Gisteren had Catherine, de Hertogin van Cambridge, nogmaals een activiteit. Deze keer geen solo activiteit, maar met een groot deel van de Britse Koninklijke familie. Ze was samen met Prins William, Prins Harry en veel andere leden aanwezig bij een herdenkingsdienst voor de gevallenen tijdens de oorlog in Afghanistan.

De Hertogin droeg een donkerblauwe mantel van het merk Beulah London. Daarbij droeg ze een prachtige donkerblauwe hoed en bijpassende donkerblauwe pumps. Hoe stijlvol kan een zwangere vrouw zich kleden! Om nog maar te zwijgen van het elegante kapsel!

ITNSource Royal, Telegraph en Dailymail hebben prachtige video's van de verschillende leden van de Koninklijke familie tijdens de herdenkingsbijeenkomst. De gebruikte screenshots komen uit deze video's. 

Naar welke outfit van Catherine van deze week gaat jouw voorkeur uit? Keuze uit nummer 1, 2, 3 en 4!

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Lisanne

Lisanne

maandag 16 mrt 2015 - 16:38

Ik vind de kleur, de jas, het kapsel, de oorbellen mooi... De hoed ook.. Maar de make-up maakt haar een beetje een barbiepop, naar mijn bescheiden mening.....
Ik kies voor 1. Ik vind haar haren altijd zo mooi krullen. De kleur van de jas staat mooi bij haar huid en ik vind de mantel zelf ook erg mooi!

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 16 mrt 2015 - 11:04

Moeilijk om een keuze te maken, het staat haar allemaal even mooi,
Nr.2 vind ik wel heel pittig en jong staan, de pastelkleuren staan weer heel zacht en lief, passend bij een as. moeder.......
De dr.blauwe mantel voor deze gelegenheid weer heel sjiek en stijlvol, en wat een prachtig kapsel.
Maar foto nr. 2 heeft wel het echte wauw effect !!!
Wie weet of Kate een styliste/kleedster heeft?

afbeelding van BeccaD

BeccaD

maandag 16 mrt 2015 - 10:04

Ja nr 2, dierenprints staan bij donker haar vaak chiquer dan bij blond, dit staat haar super! En de paardenstaart vind ik echt top, lekker jong maar wel heel stijlvol! Ik vind 3 ook prachtig, maar 2 meer voor een jonge vrouw van nu!

afbeelding van Wilma

Wilma

maandag 16 mrt 2015 - 09:39

Kijk,nummer 3 is een prachtige jas,door de klokkende onderkant is hij toch heel zwierig en veel vlotter dan de witte mantel...prachtige hoed en kapsel.
Toch kies ik voor nummer 2,omdat ik haar daar het hipst en jong gekleed vind gaan...de paardenstaart maken het tot een jonge look.

afbeelding van amybb

amybb

zondag 15 mrt 2015 - 23:18

Ik ga voor nummer 1. Erg chic, maar niet TE elegant voor zo'n jonge vrouw. Dat vind ik meer bij nummer drie zo zijn.

afbeelding van Magda

Magda

zondag 15 mrt 2015 - 22:33

Wow, wat mooi. Wat kapsel betreft nummer 3. Maar ik kan niet echt kiezen kiezen tussen de kleding. Ik vind alle vier de outfits wel leuk. Ik ga voor het complete plaatje: nummer 3.

afbeelding van Kate

Kate

zaterdag 14 mrt 2015 - 23:08

Hier hoef ik niks aan toe te voegen Annelie, en inderdaad ,hoe stijlvol kan je zijn als je hoog zwanger bent !
Twijfel tussen 2 en 3, vind outfit 2 haar ook pittig staan en origineel !
Maar 3 is de winnaar .

afbeelding van Annelie

Annelie

zaterdag 14 mrt 2015 - 23:01

Ik vind dit haar zo prachtig staan! Echt super koninklijk, elegant en chique, terwijl ze ook nog zwanger is! Hier houd ik echt van. Dat kapsel vind ik ook prachtig. Zou ze vaker moeten doen! Ik hoop dat ze zich vaker zo gaat kleden. Ik vind outfit 3 dus ook het mooist;)

Onderwerpen

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?