William en Catherine, de Hertog en Hertogin van Cambridge, bezochten gisteren de plaats Dundee in Schotland. In Schotland staat het paar bekend als Hertog en Hertogin van Strathearn. Het paar bracht onder andere een bezoek aan het Dundee Rap Theater. Ook bezochten ze een Tall Ship.

Catherine ging gekleed in een koningsblauw met zwart geruit rokje met zwarte koltrui. Daar over droeg een mantel van dezelfde stof als het rokje. De mantel en de rok zijn speciaal voor Catherine ontworpen door Christopher Kane, een Schotse ontwerper.

Catherine combineerde haar outfit met zwarte laarzen en een zwarte clutch.

Wat vinden jullie van deze outfit?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Maxi

Maxi

dinsdag 27 okt 2015 - 00:05

Mooie jas en leuke kleren eronder, vind ik. En ik hou van haar pony. Ik vind haar just lovely!

afbeelding van fanuitalmere

fanuitalmere

maandag 26 okt 2015 - 10:42

Halverwege de reactie dacht ik wel even, hebben we het over de jas van Kate of over filmpje van Maxima?
Mooie jas. Wel grappig dat de Libelle gelijk op nieuwsbrief reclame maakt van 'koop de jas van Kate' en vervolgend beide jassen die hierbij afgebeeld staan er totaal niet op lijken.

afbeelding van Mary

Mary

zondag 25 okt 2015 - 18:43

Weer een mooie jas van Kate! Ben niet weg van de pony.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 25 okt 2015 - 09:50

Mooie jas draagt Kate.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 25 okt 2015 - 09:39

Ik vind het ook een schitterende jas, staat Kate prachtig!

afbeelding van Doro

Doro

zondag 25 okt 2015 - 08:26

Kleding van Kate vind ik heel leuk! Mooi! Ik houd erg van het silhouett korte rok dikke maillot laarzen en coltrui! Dus wat mij betreft een 10

afbeelding van Doro

Doro

zondag 25 okt 2015 - 08:25

Nou inderdaad Paula, daar zit ik ook aan te denken. Maar wellicht is het een veilig gevoel.
Net als onze koning die altijd altijd even met zijn linkerhand in de zak van zijn jasje gaat en langs de bovenkant van zijn das gaat. Let daar maar eens op!

afbeelding van Merel

Merel

zondag 25 okt 2015 - 08:25

Echt Kate-college stijl vind ik dit; ik vind dat bij haar passen. De kleur staat haar geweldig, mooie stof, en het past ook allemaal perfect, nergens een vouw of een kreuk. Het is van een Schotse ontwerper, en de rok schijnt op een kilt te zijn geinspireerd (zie whatkatewore): dat vind ik echt attent bij dit Schotse bezoek. Het haar met de pony vind ik heel erg Charlies Angels. Misschien heel hip nu, maar ik vind het niet bij haar passen. Halfopgenomen haar vind ik haar altijd erg mooi staan.

afbeelding van Janna

Janna

zondag 25 okt 2015 - 13:36

Ik lees op "whatkatewore" dat de jas en rok "bespoke" was. Met andere woorden: op maat gemaakt. De kortere kilt staat haar leuk met de koltrui.
Overigens ook interessant om te weten dat de lengte van een "bespoke" kilt voor heren wordt gemeten door de heren rechtop op hun knieën te laten zitten, en de zoom van de kilt moet dan nèt de grond raken.

afbeelding van Merel

Merel

zondag 25 okt 2015 - 16:40

@Janna, het zit dan ook perfect.

Leuk dat weetje over de kilt. Elke keer als de ruit weer in komt heb ik zo'n zin om er weer een te kopen. Ik heb een zwak voor Schotland: grote mannen met rode haren en spierballen, dat accent, whisky, een kasteel, en een kilt. Geweldig.

afbeelding van Paula

Paula

zondag 25 okt 2015 - 04:01

Blauwe jas vind ik best mooi, de zwarte kleding verder eigenlijk niet zo. Beetje donker. Zou niemand Kate er nou op attenderen dat ze altijd en eeuwig haar tasje voor haar onderbuik houdt? Het is één keer leuk, twee keer, maar het geeft nu onderhand wel een wat preutse en onbeholpen indruk. Ik vond haar kapsel zonder pony een stuk beter staan.

afbeelding van Lies

Lies

zaterdag 24 okt 2015 - 23:43

Ik vind de jas erg mooi! Staat prachtig bij haar superslanke figuur. Ze heeft inderdaad heel erg veel mooie jassen.
Een coltrui kan me vrijwel nooit bekoren en de rok is leuk maar niet erg bijzonder. Zonder de jas vind ik deze outfit niet echt een succes.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 24 okt 2015 - 23:20

Schitterende jas. Eenvoudig bijpassend jurkje met zelfde stof (gedeeltelijk) eronder in een jongere lengte. Dat maakt t tot een bijzondere set. Vaak houdt Kate dr jas aan en zie je nauwelijks wat van de jurk. Ik zou haar jassen niet alleen willen hebben maar ook dat ze mij zouden passen! Als je wat voller bent (haha en wie is dat niet?) dan kate dan maken dit soort lange jassen toch een soort matrone?
Van dichtbij is t een mooie stof. Kleur staat haar goed. Wat een mooie jassen hangen bij haar in de kast!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 24 okt 2015 - 22:36

Persoonlijk vind ik de mantel en het stofje heel mooi, maar zonder mantel wat gewoontjes. De rok had wat langer gemogen, maar het scheelt dat ze een donkere panty/maillot aan heeft. Al maakt het haar wel wat meisjesachtig op deze manier. Met mantel staat wat vrouwelijker/volwassener.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 24 okt 2015 - 22:22

Mooie blauwe jas, maar niet heel bijzonder. Zeker niet als ze de jas uit heeft, dan vind ik het maar somber met de zwarte coltrui.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?