Justine Marcella, de hoofdredacteur van Vorsten, heeft door de jaren heen  de mooiste oorbellen verzameld en sinds kort biedt ze die ook aan in een eigen webshop: Chosen by Justine. De meeste oorbellen hebben direct of indirect een link met Máxima en daarom mag ik een paar hangers van tijgeroog verloten onder de bezoekers van mijn website. Hoe fijn is dat?! 

Justine, de meeste vrouwen gaan zonder make-up de deur niet uit, maar ik heb jou geloof ik ook nog nooit zonder oorbellen gezien. Waar komt jouw voorliefde voor mooie sieraden vandaan? 
Tijdens mijn huwelijksreis in 2017 ontstond het idee om een webshop te starten. Oorbellenwinkels verdwijnen uit het straatbeeld en het is steeds lastiger mooie oorbellen te vinden. Ik laat dan ook geen stadje liggen voordat ik alle oorbellen heb gezien die er te koop zijn. Tijdens die huwelijksreis vond ik prachtige oorbellen met parels. Ik zie de verkoper nog verbaasd naar adem snakken toen ik 5 paar kocht. Het was de start van Chosen by Justine.

Wat voor type oorbellen verkoop je?
Omdat ik veel reis kan ik soms bijzondere soorten aanschaffen. Waarom daar ook niet anderen mee blij maken? Ik wil een mooie kwaliteit voor een mooie eerlijke prijs! Zo heb ik onlangs drie paar parels aangeschaft bij een juwelier die ermee stopt! Ik struin langs juweliers, maar vind ook veel paar bij dames die thuis op mijn verzoek leveren.

Wat is je toekomstdroom? Wat staat ons nog te wachten?
Tot nu toe krijg ik fantastische reacties! Ik doe ook mijn best om het shoppen leuk te maken. Je verwendt jezelf of iemand anders toch met een glamoureus cadeautje. Ik doe alles zelf, van inkoop tot verzending en website bijhouden. Maar omdat ik ook een fulltime baan heb als hoofdredacteur van Vorsten, besteed ik vooral in het weekend aandacht aan de collectie. Van de meeste exemplaren heb ik maar 1 paar. De site in de gaten houden is dus geen overbodige luxe, want uitverkocht is uitverkocht. Wat andere dames hebben met tassen en schoenen (heb ik ook wel een beetje), heb ik extreem met oorbellen. Ik hou van klassiek, van goudkleurig, van edelstenen en soms roept een outfit juist om groot en opvallend. Ik moest grinniken toen ik onlangs koningin Maxima met een paar oorbellen zag waarvan ik net de soortgenoten had aangeschaft voor in mijn winkel. Mijn favoriete oorbellenwinkel zit in Rome. Alles wat ik nu verdien aan de oorbellen, leg ik op zij om uiteindelijk in die winkel in Rome gul te kunnen inkopen voor mijn klanten. En daarna? De oorbellenshop heet nu ‘Chosen by Justine’, en mijn droom is natuurlijk ‘Designed by Justine’. En ik geloof dat dat op termijn haalbaar is. Als je echt iets heel graag wilt, is de grootste slag al geslagen. Zo ben ik ook aan mijn droombaan gekomen!

Benieuwd naar de webshop? Klik dan hier. Justine's oorbellen van tijgeroog winnen? Klik dan hier en geef antwoord op de vraag hoe hoog de verzendkosten zijn bij Justine. Met de winnaar/winnares wordt binnen twee weken contact opgenomen. 

Máxima met oorhangers van tijgeroog:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van gerardine

gerardine

donderdag 29 mrt 2018 - 11:44

Leuke actie!

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

donderdag 29 mrt 2018 - 14:53

Leuk zeg, ik doe graag mee! :)

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 29 mrt 2018 - 16:53

Wat leuk! Maxima ziet er hier zo anders uit. ik weet niet wat het is, haar mond ofzo?

afbeelding van Frederike

Frederike

donderdag 29 mrt 2018 - 22:01

Hier heeft Máxima haar eigen (voor)tanden nog. Dit is te zien aan de kleine beschadiging op de ( voor ons) linker voortand. Ook een prachtige bos haar trouwens.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 29 mrt 2018 - 16:54

Haar tanden lijken hier wel korter

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 29 mrt 2018 - 23:42

Ja wat een verschil die tanden. Veel leuker haar eigen tanden!!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 30 mrt 2018 - 07:47

Ik vind die zichtbare sproetjes gewoon zo leuk...

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 30 mrt 2018 - 08:19

Ik ook
Gek eigenlijk dat ze tegenwoordig dat 'ponietje' niet meer heeft

afbeelding van Suus

Suus

vrijdag 30 mrt 2018 - 12:33

Ja, tanden, sproeten, alles. Puur en lieve uitstraling.

afbeelding van Elles

Elles

donderdag 29 mrt 2018 - 17:29

Zij is hier een stuk jonger en wat dikker in haar gezicht.Wel echt,vind ik.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 29 mrt 2018 - 18:32

Wat een prachtige oorbellen! Helaas staat dit model me niet, maar ik vind ze Máxima geweldig staan.

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 29 mrt 2018 - 22:44

Idem hier.

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 29 mrt 2018 - 22:13

..

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 29 mrt 2018 - 21:45

Jo, wat een moeilijke vraag zeg! Ik doe mee!
Ik geloof dat ik al meer dan 50 jaar oorbellen draag. Eerst van die knijpdingen waardoor je oorlellen altijd gingen ontsteken, want vol met nikkel. Daarna gaatjes in de oren, ik links één en mijn man rechts één. Haha, teken van liefde, noemden we dat. Gelukkig heeft onze liefde dit overleefd. Deze zomer zijn we 48 jaar getrouwd! Heb Josine net onze trouwfoto gestuurd. Maar ik draag wel sindsdien echt elke dag oorbellen. Mooie parels, of anderszins. Vaak erfstukken van lang overleden oudtantes, ofzo, maar altijd met het gevoel er mooier, completer uit te zien, daardoor.
Dus, ik doe mee!

afbeelding van Jannie

Jannie

vrijdag 30 mrt 2018 - 11:52

Mooie oorbellen maak je Justine! Ik doe ook mee. Maxima heeft idd een goed hoofd voor oorbellen :-).

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

vrijdag 13 apr 2018 - 11:53

Mooie sieraden!!

© 2018 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?