Blijde Intrede Brussel

Vandaag vindt de laatste Blijde Intrede uit de rij plaats, en daarbij brengen Koning Filip en Koningin Mathilde een bezoek aan de hoofdstad Brussel.

Blijde Intrede Oost-Vlaanderen

De Blijde Intredes lopen stilaan op hun einde, maar tot begin november staan er nog enkele op het programma! Zo kwam vandaag de provincie Oost-Vlaanderen aan de beurt, met een bezoek aan de stad Gent.

Blijde Intrede Limburg

Koning Filip en Mathilde zetten tussen hun verschillende activiteiten hun tour door België gewoon verder, en vandaag kwam de provincie Limburg aan de beurt bij de Blijde Intredes.

Koningin Mathilde: 21 juli - deel 1

Zoals Josine hier eerder al aankondigde, en zoals jullie ook al op Twitter konden lezen, was ik vandaag aanwezig in Brussel om alle feestelijkheden bij te wonen van de Belgische troonswissel. Het was een fantastische dag en graag deel ik met jullie de kledij die Mathilde, vanaf nu Koningin, gedragen heeft voor de gelegenheid.

Prinses Mathilde op het Feest van de Dynastie 2011

Elk jaar op 15 november wordt in België het Feest van de Dynastie gevierd, ook wel Koningsdag genoemd. Deze feestdag is ontstaan als naamdag van Koning Leopold II. Op deze dag wordt de huidige koning gevierd met een Te Deum plechtigheid in de voormiddag en in de namiddag is er vaak een zitting in de Senaat. De Koning en Koningin zijn traditioneel afwezig op het feest ten hunner ere, maar de rest van de koninklijke familie is meestal voltallig aanwezig, en ze halen speciaal voor deze gelegenheid ook hun hoeden uit de kast.

Prinses Mathilde bij de inhuldiging van Koning Willem Alexander

Op algemeen verzoek gaan we verder met de opvallende keuze van Prinses Mathilde voor roze tinten op belangrijke plechtigheden. In een vorig logje ging het over het galabal voorafgaand aan het huwelijk van Victoria en Daniel, vandaag staan we even stil bij haar kledij bij de inhuldigingsplechtigheid van Koning Willem Alexander op 30 april in Amsterdam.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?