Tijdens de bijzetting van prinses Juliana verscheen prinses Máxima in een veelbesproken mantelpakje van Edouard Vermeulen. Hoewel het pakje zelf vrij onopvallend en klassiek is, sprong de blouse die Máxima eronder droeg wel erg in het oog. Dat het ensemble zonder de blouse een totaal andere look krijgt, bewees Máxima tijdens de Boomplantdag 2012. Gecombineerd met chique Louboutins en mooie parels zag de prinses er opnieuw oogverblindend uit. Wat mij betreft is dit mantelpakje zowel met als zonder blouse een schot in de roos. Waar gaat jullie voorkeur naar uit? Met of zonder blouse?

Tijdens de bijzetting van Juliana:

Tijdens de Boomplantdag: 

Foto's met dank aan Nieboer via PPE

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 04 okt 2013 - 20:38

Schitterende blouse, schitterend pakje. Ik moet ook aan zo'n oude Willem van Oranje-kraag denken! Ik ben geen fan van zwarte kleding maar op foto 1 ziet ze er ongelofelijk stijlvol uit. Een van de mooiste dingen die ik haar heb zien dragen zelfs!

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 17 sep 2013 - 15:13

Zowel met als zonder blouse kan. Maar ook ik moest denken aan de Willem van Oranje-kraag. Ik zie het pakje liever zonder die blouse. Chiquer en ..less is more. Prachtige schoenen en tas.

afbeelding van Linze

Linze

dinsdag 17 sep 2013 - 14:55

Prachtig, vooral met de blouse, en met die hoed er bij

afbeelding van Sol

Sol

zondag 04 aug 2013 - 15:16

Op Boomplantdag op Louboutins aankomen..... :)

afbeelding van Germaine

Germaine

zondag 04 aug 2013 - 09:56

Zoals ik al eerder schreef; heel goed, mét blouse en hoed.

afbeelding van RoyalJuus

RoyalJuus

zondag 04 aug 2013 - 00:27

Maar ter aanvulling: haar allesbeste outfit ever was wat mij betreft de koningsblauwe kroningsjurk van Jan Tamineau.. Dat is door niemand te evenaren!

afbeelding van RoyalJuus

RoyalJuus

zondag 04 aug 2013 - 00:25

Dank Josine voor dit item, ben er al jaren fan van en gister nog noemde ik het haar best outfit ever: deze bloes onder dit pakje zorgt werkelijk voor een prachtige look!!

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

zaterdag 03 aug 2013 - 23:13

ikvind beide outfits erg mooi,maar mijn voorkeur gaat dan toch uit naar het pakje zonderde blouse.

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 03 aug 2013 - 15:16

Met blouse vind ik het echt prachtig, helemaal mijn smaak! Ook zonder blouse is het zeker heel chique. Ja, dit droeg ze na het bomen planten bij de herdenking van de omgekomen kinderen bij het busongeval.

afbeelding van Annelie

Annelie

zaterdag 03 aug 2013 - 13:19

Wat een mooi pakje is dit toch! Ik zou hem zelf ook wel willen hebben. Hij staat haar ook geweldig! Ik vind hem mooier zonder blouse. Met blouse vind ik die roezeltjes aan de mouwen wel leuk, maar die kraag met roezels is met toch net iets te veel. Ik moest ook meteen aan Willem van Oranje denken! Die tasjes zijn ook erg mooi en vooral die Louboutins. Die wil iedere vrouw denk ik wel...
Ik hoop dat ze dit pakje nog veel vaker gaat dragen!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zaterdag 03 aug 2013 - 12:42

Heel mooi, vooral met de blouse en hoed. Heb de indruk dat het later vermaakt is met peplum. Ook zonder blouse prachtig. Als ik het me goed herinner is ze voor boomplantdag eerst naar een herdenkingsdienst gegaan in België voor de kinderen die waren omgekomen door een busongeval, waaronder ook enkele Nederlandse kinderen.

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 03 aug 2013 - 12:05

Door de blouse wordt het een compleet ander plaatje. Ik kan niet zeggen dat ik de blouse niet mooi vind, maar ik moet wel altijd gelijk aan Willem van Oranje denken door de kraag, hahaha. Ik vond het voor de gelegenheid in ieder geval prima met blouse. Zonder wordt het een klassiek strak pakje, wat ik zelf echt prachtig vind. Ook is het tijdloos, waardoor het eeuwig mee kan.

afbeelding van A. Noniem

A. Noniem

zaterdag 03 aug 2013 - 11:15

zonder de blouse vind ik het veel mooier!

afbeelding van Christa

Christa

zaterdag 03 aug 2013 - 10:46

Oei, ook leuke tasjes!!

afbeelding van Christa

Christa

zaterdag 03 aug 2013 - 10:45

Met de blouse heeft mijn voorkeur maar zonder is ook "strak"!! En met de Louboutins!! ;-))

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

zaterdag 03 aug 2013 - 10:28

Ook in 2004 al een peplum dus! Vooral met blouse is het echt prachtig!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 03 aug 2013 - 13:04

Oh wat een super mooi pakje is dit! Ik herinnerde me de blouse, maar niet dat het pakje zo bijzonder was. Ik zou het graag vaker terug zien. Met blouse heeel spannend, maar zonder ook een geweldig pakje!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?