Met dank aan tips via reacties en het contactformulier kwam ik er achter dat de jurk die koningin Máxima gistermiddag droeg afkomstig is van de ontwerpster Tory Burch. De ontwerpster leverde al eerder kleding af aan de koningin en prinses Marilene en staat bekend om haar jurken met bijzondere print. Voor 425 dollar is de jurk met 3d-print te koop op internet en op sommige websites kun je de jurk zelfs krijgen voor de helft van de prijs. 

Máxima met de jurk:

Foto's met dank aan: 

Oranjefonds via Bart Homburg
Tory Burch 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 16 nov 2013 - 15:39

Een heel leuk basis jurkje.

afbeelding van JAusten(FrenchGirl)

JAusten(FrenchGirl)

zondag 06 okt 2013 - 08:15

Now, this is a dress absolutely to my liking !

afbeelding van Sofia

Sofia

zaterdag 05 okt 2013 - 11:15

Prima jurkje voor een werkbezoek.Al vind ik het haar niet bijzonder staan.
Even voor alle reacties hier boven. Misschien draagt ze wel Hema ( Hollandse Eenheidsprijzen
Maatschappij Amsterdam) ondergoed en pyama's en kopen ze daar hun rookworsten!

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

vrijdag 04 okt 2013 - 23:00

Het maakt mij niet uit van welke mode-ontwerper Maxima kleding draagt,want ze is in de landen waar ze Maxima kennen toch al het visitekaartje van Nederland is omdat het publiek langs de kant toch al meer om Maxima roept dan om Willem-Alexander terwijl hij het staatshoofd is en niet Maxima. Dus ik vind dat ze de Nederlandse mode-ontwerpers niet nodig heeft, maar één of twee Nederlandse ontwerpers kan geen kwaad,maar van mij hoeft het niet.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 23 nov 2013 - 19:08

Helemaal mee eens, Willem.

afbeelding van Elise

Elise

vrijdag 04 okt 2013 - 20:23

Kate, Marianne en Josine,

Ik ben het dus heel erg met jullie eens. Maxima is ons visitekaartje (en wat voor een!) in het buitenland. Er is heel veel modetalent in ons land en er ligt voor haar een schone taak om dat uit te dragen. Nederland doet wat dat betreft niets onder voor buitenlandse ontwerpers. Maxima draagt gelukkig al regelmatig Taminiau, maar er is nog zoveel meer. Ze heeft er de centen voor plus een mooi figuur en uitstraling om het te dragen, dus wat is de belemmering?

afbeelding van Becca d

Becca d

vrijdag 04 okt 2013 - 19:57

Nou josine ik ben het absoluut met je eens, maxima zou wat mij betreft ook met meer regelmaat Nederlandse ontwerpers mogen dragen! Er is idd genoeg keuze en juist op (buitenlandse) staatsbezoeken zou dit een erg goede promotie van de nederlandse mode industrie zijn! Dit jurkje: bovenkant staat erg mooi, maar had wat mij betreft een blouse moeten zijn en dan met een kokerrok erbij..

afbeelding van Kate

Kate

vrijdag 04 okt 2013 - 17:06

Nog even voor de duidelijkheid , ik persoonlijk vind Natan over het algemeen heel mooi , en dat hoeft ze ook niet te laten hangen , maar zoals Josine zegt , een paar Ned. Ontwerpers , zou fijn zijn.

afbeelding van Zara 2

Zara 2

vrijdag 04 okt 2013 - 14:59

Bijzonder 'draagbaar' jurkje (ik zou het ook wel willen hebben), en de oorbellen staan er echt heel erg goed bij. Voor Maxima is dit waarschijnlijk gewoon een jurkje 'voor tussendoor'. Leuk, en weer eens wat anders.

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 04 okt 2013 - 12:02

Op zich wel een leuk jurkje, maar ik vind de verschillende prints boven en onder niet zo geweldig.

afbeelding van Elly

Elly

vrijdag 04 okt 2013 - 10:02

Misschien is ze bang om Nederlandse dames in hetzelfde ontwerp tegen te komen?

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

vrijdag 04 okt 2013 - 17:25

Als ze niet bang is om de Belgische koningin met hetzelfde ontwerp tegen te komen, hoeft ze dat zeker niet met een Nederlandse dame. Zoals Josine en vele anderen stellen: moet niet zo`n punt zijn om als representant van Nederland iets goeds en origineels van Nederlandse bodem te dragen. Ze mag een stukje van haar kleedgeld, betaalt door de Nederlandse belastingbetaler, best in Nederland spenderen.

afbeelding van karpathos

karpathos

vrijdag 04 okt 2013 - 11:41

Ze zou er juist trots op moeten zijn als Nederlandse vrouwen in hetzelfde ontwerp verschijnen. Dat is goed voor onze Nederlandse economie.

afbeelding van Elise

Elise

vrijdag 04 okt 2013 - 08:48

Leuk jurkje, nog leuker dat ze eens iets anders draagt dan Natan, maar waarom toch niet een keer vaker shoppen bij onze Nederlandse ontwerpers? Ze zou een voorbeeld moeten nemen aan Letizia en Mary, die dragen veel vaker iets van eigen bodem!

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 04 okt 2013 - 11:09

Waarom moet ze een voorbeeld nemen aan Mary en Letitzia? Misschien vind Max de ontwerpen van Nederlandse designers gewoon niet mooi. Het maakt mij in principe niet zoveel uit welke designers ze draagt, ze moet er zelf tevreden mee zijn. Feedback geven we vanzelf wel hi hi.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 04 okt 2013 - 11:17

Omdat ze het visitekaartje is van Nederland.

afbeelding van Germaine

Germaine

vrijdag 04 okt 2013 - 15:27

Ja, maar als die buitenlandse ontwerpers nu beter zijn? Ik zou me daar ook niet toe laten beperken.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 04 okt 2013 - 15:52

Ik snap wel dat ze buitenlandse ontwerpers draagt, maar ik zou graag zien dat ze vaker Nederlands draagt :) Al is het maar 5 verschillende ontwerpers per jaar die uit NL komen, dat moet niet zo'n probleem zijn met 200 verschillende outfits per jaar :)

afbeelding van Kate

Kate

vrijdag 04 okt 2013 - 17:01

Wij horen de verhalen die achter de deur van de mode branche gedaan worden , en ik kan je vertellen , die zijn in triest ! En daarom zou het goed zijn als ze de branche wat meer op de kaart zou zetten , zij heeft die mogelijkheid . Ze doet veel op gebied van financiering , micro credit etc. Dus had daar wat meer van onze koningin van verwacht , ze is het van NEDERLAND ! Uiteraard is ze vrij om te kopen waar ze wil , maar een beetje meer begrip voor de penibele situatie van deze branche , zou toch wat sympathieker zijn .

afbeelding van Henny

Henny

zondag 17 nov 2013 - 07:55

Daar heb je misschien wel gelijk in, maar er zijn wel meer branches die het slecht hebben. Dan zouden ze ook in Nederland op vakantie moeten gaan, een huis moeten kopen in Nederland en ga zo maar door. Tenzij jezelf uit de modebranche komt, dan begrijp ik je reactie wel.
Maar goed, het gaat op deze site om haar garderobe.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 04 okt 2013 - 12:13

Ik vind gewoon niet dat je iemand moet pushen bepaalde kleding te dragen, je moet je gewoon lekker voelen in de kleding die je kiest en dan vind ik economie even niet belangrijk. Het is ook een beetje laat om daar nu aan te denken, ze draag al jaren Belgisch ontwerpers dus dat zou dan betekenen dat ze de Belgische economie heeft gesteund. De meeste mensen denken ook niet aan het dierenleed als Maxima bont of andersoortige materialen draagt (daar voelt ze zich dan helaas ook lekker in) waarvoor dieren mishandeld zijn dus om dan ineens wel aan de economie te denken, nee dat gaat er bij mij niet in. Sorry. Misschien een beetje een ovetrokken reactie maar Maxima heeft genoeg andere mogelijkheden om onze economie te stimuleren en dat kan ze het best als ze zich lekker voelt in haar kleding.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 16 nov 2013 - 15:37

Ik ben het helemaal met Iris eens.
Ik word trouwens een beetje moe van al dat gepush dat Maxima kleding zou moeten dragen van Nederlandse makelij.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 04 okt 2013 - 12:45

Maar het een sluit het ander toch niet uit? Ik geloof echt wel dat Máxima zich lekker kan voelen in Nederlandse kleding, er is talent genoeg. Ik begrijp dat Natan voor Máxima heel praktisch is en ze maken fijne kleding, maar wat vaker jong talent podium geven is wat mij betreft een goed idee :)

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 04 okt 2013 - 14:12

Misschien, maar voor mij is het in ieder geval absoluut geen probleem als ze geen nederlandse ontwerpers draagt. Zoveel keus heb je ook al niet.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 04 okt 2013 - 14:15

Ze heeft de keuze uit zeker 30 goede Nederlandse ontwerpers. Met een heel uiteenlopende stijl van Mart Visser tot Addy van de Krommenacker tot Viktor en Rolf :)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?