Voor de Nederlandse nieuwjaarsrecepties moeten we nog even geduld hebben (15 en 16 januari), maar gelukkig zijn ze in Spanje al wel aan het werk.

Op 6 januari opende koning Felipe het nieuwe jaar met een militaire parade, waarbij ook koningin Letizia aanwezig was. Keurig volgens de traditie verscheen de Spaanse koningin in het lang op de rode loper. De term 'Oud en Nieuw' hield ze met haar kleding in ere, want haar fluwelen jurk kregen we eerder te zien in 2012 en 2014, terwijl haar tweedjasje van Armani wel speciaal voor de gelegenheid was aangeschaft. 

Zoals onderstaande collages ook wel bewijzen, mixt en matcht Letizia haar nieuwjaarslooks wel vaker. Ik hoop daarom het rode ensemble van 2010 snel weer eens terug te zien, want wat is die ogenstrelend mooi! De look van 2011 vind ik daarentegen weer iets te zomers en informeel, terwijl de jurk van 2015/2017 weer een heerlijke combi is tussen traditie en hedendaagse mode. Naar welke look gaat jouw voorkeur uit? 


Foto's: PPE Agency/Thorton


Foto's: PPE Agency/Thorton


Foto's: PPE Agency

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Magda

Magda

zondag 13 jan 2019 - 21:43

Jammer dat Letizia het haar zwart heeft geverfd. Persoonlijk vond ik wat ze hiervoor droeg ( donkerblond of donker bruin? Geen idee;) ) véél mooier staan. Zwart geeft haar een harde look.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 13 jan 2019 - 12:37

Wat ziet ze er weerklinkt uit. Ik vind de outfit uit 2010 het mooiste, maar de Spaanse bladen vallen over elkaar heen omdat Letizia de prachtige broche voor het eerst draagt die uit de koninklijke kluis komt.
Vind het opgestoken haar super mooi staan.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 13 jan 2019 - 22:01

Het donkere haar maakt haar wat hard. Jammer. Een of twee tinten lichter zou haar looks zachter maken.
Verder vind ik haar altijd eenvoudig, maar toch heel stijlvol en elegant gekleed.

afbeelding van Heidi

Heidi

vrijdag 11 jan 2019 - 19:24

Door de vele reacties is de blog van modekoningin Leticia toch verder gegaan met informeren over de kledingkeuzes.

Persoonlijk vind ik de rode en zwart-wit combinatie haar het mooist staan

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 10 jan 2019 - 09:40

OMG... alles is mooi! Zo ingetogen en daardoor subtiel sexy. Alleen 2016 vind ik minder want ik houd niet zo van zwart wit in kleding (te hard).
Het zijn bijna allemaal outfits die niemand anders zouden staan en dat is nou juist zo leuk. Ze is de Koningin en daarom is het gaaf om iets te dragen wat anderen niet dragen. Het onderstreept op een mooie manier haar functie.
Beatrix deed dat ook. Geen ander die dit soort kleding draagt.

Op de dagen dat Maxima voor de VN op pad is doet ze dat vaak ook: een eigen gezicht . Ik hoop toch zo dat ze dat doorzet in haar Koninginne outfits. Soms zie het wel: het Etro jumpsuit, de bijzondere narcissen jurk en zo meer.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 10 jan 2019 - 06:55

Ik vind de look van 2012/2014 schitterend, direct gevolgd door 2010.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 09 jan 2019 - 23:26

wat een leuke blog! ik volgde altijd een Letitia blog maar die is gestopt en verder gegaan met Meghan.
Ik vind veel outfits in dit overzicht mooi. Ik heb op 2015 gestemd, die van 2017 vind ik ook zeer stijlvol. En 2010 ook een topper. Ze hebben iets typisch Spaans.

afbeelding van Heidi

Heidi

vrijdag 11 jan 2019 - 19:28

De blog is toch verder gegaan vanwege de vele reacties. Dus u kunt koningin letitia nog verder opvolgen.

afbeelding van Maria

Maria

zaterdag 12 jan 2019 - 03:43

Heeft u misschien een link?

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

woensdag 09 jan 2019 - 22:41

Letitzia draagt opvallend vaak blauw bij deze bijeenkomst terwijl ik dat nu niet haar beste kleur vind en dat geldt ook voor grijs. Het is natuurlijk ook wel een ingewikkelde bijeenkomst net als onze prinsjesdag, nl. overdag, jacket en lang, en toch zakelijk en bedekt. Dit jaar heeft ze een leuk jasje aan dat ze nog jaren kan dragen op rok en broek maar het is m.i .net iets te sportief qua stof.
De rode (waar ik opstelde) is koninklijk zonder overdressed te zijn. En zij is een van de royals die met los haar mooier is dan met opgestoken haar vind ik.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 10 jan 2019 - 08:47

Ik vind het losse haar ook mooier staan door haar scherpe kaaklijn, maar gezien de dresscode past opgestoken haar mijns inziens wel beter bij dit moment.

Victoria vind ik ook prachtig met los haar. Ben heel benieuwd waarom zij haar lokken eigenlijk altijd op laat steken. Iemand enig idee?

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 28 jun 2019 - 13:03

De Zweedse kroonprinses is ontzettend stijlvast. Vermoedelijk is haar eeuwige knotje een oefening om later altijd hetzelfde kapsel te hebben als haar afbeelding op de Zweedse munten.

Ik vind los haar vele malen mooier bij haar gezichtsvorm.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?