In Amsterdam bezocht koningin Máxima vanmorgen onaangekondigd een project van het Oranjefonds. Voor de gelegenheid koos ze voor een jurkje van modehuis Natan, die we begin vorige maand zagen bij de uitreiking van de Erasmusprijs. Ditmaal combineerde zij de outfit echter met oorbellen van de Nederlandse ontwerpster Mirian van Kampen, een los kapsel en schoenen van Guglielmo Rotta. Een heel ander totaalplaatje, dat prima past bij de sfeer van het bezoek. Ik ben tevreden. 

Máxima tijdens de uitreiking van de Erasmusprijs:

In New York:

Jurk van modehuis Natan:

Schoenen van Guglielmo Rotta:

Foto's met dank aan:

Bart Homburg via Oranjefonds 
Paul Warmer 
Patrick van Katwijk 
Twitter 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zondag 08 dec 2013 - 14:21

Nummer 1 vind ik haar idd erg leuk staan :)

afbeelding van Anoniem

Anoniem

zondag 08 dec 2013 - 11:38

No.1 vind ik het mooist. Donker haar, eigenlijk haar eigen kleur, maakt haar enigszins onopvallend.

afbeelding van Carine

Carine

zaterdag 07 dec 2013 - 18:58

haha. Goed gedaan Amaliaatje. Ik lig in een deuk. Op de tweede foto lijk ze net Rachel Hazes. Toch maar laten zoals het nu is, maar dan 10 cm korter en mooi recht afgeknipt.

afbeelding van Wilhelmina57

Wilhelmina57

zaterdag 07 dec 2013 - 17:48

Het jurkje vind ik erg leuk, maar die kreukels...misschien andere stof gebruiken?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 07 dec 2013 - 16:51

Ik zag op het Viva Maxima blog dat ze een prachtige zwarte jas bij deze outfit droeg. Is deze nieuw Josine?

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 07 dec 2013 - 11:52

Máxima, volgende keer graag een bezoek aan Kappers met Kansen.

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

vrijdag 06 dec 2013 - 23:20

Dit vind ik een leuk jurkje voor deze gelegenheid,en hat haar van Maxima kan voor deze gelegenheid ook,omdat het geen gelegenheid is waar bij ze allemaal belangrijke personen ontmoet. Kortom Maxima voor deze gelegenheid goed gedaan.

afbeelding van Agnes

Agnes

vrijdag 06 dec 2013 - 21:53

Leuke oorbellen zeg!!! En een leuk jurkje voor een werkbezoek! Ik snap wat jullie zeggen over het haar, ik vind het hier nog meevallen eerlijk gezegd. Maar haar haar is nu eenmaal gewoon niet dikker, het is nooit dik geweest. Dus alle keren dat ze het haar zonder extensions los heeft, zal het dun haar zijn. En van stijl- en krultangen wordt haar haar echt niet beter, (ook al is het verzorgder) het maakt het alleen maar meer kapot. Ik vind deze look echt Maxima! Leuk jurkje, los haar, ze kan het hebben. En ook niet onbelangrijk: ze is op werkbezoek, niet op staatsbezoek, dan moet los haar best kunnen. Dit is toch de Maxima die we al jaren zo zien met los haar? Alleen de kwaliteit van het haar wordt steeds minder door het vele stylen en blonderen denk ik. Voor vandaag heeft ze het weer prima gedaan! En voor morgen wens ik haar een leuke en gezellige verjaardag van haar dochter Amalia! (ik ben zelf ook op 7 december jarig, vandaar dat ik het weet!, morgen wordt er voor het eerst gevlagd op mijn verjaardag!) Fijn weekend allemaal!

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 06 dec 2013 - 22:49

Alvast van harte gefeliciteerd Agnes en een fijne dag, met vlag en wimpel!

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

vrijdag 06 dec 2013 - 21:35

Outfit best aardig, maar peeptoes op 6 december.... Overdag???. En dat haar! 10 cm eraf, leuke strakke Bob in een iets warmere tint zou leuk staan denk ik. Los haar kan prima maar wel beter verzorgd. Ze is ook in de veertig en niet twintig. Niet aardig van me, maar ik vind het echt een onvoldoende vandaag....

afbeelding van Poekie

Poekie

vrijdag 06 dec 2013 - 21:09

Ik denk dat kort haar Maxima niet zal staan, daar heb je een heel mooi, klein gezicht met regelmatige trekken voor nodig. Kijk maar eens naar Linda de Mol in 'terug naar de kust', met kort haar. Zij heeft ook gewoon een pruik nodig om de min puntjes in haar gezicht te verdoezelen.

afbeelding van Sofia

Sofia

vrijdag 06 dec 2013 - 20:39

Jurkje ....zucht!
Haar ....al zou ze het kort knippen dan blijft het dun en weinig.Dus mooi zal het niet zijn.Ze kan het beter gewoon opsteken in een simpele wrong of los in een staart doen.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

vrijdag 06 dec 2013 - 20:17

Jurkje en schoenen mooi, kapsel weer niks... Vreselijk dat piekhaar.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 06 dec 2013 - 19:34

Leuk idee dit jurkje, maar de combinatie van de kleuren blijf ik toch niet echt geweldig vinden. Prima voor de gelegenheid, maar ze heeft zoveel mooiere outfits in de kast hangen die ik liever terug zie....

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 06 dec 2013 - 19:34

Leuk idee dit jurkje, maar de combinatie van de kleuren blijf ik toch niet echt geweldig vinden. Prima voor de gelegenheid, maar ze heeft zoveel mooiere outfits in de kast hangen die ik liever terug zie....

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 06 dec 2013 - 18:57

Ik ben niet tegen los hangend haar, maar dan wel graag verzorgd. Maxima besteedt altijd zeer veel aandacht aan haar uiterlijk, dus waarom dan ook niet aan het haar. Kleine moeite om even de krultang te pakken, lijkt me. En kort haar bij Maxima? Hmmm, ik weet het niet. Met lang haar heb je wel veel meer mogelijkheden. En met opgestoken haar ziet ze er altijd chique uit. Maar een fotoshop is wellicht wel een idee .

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 06 dec 2013 - 18:02

Is er niet iemand die een kort kapsel bij Máxima kan fotoshoppen? Ben best benieuwd naar het resultaat eigenlijk, haha.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 07 dec 2013 - 13:35

@Amaliaatje, wat grappig. Ik heb er zelf ook een paar gemaakt en naar Josine ge-emailed. Het is best moeiliijk om een gratis site te vinden hiervoor; de meesten zijn betaalde versies. De gratis versies zijn vaak heel beperkt qua keuze in kapsels.

afbeelding van LG

LG

zaterdag 07 dec 2013 - 03:34

So much better and it doesn't make her look older or dowdy at all, very nice and without the scarf even better:)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 06 dec 2013 - 21:30

Wow! Veel mooier!

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 06 dec 2013 - 18:02

Nou ik heb zeker een andere browser, ik zie op deze pagina hier enkel de foto van Máxima tijdens de uitreiking van de Erasmusprijs en Máxima in New York met dit jurkje. In ieder geval, via de foto's op de gegeven link begint het kapsel toch wel een struikelblok te worden. Hoe leuk het ook staat als ze het los heeft, het piekt wel heel erg en is eigenlijk te dun om nog zó te dragen vind ik. Het donkerblauwe jasje vind ik heel mooi.

afbeelding van Willie

Willie

vrijdag 06 dec 2013 - 17:49

Op ANP zag ik dat ze er ook een mooie donker blauwe jas overheen aan had bij aankomst

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

vrijdag 06 dec 2013 - 17:39

Voor de gelegenheid een geschikt jurkje. Over de pasvorm zullen we het maar niet hebben, evenmin over haar kapsel en over haar schoeisel!

afbeelding van Irene

Irene

vrijdag 06 dec 2013 - 17:13

Slechte pasvorm . Lijkt wel door een slechte huisnaaister gemaakt en wat een slordig kapsel. De hoogste tijd dat de schaar er in gaat en ze kiest voor een korter kapsel dat makkelijker te stylen is.

afbeelding van Coosje

Coosje

vrijdag 06 dec 2013 - 17:13

Echt supermooi jurkje. Als vind ik het totaalplaatje bij de Erasmusprijzen vele malen mooier. Ik vind zulk slonzig haar bij Maxima ook echt afschuwelijk. En dan gaat het niet om los haar in het algemeen maar wel om de verzorging ervan. Als je eenmaal een nette bos (met nephaar) bij haar hebt gezien is het zo'n sneu om een paar dagen later weer zulk haar te zien. Zet dan gewoon vast extensions en niet niet clip-in matje.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

vrijdag 06 dec 2013 - 17:16

Helemaal eens! Los haar prima! Maar wel een beetje verzorgd dan graag! Daarmee kom je echt niet verder van "het volk" af te staan.

afbeelding van Emmy

Emmy

vrijdag 06 dec 2013 - 16:37

Ik denk dat we verschillend denken over hoe een koningin in functie gekleed en (hier) gekapt dient te gaan. Gelukkig, wat mij betreft!, nemen WA en Maxima het protocol niet altijd even serieus en bindend. Ik ben daar wel blij mee. Zij geven anders invulling aan het koningschap dan een ander zou doen. Ik vind het wel prettig dat Maxima haar haar af en toe gewoon lekker los heeft. Daardoor staat ze dichter bij de gewone mens. Ik vind dat sympathiek.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 07 dec 2013 - 00:05

@Emmy, helemaal mee eens.

afbeelding van Anoniem

Anoniem

vrijdag 06 dec 2013 - 23:33

Dat vind ik echt volkomen onzin. Het zit onverzorgd dus past het mijns inziens niet bij haar functie.

afbeelding van Zara 2

Zara 2

vrijdag 06 dec 2013 - 16:36

Fijn jurkje, goed gekozen voor deze gelegenheid, en leuke oorbellen. Misschien zit haar kapsel niet helemaal top, maar ik vind dat ze er toch heel leuk uitziet. De peep-toes vind ik ook mooi en elegant. Maxima zit in een warme auto, en hoeft maar een klein stukje buiten te lopen, dus waarom zou ze dikke warme laarzen aan moeten doen?

afbeelding van BeccaD

BeccaD

vrijdag 06 dec 2013 - 16:16

Nou.. Ik verbaas me echt over alle positieve reacties! Mijn haar zit zo als ik er 's ochtends helemaal niets aan doe en het gewoon laat opdrogen, voor een koningin in functie echt totaal ongepast vind ik! Ik begin bijna te denken dat een verrassingsbezoek niet alleen voor ons een verrassing is, maxima zat waarschijnlijk nietsvermoedend thuis op de bank en werd meegesleept in de auto ;-) Het jurkje is prima voor de gelegenheid!

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 06 dec 2013 - 15:50

Ik vind dit nog steeds zo'n super leuk jurkje! De pasvorm is misschien niet helemaal optimaal, maar dat kan mij niet zo veel schelen. Als zij dat lekker vind zitten, moet ze het gewoon aantrekken.
De accessoires vind ik ook mooi.
Jammer dat ze weer open schoenen aan heeft. Wij zitten bijna te verkleumen van de kou en dan komt zij met open schoenen aan. Trek lekker een paar laarzen aan, zou ik zeggen, dat is toch veel warmer:) Over haar kapsel ben ik ook niet echt tevreden. Ze mag het best los dragen, maar breng er dan een fatsoenlijke scheiding in. Dat staat veel verzorgder en netter.

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 06 dec 2013 - 15:33

Leuk jurkje. Jammer dat het haar zo slordig zit, m.n. de pieken. En open schoenen??? Het is herfst/winter. Dichte pumps of laarzen.

afbeelding van elisah

elisah

vrijdag 06 dec 2013 - 15:30

Weer een echte Nathan pasvorm.
Maar wat heeft ze een drukke agenda, zal daarom deze keuze maar diminished deertaxp niet bekritiseren.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

vrijdag 06 dec 2013 - 14:51

Mooi jurkje! Haar zit helaas niet al te netjes, maar dat steken we maar op de wind. :)

afbeelding van Eef

Eef

vrijdag 06 dec 2013 - 14:48

Dat haar, dat haar...je kijkt er dwars doorheen. Echt de hoogste tijd voor een schaar, een rauw ei en een paar krulspelden!
Het jurkje zit wat verfrommeld hier en daar, maar het heeft een mooie kleur, kan best.

afbeelding van Ria

Ria

vrijdag 06 dec 2013 - 16:09

Een rauw ei???

afbeelding van Eef

Eef

vrijdag 06 dec 2013 - 16:28

Ja, haha, werkt goed! En bruin bier, maar dat is meer voor brunettes.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 06 dec 2013 - 14:38

Ik ben zowel over het model, de kleur, de afstyling als over de pasvorm heel tevreden. :)
De foto's zijn wel van vandaag. Het ziet er gezellig uit.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 06 dec 2013 - 14:28

Helemaal leuk! Ben fan van dit jurkje, zou het zelf ook wel willen hebben.

Bedankt voor de link naar de foto's op Vorsten.nl!

afbeelding van Elise

Elise

vrijdag 06 dec 2013 - 14:13

Een mooi jurkje met een beroerde pasvorm.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 06 dec 2013 - 19:03

Ik vind dit een heel leuk jurkje. Staat de koningin goed.
De kleur vind ik heel mooi, zeker met die overloop van kleuren erin verwerkt!
Pasvorm vind ik niets mis mee, als het jurkje maar iets langer was.
Als het wijder zou zijn, zou iedereen weer vinden dat het "slobberde".

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 06 dec 2013 - 13:49

Deze foto's zijn toch niet van vandaag, of heb ik 't nou verkeerd...?

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 06 dec 2013 - 15:01

D'r haar zit heel anders!?!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?