexe hulpvraag wordt een integraal, multidisciplinair specialistisch team gevormd. Zoals bij elke behandeling werkt GGZ NHN ook hier nauw samen met het netwerk van cliënten, zoals familie, buren, school, sport en gemeente. Een intensieve behandeling als deze moet opname voorkomen en het risico op het overbrengen van gezinsproblematiek van generatie op generatie verminderen.

Mode 
Outfit: Gestreepte wit/blauwe japon met plooien bij het rokgedeelte
Ontwerper: Edouard Vermeulen van NATAN 
Eerder gedragen: Ja, oa op de Antillen 

In de witte stof zit een subtiel patroontje. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Anniek

Anniek

zondag 05 jul 2020 - 13:37

veel beter dan vanochtend, nu toch weer beetje blij ;)
bewegende beelden laten dit jurkje inderdaad beter tot zijn recht komen
en het vestje zo, love it!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 04 jul 2020 - 20:51

Dames, willen jullie er rekening mee houden dat ontwerpers deze website ook bezoeken? Kritiek mag, uiteraard, maar dat kan ook in bewoordingen die niet kwetsen :)

afbeelding van Hennie64

Hennie64

zondag 05 jul 2020 - 20:08

Ik begrijp uw opmerking heel goed. Maar volgens mij leest er één ontwerper niet mee, dan had hij zich toch echt verbeterd! na de ontelbare op-en aanmerkingen op de uitvoeringen van ,zijn ontwerpen door de mede-reageerders hier op deze site.
Mede hierom heb ik zo mijn, en dat mag ik geloof ik wel zeggen uit hoofde van mijn oude vak, mijn professionele gerede twijfels omtrent zijn “couturierschap”

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 06 jul 2020 - 08:50

Hennie64, ik weet dat jij geen fan bent van NATAN en dat is je goed recht. Toch vind ik alle heftige kritiek die op deze website wordt geuit (soms ook op de persoon) niet fair. Zonder enige ervaring heeft Vermeulen een heel imperium weten op te zetten, met winkels in België, Nederland en nu ook Frankrijk. Tout royale en heel veel politici lopen met hem weg. Dat is niet voor niets en verdient mijns inziens wel respect.

Ik kom met regelmaat in de winkels van de NATAN en ik moet zeggen dat ik de kwaliteit echt wel goed vind. Jazeker, er zitten missers tussen. Maar hoe komt dat? Is het disfunctioneren van de ontwerper, een disfunctioneren van zijn atelier, een sterke voorkeur van de koningin of heeft het bijvoorbeeld te maken met het feit dat de Nederlandse fotografen erg spelen met het contrast in hun foto's? Kleine bobbeltjes worden door die laatste truc heuvellandschappen.
En hoewel bepaalde trucjes als de stolplooi of een bepaalde halslijn veel terugkomen, is de kleding wel representatief. Als ik dan kijk bij een Valentino of Prada, dan zie ik veel minder ontwerpen die geschikt zijn voor een koningin. Ik snap Máxima's voorkeur voor NATAN dan ook echt wel, en dat bij haar de pasvorm doorgaans beroerder is dan bij haar koninklijke collega's, vind ik opvallend. Jij niet?

afbeelding van Suus

Suus

dinsdag 07 jul 2020 - 09:50

Goh, dat contrast zo’n invloed kan hebben op hoe het op een foto oogt. Ben daarna eens gaan letten erop. Benadrukt inderdaad van alles dat je normaal niet zo sterk ziet. Weer wat geleerd ;-)

afbeelding van Hennie64

Hennie64

maandag 06 jul 2020 - 16:35

Helemaal eens met u Josine wat betreft de laatste regel. Vaak zit het bij Mathilde net iets mooier. Uiteindelijk blijft hij eindverantwoordelijke en toch maakt zijn personeel enorme technische uitglijders. Dat tout royal met hem wegloopt komt m.i omdat er weinig tot geen prêt-a-porter gemaakt wordt door de grote ontwerpers, meestal is het dan haute-couture en als je dan meer dan 50 werkbezoeken moet afleggen in bijvoorbeeld een jaar wordt het wel een dure bedoeling dus ik begrijp daarom de meeste vasteland Europese vorstenhuizen en dames politici wel dat ze daarom shoppen bij Natan, en tevens als een koningin het ergens koopt gaat ineens iedereen daar kopen, kijk maar eens hoe direct altijd de kinderkleding uitverkocht was van de prinsesjes maar nu ook in Engeland van de kinderen van Catherine en William. Dus ja, dat meneer Vermeulen daarmee bekendheid heeft verworven is mooi meegenomen. Hij, Natan, is tevens voor deze klasse uiterst betaalbaar maar... dat laat zich zo nu en dan ook wel aanzien helaas, daar moeten we ook eerlijk in blijven. Daarnaast zit hij voor Máxima “om de hoek” wel zo handig logistiek gezien.

afbeelding van Jrn

Jrn

zaterdag 04 jul 2020 - 13:05

Nee!
Middle of the road jurkje, typisch voor Nederlandse ministers. Maar niet voor een modekoningin.
Ik mis het koninklijke wow-effect de laatste tijd.
Cijfer 6

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 04 jul 2020 - 13:58

Ik ben het helemaal met je eens, de kleding van de laatste tijd is kleding die iedereen kan dragen , en Maxima is gewoon niet als iedereen.
Ik denk dat ze het lastig vind om in deze tijd op de juiste manier gekleed te gaan bij dit soort bezoeken.
Maar ze is nu eenmaal koningin en brengt als zodanig ook deze bezoeken, dus wat mij betreft mag het totaal plaatje wel wat meer klasse en verzorgden zijn

afbeelding van Joan

Joan

vrijdag 03 jul 2020 - 16:39

Bezoek aan de GGZ vraagt om eenvoud, dat heeft Maxima gedaan. Lief zomers jurkje met een stralende lach die mensen blij maakt.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

vrijdag 03 jul 2020 - 11:52

Vlot jurkje,blije Maxima,bijna geen make up.
En. ontspannen!! zo zie ik het graag

afbeelding van Suus

Suus

vrijdag 03 jul 2020 - 10:33

Geweldig goed dat ze weer een ggz instelling bezoekt. Jurkje vind ik rommelig en niks toevoegen aan Máxima. Gelukkig van ondergeschikt belang en de stralende lach maakt alles goed.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 03 jul 2020 - 10:22

Brrrrr, meer iets voor m’n moedertje van (bijna) 85.

afbeelding van Jansje

Jansje

vrijdag 03 jul 2020 - 09:50

Wat ziet er nu een stuk beter uit! Leuke outfit en mooie accessoires!

afbeelding van Maria48

Maria48

vrijdag 03 jul 2020 - 08:51

Dit jurkje doet mij denken aan tijden van schaarste. Uit twee jurken , een jurk maken. Het misstaat de koningin niet, maar ik zou dit een "thuis"jurkje noemen.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

vrijdag 03 jul 2020 - 08:49

Ja, Maxima straalt altijd, wat ze ook draagt! Ze doet goed werk voor ons land!
WA ook trouwens.

afbeelding van Senna

Senna

vrijdag 03 jul 2020 - 08:30

Leuk fris jurkje en ja de wind speelt lekker met haar haar, maar zit prima.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 03 jul 2020 - 07:41

Ze gaat steeds meer lijken op haar moeder, zeker op deze foto’s. Komt ook door de kledingstijl Natuurlijk: een kort jurkje en een vestje.
Wat heeft ze toch een enorm gespierd lichaam, mooi hoor! En ze is volgens mij enorm afgevallen.
Ik vind deze look fris maar zo anders dan de Máxima die we bijvoorbeeld bij de VN zien. Daar draagt ze zulke geweldige outfits altijd! Dit vind ik een jurkje wat naar de de vergetelheid mag. Doet niet iets voor haar.
Haar haar zat super gisteren! Lekker los, mooi van kleur en zwierig

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

donderdag 02 jul 2020 - 23:52

....kan even-zo-goed Mevr. X zijn, die boodschappen gaat doen. Voor de ontvangende partij geen bijzonder highlight
de Koningin te ontvangen.

afbeelding van BleuStyle

BleuStyle

woensdag 08 jul 2020 - 08:32

Een dress in BleuStyle!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 06 jul 2020 - 08:51

Deze jurk van NATAN komt uit het rek en dat kun je zien. De proporties sluiten niet zo goed aan bij haar figuurvorm. De stoffen en kleurencombinatie vind ik wel mooi, en samen met het vestje vind ik haar er wel mooi uitzien.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 02 jul 2020 - 22:12

Geen oorbellen en geen armbanden.....Wel haar stralende lach meegenomen.
Geen herinnering aan dit jurkje, maar met haar opgestoken en hoed zal het er wat anders uitzien. En dat is meer als ze als zichtbaar is voor t grote publiek en niet nu ze allerlei instellingen een hart onder de riem steekt. Wat een variëteit aan bezoeken, well done!

afbeelding van Wiekie2004

Wiekie2004

donderdag 02 jul 2020 - 21:48

Ik waardeer het zeer dat Koningin Maxima in deze tijd, waarin velen het (financieel) zwaar hebben, vaak kiest voor vaker gedragen kleding. Het lijkt mij voor haar iedere keer koorddansen tussen wat hoort/kan bij een werkbezoek en het koningin zijn.

afbeelding van Babs74

Babs74

donderdag 02 jul 2020 - 22:26

Ik zag net bewegende beelden op Instagram en daar ziet het er veel beter uit dan op de foto's. Ik vind sowieso dat hier niet altijd de beste foto's staan. Zal wel met rechten te maken hebben....

afbeelding van Maxfan

Maxfan

donderdag 02 jul 2020 - 21:37

Beter dan t grijze broekpak. Ik vind dit echt een jurkJE. Kort, gekreukt en zit ook niet echt goed. Best een leuk plaatje, maar voor een koningin erg casual.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 03 jul 2020 - 13:32

Dit ziet er een stuk vrolijker uit dan vanochtend!
Hoort niet tot haar beste outfits, maar ze heeft zoveel leukers in haar collectie. Ik zie haar dan liever in d3 beige outfit van Zara of de H&M jurk met ballon mouwen.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

donderdag 02 jul 2020 - 21:01

Het staat heel fris, dat blauw met wit, ik vind het leuk! Ik mis wel de oorbellen vandaag.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

donderdag 02 jul 2020 - 20:48

Dit ziet er in ieder geval zomerser uit dan het outfit van vanochtend.
Dat neemt niet weg dat ik het niet zo’n bijzonder jurkje vind.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?