De Hertogin van Cambridge had vandaag weer haar eerste activiteit na de bevalling van haar dochtertje Prinses Charlotte. Samen met de koninklijke familie was zij aanwezig bij Trooping the Colour, de officiele verjaardagsviering van Koningin Elizabeth. Haar eigenlijke verjaardag is op 21 april.

Catherine droeg een nieuwe blauwe mantel met witte bloemetjes van Catherine Walker. Haar witte fascinator is van Lock & Co.

De kleine prins George stond vanuit het raam toe te kijken. Hij genoot duidelijk van de parade. Later verscheen hij met zijn ouders en verdere familie op het balkon van Buckingham Palace!


De gebruikte afbeelding komt uit een video van Telegraph.co.uk. Overige afbeeldingen ©Catherine Walker, ©Lock & Co.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - [email protected].

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Janna

Janna

woensdag 17 jun 2015 - 12:44

Prachtige mantel, de fascinator maar so-so. Mijn man heeft een mooie pet van Lock & Co! De firma is vooral bekend voor heren hoofddeksels. Je kan er zelfs een fez of b.v. panama hoed op maat laten maken. In de brochure van Lock & Co staan ook schitterende dameshoeden, maar niet zo veel als voor heren.

afbeelding van marinde

marinde

zondag 14 jun 2015 - 01:52

Wat ziet ze er weer zedig uit. De jurk vind ik mooi maar ook degelijk.....
Deze fascinator vind ik niet echt mooi.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

zaterdag 13 jun 2015 - 20:37

Waarom heeft ze altijd van die borden op haar hoofd gedrukt? Brr vind het echt niet mooi... Jas is ook niet echt spectaculair

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

zaterdag 13 jun 2015 - 19:01

De fascinator is nog altijd stukken beter dan die zuidwester die Camilla draagt :) maar idd, ik ben er ook niet weg van. Mooie mantel, dat wel.

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 13 jun 2015 - 19:08

'zuidwester' haahahaha. Ja, erg groot is ie wel. Maar het is nog een hoed terwijl ik zo'n fascinator eigenlijk geen hoed meer vind, eerder een aparte versiering, lijkend op iets hoed-achtigs. Nou ja, veel woorden om te zeggen dat ik er geen fan van ben.

afbeelding van Annelie

Annelie

zaterdag 13 jun 2015 - 18:21

Wat ziet ze er mooi uit! Zowel het jurkje als de fascinator vind ik erg mooi!
En wat een cutie is George! Die foto waarop hij achter het raam naar de parade kijkt vind ik echt geweldig. En ik vind het ook erg leuk dat ze hem meenamen het balkon op!

afbeelding van karpathos

karpathos

zaterdag 13 jun 2015 - 15:14

De jurk is schitterend. Het was echter mooier geweest als de fascinator in het blauw gemaakt was.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 13 jun 2015 - 15:02

Prachtige jurk en wat leuk haar alweer zo snel in het openbaar te zien na de bevalling van Charlotte. Ik twijfel nog even over wat ik van de fascinator vind, het plaatje is mooi, maar ze heeft mooiere hoeden...

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 13 jun 2015 - 14:56

Ik vind het jurkje bijzonder mooi. Die glansstof en die kleur! Wel helemaal tot boven dichtgeknoopt... Die fascinator had ik thuisgelaten en een mooie, grote, lichte hoed opgezet.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?