Voor een paar tientjes de look van koningin Máxima? Dat kan! Het oranje broekpak van de WK beachvolleybal is van de zara. Het lange gilet kost in de sale maar €29,99. 

 

Klik hier voor een betere foto van de look. 

Klik hier voor een link naar de webshop van Zara. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 21 jul 2015 - 09:18

Grappig en ook goed dat ze gewoon iets van de Zara draagt. Hoeft niet allemaal zo overdreven duur te zijn. Maar ben eerlijk gezegd niet weg van deze outfit. Niet vanwege de kleur, oranje staat haar goed. Vind het dan ook bijzonder dat sommige reacties opeens kritiek op de kleur hebben terwijl er meestal heel positief op wordt gereageerd wanneer Maxima (Natan) oranje draagt. Maar goed, dat terzijde. Deze outfit is het niet vanwege het model. Gilet is wel leuk maar mooier met een strakke lange broek denk ik. Combinatie lang gilet en hoogwaterbroek is het niet.

afbeelding van Carolina

Carolina

maandag 20 jul 2015 - 19:34

Geinige kleur, geinig gilet. De broek vind ik minder qua model. Afrikaantjes doen goede dingen in (moes)tuinen, lekker retro zijn ze wat mij betreft.

afbeelding van Imke

Imke

maandag 20 jul 2015 - 21:25

Tja, retro... je hebt vast gelijk. Zover was ik nog niet ;-)

afbeelding van Imke

Imke

maandag 20 jul 2015 - 18:50

Dit is de kleur van afrikaantjes, een onaanzienlijk bloempje dat groeit in troosteloze perkjes, of van verbleekte posters uit de jaren zeventig, toen deze kleur vaak met donkerbruin of paars werd gecombineerd. Kan me eerlijk gezegd niet voorstellen dat ik ooit enthousiast zal worden over een kledingstuk in deze groezelige oranje tint.

afbeelding van Merel

Merel

maandag 20 jul 2015 - 17:25

Vreselijk. De kleur, het model. Gewoon, echt, vreselijk. Ik zie maar één positief punt: het was goedkoop. Natuurlijk gaat ze casual naar een sportwedstrijd, en heel leuk dat ze oranje draagt, maar volgende keer liever iets anders. Als ik dan zie hoe de Britse royals naar Wimbledon gaan... (OK, dat is waarschijnlijk wat formeler dan een beach vb wedstrijd, en het blijven natuurlijk Britten, zo stijf hoeft nu ook weer niet. Maar een witte blouse of top op een rechte witte of beige broek gecombineerd met een zijden shawl met oranje erin, of met een oranje vestje, of met haar oranje seaplatter ketting. Was allemaal zoveel stijlvoller geweest, en heeft ze vast allemaal in de kast hangen).

afbeelding van Marcella

Marcella

maandag 20 jul 2015 - 15:19

Ik ben het met jullie eens Maxima kan bijna alles dragen. Op de foto vind ik de broek raar zitten. Ik heb hem bij Maxima niet goed gezien .Het Gillet stond in ieder geval wel erg leuk!

afbeelding van marinde

marinde

maandag 20 jul 2015 - 13:51

Ik vind het ook geen super pak maar wel geschikt om Nederlandse sporters aan te moedigen.
En Merel 123, charisma heeft Máxima zeker. Ik vind lang niet alle kleding even mooi maar het gebeurt maar zelden dat ze met iets niet weg komt, wat mij betreft.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 20 jul 2015 - 13:39

Dit vind ik geen super pak, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik de broek wel wil hebben. Helaas is mijn maat er niet meer, want anders had ik er zeker voor gekozen.

afbeelding van Merel123

Merel123

maandag 20 jul 2015 - 08:14

Ik weet niet wat dat is met die vrouw, maar het lijkt wel of zij alles kan hebben. Zal wel met haar charisma te maken hebben.

afbeelding van Carmen

Carmen

zondag 19 jul 2015 - 21:22

Absoluut niet mijn meest favoriete look en ik ga het zelf zeker niet aanschaffen, maar ik vond het best aardig staan bij Máxima. Als ik in ieder geval puur naar het gilet kijk ziet het er bij Máxima 100 keer mooier uit dan bij het model, maar dat is mijn bescheiden mening.

afbeelding van jeannine

jeannine

zondag 19 jul 2015 - 21:00

ik vind de kleur helemaal mis en de vest vind ik ook niet mooi gratis moet ik het ook niet hebben

afbeelding van Mary

Mary

zondag 19 jul 2015 - 20:40

Al kreeg ik 'm gratis zou ik 'm nog niet aan trekken. Maar voor Máxima prima voor retourtje finale beachvolleybal.

afbeelding van Merel123

Merel123

zondag 19 jul 2015 - 20:15

Ik vind het helemaal geweldig!!!
De ene keer een dagje shoppen in een Valentino en de andere keer in functie samen met je man naar de WK beachvolleybal in een broekpak van de Zara.
Ik durf het bijna niet te zeggen, maar na een paar keer kijken vind ik het best een leuk broekpak, zelfs met de hoogwater broek.

afbeelding van Annetje

Annetje

zondag 19 jul 2015 - 18:24

He, he, ik heb het al twee keer als tekst erbij geschreven.
Het probleem is dat ik niet kan linken, computernerd en zo, ik.
Wordt het pak er leuker of minder leuk door, als je weet dat het van Zara komt?
Wie het weet, mag het zeggen.

afbeelding van Iris

Iris

zondag 19 jul 2015 - 18:28

Ik vind het altijd leuk als Maxima van Zara draagt, zeker weten! Maar deze outfit vind ik echt helemaal niks, dit komt al eerste door de lengte van de broek en als tweede door de kleur, die ik dus ook niet mooi vind.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?