Gekleed in een gebloemd mantelpakje met peplum is koningin Máxima samen met koningin Willem-Alexander begonnen aan het provinciebezoek aan Gelderland. Het is geen onbekende outfit, ze droeg het eerder tijdens het staatsbezoek aan Brunei en is gekocht bij modehuis Natan. Het kapsel van de koningin is opnieuw laag in de nek vastgezet, zodat de grote hoed goed kan blijven zitten. Wat mij betreft een mooie keuze voor de gelegenheid van vandaag!

Een langere roklengte dan normaal. Coco zou blij zijn geweest!

Máxima met de outfit in Brunei:

Links in Gelderland, rechts in Brunei. Ondanks de totaal verschillende bestemmingen past het pakje bij beide bezoeken. Wel is goed te zien aan de print dat de rok iets korter is gemaakt.

De hoed in Monaco:

In Singapore:

 

Outfit van Natan:

De clutch van Máxima is van LK Bennett en is online te koop voor 185 pond.

Ook de schoenen zijn van het Britse merk en kosten 195 pond. Máxima is niet de enige met deze pumps, ook Catherine heeft enkele paren in haar garderobe.

Foto's met dank aan: 
Screenshot
Natan 
Vorsten
PPE

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?