Vandaag bracht Catherine, de Hertogin van Cambridge, een bezoek aan de Emma Bridgewater aardewerk fabriek in Stoke-on-Trent. Onderstaande beelden komen uit een video van ITNSource. Aansluitend bracht ze een bezoek aan het Action for Children's Cape Hill Children's Centre. Bij dit bezoek deed de hertogin haar mantel uit, en was haar jurkje goed te zien. De screenshots van haar Catherine zonder mantel zijn van een video van Dailymail.

 

Catherine droeg het gebloemde jurkje van het positiekledingmerk Séraphine, waarin we haar eerder zagen op 19 januari van dit jaar. 

 

Ook zagen we haar in een grijsblauwe mantel van het merk SportMax (MaxMara), uit de herfst/wintercollectie van 2014. Ze zag er weer schitterend uit!

Haar kapsel vond ik erg leuk gedaan. Ze droeg het half omhoog, in een halve staart, met haar haren daarom heen gedrapeerd. Vlot en toch mooi! 

screenshot video ©Dailymail

Wat vinden jullie: een geslaagde outfit?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals! 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Moon

Moon

donderdag 19 feb 2015 - 21:48

Ik zou echt de hele kast van Catherine zo willen adopteren. Ze weet zich uitstekend te kleden, kent haar sterke en zwakke punten en kleuren, het is altijd perfect gestyled. Misschien conservatief (mag ik dat gewoon klassiek noemen, ik hou er in elk geval erg van?) en beschaafd maar ze doet voor een Britse royal toch af toe 'wild' qua kleur, merk en roklengte. Zelfs op een off-day kun je haar niet op een echte fashion faux-pas betrappen. Hooguit bij de opwaaiende rokjes maar volgens mij heeft de koninklijke naaister (pun not intended) zich daar al mee bezig gehouden en zit er nu wat meer gordijnlood in elke zoom. Kan iemand iets echt lelijks of mislukts van haar aanwijzen???

afbeelding van Emmy

Emmy

donderdag 19 feb 2015 - 20:06

Ik vind haar degelijk gekleed en een saaie indruk maken. Ik geef het je te doen om deze rol en deze taken te moeten vervullen, maar op mij maakt ze een onzekere en bedeesde indruk. Van de foto;s te zien komt dat op mij zo over.
Ik hoop van harte dat ze in haar rol mag groeien en dat ze er meer plezier in zal krijgen (en daar zit dus mijn interpretatie achter dat ze toch niet helemaal zichzelf kan zijn - dus of dit de waarheid is dat weet ik niet).

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 19 feb 2015 - 18:05

Leuke outfit. Vooral de jas vind ik erg mooi. Niets mis mee outfit, maar ook geen topper. Ze ziet er zoals altijd weer keurig uit!

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 19 feb 2015 - 17:48

Waar is het bericht over Mathilde gebleven?

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 19 feb 2015 - 21:26

Er stond inderdaad een bericht over Mathilde, er was ook op gereageerd.

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 20 feb 2015 - 00:28

Precies. In een te strakke jurk.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 20 feb 2015 - 10:33

Weet je zeker dat het deze log was? Ik heb namelijk niks verwijderd...

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 20 feb 2015 - 11:17

Klopt! Ook ik heb niet op de datum gelet, pardon! En dank je wel ;-)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 20 feb 2015 - 20:36

Ah mooi, bedankt Josine, hebben we dat ook weer helder.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 20 feb 2015 - 10:42

ha ha, ja klopt Josine, niet goed uit mijn oogjes gekeken! We letten overal op behalve op de datum van het bericht! ;-))

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 20 feb 2015 - 10:46

Het is je vergeven voor deze ene keer, hahaha ;)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 19 feb 2015 - 18:46

Geen idee wat je bedoeld, ik heb geen bericht over Mathilde geplaatst of id, maar ik ben vandaag ook weinig online geweest. Misschien weet een van de andere beheerders wat je bedoeld?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 19 feb 2015 - 18:49

Misschien bedoel je dat er in het algemeen weinig over Koningin Mathilde wordt geplaatst? In principe gebeurd dat nog wel af en toe, maar niet meer van al haar activiteiten. Jelka is namelijk gestopt als medebeheerder van deze website, zij is verder gegaan met haar eigen website, die ze overigens al een heel tijdje had. Als je alle informatie over de kleding van Koningin Mathilde wilt lezen, kun je ook op haar website kijken: http://www.modekoninginmathilde.be/

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 20 feb 2015 - 00:30

Ja, dat van Jelka weet ik hoor, dank je wel. En nee, ik bedoelde gewoon het bericht wat ik vandaag las over Mathilde. Ze had daar een jurk aan die behoorlijk aan de strakke kant was. Er waren diverse reacties op en ook ik heb er op gereageerd.

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 19 feb 2015 - 15:25

Ik vind haar er erg leuk uit zien. Hoewel ze soms erg voorspelbaar is, vind ik haar toch ook weer vernieuwend.
De ene keer draagt ze echt kleding die je als 'gewone vrouw' niet maarzo aantrekt (vooral vanwege de hoge prijs die eraanvast zit), en de andere keer is ze weer heel gewoon en loopt ze in kleding van Topshop of andere betaalbare merken. Dat is een kant van haar die mij erg boeit.
Haar haar vind ik erg leuk zitten. Simpel, maar toch verzorgd en elegant!

afbeelding van BeccaD

BeccaD

donderdag 19 feb 2015 - 15:24

Ik denk dat zij een ideale Engelse prinses is, oog voor mode maar duidelijk wel conservatief en netjes gekleed.. Wat mij betreft zou het ook weleens wat spannender mogen, te beginnen met een klein stukje van haar haar af.. Het ligt nu vaak als een soort tapijtje over haar schouders.. Maar ik vind haar en vooral hun samen met kleine George echt leuk!

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 19 feb 2015 - 15:37

Nadat ze topless is gefotografeerd vind ik haar niet echt conservatief. Of die foto's nou rechtmatig waren of niet. Ik hou er gewoon niet van als vrouwen topless gaan, ook al ben je alleen met je man, ik vind het verschrikkelijk ordinair en bij mij kun je dan niet veel meer goed doen. Ook heeft ze schandalig korte rokjes gedragen, dat is nu een beetje over maar qua conservatiefheid (nieuw woord) laat ik mij niet foppen door Kate.

afbeelding van Moon

Moon

donderdag 19 feb 2015 - 21:32

Oeh Iris wat maak je me nieuwsgierig, schandaaaalig korte rokjes. Ik heb ze niet kunnen vinden behalve misschien dan dat zwarte glitterding die ze droeg tijdens 'the break' van William. En laten we wel wezen, als je zo jong en vrijgezel bent met zo'n figuurtje.... en het heeft effect gehad zullen we maar zeggen ;-)

afbeelding van BeccaD

BeccaD

donderdag 19 feb 2015 - 15:56

Of ze conservatief is weet ik ook niet, ik vind haar wel vaak conservatief gekleed.. Als ze tenminste kleren aanheeft idd ;-))

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 19 feb 2015 - 16:18

Okay, dat zijn inderdaad twee verschillende dingen: conservatief zijn en conservatief gekleed gaan. ;-).

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 19 feb 2015 - 15:04

Ik ben zelf al een poosje uitgekeken op peplum ,NATAN plooien en satijn en grijze jurkjes .
Vandaar dat ik Catherine verfrissend vind ,de jurkjes kunnen je smaak niet zijn natuurlijk .
Maar dat ze vernieuwend is ,dat is duidelijk ,zeker in Engeland .
En ze is in verwachting ,7 maanden , dan vind ik haar er goed uitzien .

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 19 feb 2015 - 12:59

Weer erg leuk!
Ik vind haar heerlijk verfrissend met nieuwe modellen en merken .
Blauw zie je echt nu in allerlei tinten .
Ze is enorm goed bezig voor de economie van haar land ,omzetten stijgen als ze iets draagt van het betreffende merk .
En oké ,zal best weleens iets bij zitten wat ze zelf ook minder vind ,maar er wordt over het algemeen lovend over geschreven .

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 19 feb 2015 - 14:48

Ik vind haar de tegenstelling van verfrissend. Ik vind haar oersaai, echt zeer tegenvallend. Ze begon veelbelovend maar helaas..... Maar goed, dat is mijn mening. ;-)

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 19 feb 2015 - 16:44

ik vind haar kleding niet saai, wel degelijk/braaf

afbeelding van Wilma

Wilma

donderdag 19 feb 2015 - 12:48

Ik vind het ook erg ouwelijk voor zo,n jonge vrouw!
Zowel de kleuren als het model....en dan in combinatie met de zwarte tas en schoenen erg massaal....
Kapsel is leuk bedacht....ook een idee voor onze koningin?

afbeelding van amybb

amybb

donderdag 19 feb 2015 - 12:31

Jurkje en jas beide erg leuk!!

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 19 feb 2015 - 11:16

Wat een ouwelijk geheel voor zo'n jonge vrouw! mooie jas, maar een iets vlotter jurkje was denk ik toch iets pittiger geweest. Misschien een mooie cameltint
Haar haar is erg mooi gedaan, leuk idee!

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 19 feb 2015 - 11:15

Wat een prachtige jas! En die kleur, mooi hoor. Zou ik zo wel willen hebben. Ook het haar is mooi. Jurkje is niet onaardig, maar loop ik ook niet echt wam voor. :)

afbeelding van Janna

Janna

donderdag 19 feb 2015 - 11:05

Tops, en hoe met een klein beetje moeite je lange haar mooi kan zitten!

afbeelding van juliette

juliette

donderdag 19 feb 2015 - 08:51

Mooie jas , de jurk vind ik erg leuk .
Leuk kapsel en mooie kleuren .

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 19 feb 2015 - 07:19

Prachtige jas! En mooi dat het een echte outfit vormt met het jurkje, zonder te stijf te worden. Jurkje zelf vind ik beetje suf, door de 'gordijn' print denk ik.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?