Kapsels Alexia en Ariane

Dit weekend waren Alexia en Ariane bruidsmeisje bij het huwelijk van Felippos Lemos en Marianna Goulandris. Benieuwd hoe hun kapsel eruit zag? Kijk dan naar onderstaande foto. 

Kapsel van prinses Mabel - deel 4

De vaste bezoekers van deze website zullen ongetwijfeld wel weten dat ik erg positief ben over de kapsels van prinses Mabel. Altijd erg verzorgd, origineel en passend bij de kleding die ze draagt. Maar niet alleen haar opgestoken kapsels zijn mooi, ook wanneer de prinses haar haren los draagt ziet het er erg mooi uit. Het haar wordt voornamelijk licht gekruld en geblondeerd, waarbij er zelden uitgroei te zien is. De laatste tijd is de haarkleur van Mabel wat lichter en ook is het langer dan ooit. Een keuze die ik erg mooi vind. Ik ben heel benieuwd waar Mabel haar kapsel altijd laat doen als ze in Londen is én of ze weer langs gaat bij Hervé in Den Haag tijdens haar verblijf op Huis ten Bosch.

Het kapsel van prinses Beatrix

Prinses Beatrix staat bekend om haar perfectionisme en standvastigheid. Dat blijkt niet alleen uit haar manier van handelen, maar zelfs ook uit haar kleding en kapsel. Al sinds 1965 is het kapsel van de prinses vrijwel onveranderd gebleven, nadat ze in dat jaar langs ging bij meesterkapper Alexandre de Paris. Naast Beatrix waren ook Grace van Monaco, Elisabeth van Engeland en prinses Irene grote fan van de vooruitstrevende coiffeur.

Kapsel van prinses Mabel - deel 3

De afgelopen weken liet ik jullie diverse kapsels zien van prinses Mabel. Klassiek opgestoken knotten en kunstig vakwerk was te zien op de mooie foto's. In deze log zien we echter een heel andere stijl kapsels bij de excentrieke prinses, die zich graag kleedt in Pucci en Viktor & Rolf. Want hoewel de lage knotten fantastisch stonden bij Mabel, lijkt haar voorkeur toch uit te gaan naar de hoog opgestoken knotten. Getoupeerd haar, hele bouwwerken van haarstukjes en haarspelden en de meest bijzondere kapsels zien we dan voorbij komen. Ik waardeer het zeer dat Mabel, die vaak de meest verzorgde kapsels heeft van alle Nederlandse prinsessen, zo haar best doet voor haar uiterlijk. Toch zou ik de prinses willen adviseren om vaker te kiezen voor de lagere chignons, die haar een vrouwelijke en lieve uitstraling geven.

Kapsel van prinses Mabel - deel 1

Zoals eerder beloofd vandaag een log over de kapsels van Mabel. Aangezien de prinses vele mooie kapsels heeft getoond de afgelopen jaren, pik ik er voor deze keer twee uit die ik erg mooi vind. De eerste knot die we bespreken had Mabel tijdens een diner voor een goed doel in Hongarije. Gekleed in een satijnen blouse met prachtige knoopsluiting op de rug en haar make up en kapsel netjes verzorgd, kwam Mabel goed voor de dag. De keuze voor de duidelijke aangezette lippen valt te betwisten, maar ik hou wel van de unieke en bijzondere keuzes van de prinses. Het tweede kapsel is wat mij betreft voor herhaling vatbaar. De chignon lijkt geïnspireerd op de lage knotten van koningin Máxima, die met de knot haar nieuwe Koninginnekapsel lijkt gevonden te hebben. Mabel bewijst dat dit kapsel niet alleen geweldig staat bij haar schoonzus Máxima, maar dat zij er ook heel stijlvol mee voor de dag kan komen. Wat mij betreft zien we dit kapsel snel weer terug!

© 2018 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?