Koning Filip en Koningin Mathilde hebben vandaag een bezoek gebracht aan de VRT Studio. Koningin Mathilde droeg een nieuwe groene jurk van Natan Couture, uit de huidige collectie, zo bevestigde Natan! 

De jurk is niet online te vinden, maar hangt op onderstaande collage in het rood wel in het kledingrek!

Koningin Mathilde draagt oorhangers in de vorm van een blad. Ze heeft beige schoenen aan en goudkleurige clutch.

Gisteren ontving het Belgische Koningspaar de heer Ban Ki-Moon en zijn echtgenote in audiëntie. Koningin Mathilde droeg daar een bekende outfit. Haar kleding en pumps zijn van Natan, zo meldt Jelka van www.modekoninginmathilde.be.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van bonnarca

bonnarca

vrijdag 29 mei 2015 - 23:59

's Avonds droeg ze een rode/fuschia kleurige jurk van Natan, ook heel erg mooi. Ze was toen op de Koningin Elisabethwedstrijd voor viool, samen met Prinses Elisabeth.

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 29 mei 2015 - 08:21

De bladeren bij de hals vind ik heel leuk! De kleur staat haar ook erg goed. De achterkant van de jurk vind ik moeilijk te beoordelen aan de hand van bovenstaande foto's, maar het totaalplaatje is mooi. De tweede outfit lijkt ook erg mooi voor zover ik het kan zien.

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 28 mei 2015 - 22:23

Is de achterkant van de jurk nu open? Op de derde foto lijkt er een overslag te zijn ipv een rits. In ieder geval oogt het wel apart.De voorkant van de jurk vind ik leuk.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

donderdag 28 mei 2015 - 22:39

Op newmyroyals kan je een filmpje zien en dan zie je dat het een openvallende overslag is.. Ik kan zoiets aparts wel waarderen :-)

afbeelding van Mary

Mary

donderdag 28 mei 2015 - 21:55

Grappige hals!

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 29 mei 2015 - 20:55

Die blaadjes bij haar hals doen me denken aan de groene blaadjes bovenin een appel.

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 28 mei 2015 - 21:15

Mathilde ook al in het groen. Het pakje sluit mooi aan. De kleur vind ik te hard voor Mathilde al is het wel weer eens wat anders. Daar is ook wat voor te zeggen! Als tussendoortje vind ik de jurk leuk, maar hij mag wat mij betreft nu verder in de kast blijven hangen :D

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 28 mei 2015 - 21:16

Wat een leuke groene jurk! Die blaadjes en strik bij de hals Geven het een speels accent. Staat echt heel goed bij Mathilde. Natan kan het dus wel, mooie ontwerpen maken... Ook de outfit van gisteren vind ik een geslaagde keuze.

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 28 mei 2015 - 21:31

Helemaal mee eens, AnnekeM!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?