Gisteren was Prinses Mabel in Den Haag voor de bijeenkomst van het Nederlandse HIV/Aids Platform. Met bosjes roze tulpen was een lint afgebeeld, in de vorm van het rode lintje, het symbool van solidariteit met mensen met HIV. Mabel mocht samen met minister Liliane Ploumen de laatste bosjes tulpen toevoegen, om het symbool compleet te maken. Meer foto's zijn hier te vinden.

Prinses Mabel droeg een zwart jurkje met witte kraag, waarin we haar (meen ik) twee keer eerder gezien hebben. De jurk droeg ze onder andere tijdens het Goed Geld Gala, waar ze voor haar stichting Girls Not Brides een eenmalige cheque van E 500.000,- in ontvangst mocht nemen.

screenshots ©uitzending Goed Geld Gala

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - [email protected].

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

maandag 13 apr 2015 - 13:06

Haar haar zit niet meer zoals voorheen. .
De outfit is leuk, maar zo'n kraagje moet wel je smaak zijn ook als is het in de mode. :)

afbeelding van Imke

Imke

zondag 12 apr 2015 - 11:26

Mabel weet goed hoe ze een trend moet oppakken, deze outfit past bij haar. Ik vind het wel stylish, helemaal zwart en dan met zo'n ouderwets braaf wit kraagje als verrassend detail. Wel hoop ik dat ze niet de kant op gaat van Laurentien met al die minimini jurkjes, dat is leuk voor meisjes maar niet voor volwassen vrouwen. Mabel draagt zo te zien hier een stevige legging of tregging en dan kan het prima. Het meisjesachtige naar achter gestoken haar vind ik hier goed bij staan, al is het inderdaad niet haar meest sophisticated kapsel.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zaterdag 11 apr 2015 - 22:43

Ps vinden jullie ook dat mabel op bovenstaande fotos iets wegheeft van Els uit de serie divorce :)

afbeelding van Carmen

Carmen

zondag 12 apr 2015 - 09:58

Ik snap wat je bedoelt Linda :)

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 11 apr 2015 - 23:58

Ha ha, klopt! Over het algemeen is Mabel wel mooier. Ik moest erg wennen aan het gezicht van Els! ;-)

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zaterdag 11 apr 2015 - 22:31

Ik vind het een hele leuke outfit! ik houd wel van contrasten: het tuttige jurkje met de stoere laarzen en de gave zebratas, ik vind het leuk!! Enige jammere vind ik het rode merkje (?) op het jurkje.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 11 apr 2015 - 23:17

Dat is het rode symbool van meeleven met de slachtoffers van aids... ;-)

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zaterdag 11 apr 2015 - 23:21

Oeps, dan zeg ik natuurlijk niks daarover...

afbeelding van Margreet

Margreet

zaterdag 11 apr 2015 - 19:13

Los van het haar, minder mooi, vind ik dat ze er prima uitziet. Het kraagje vind ik schattig en zulke kraagjes zijn echt top of the bill in Engeland. Als ik een man was, zou ik het super sexy vinden....
Zie ik het nu goed maar is ze echt totaal make-up-loos?

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 11 apr 2015 - 19:00

Ik vind het wel grappig staan , zon lief kraagje, het is ook heel trendy !!
Inderdaad besteed ze niet meer zoveel zorg aan haar kapsel , de fleur van haar leven is weg en dan heb je ook niet zoveel zin om veel aandacht aan je uiterlijk te besteden,.
Ik bewonder haar zoals ze haar best doet met de kinderen en de taken die ze vervult, maar wat zal ze zich vaak eenzaam en verdrietig voelen !!

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 11 apr 2015 - 18:41

Ik denk eigenlijk dat het geen jurkje is maar een tuniek en ik vind het zeer leuk want ik heb zelf ook bijna hetzelfde. ;-)

afbeelding van Annelie

Annelie

zaterdag 11 apr 2015 - 18:13

Ik 'mis' ook iets aan haar en net als de anderen die reageerden, denk ik ook dat ze niet meer de 'oude Mabel' zal worden. Ik begrijp haar ook wel heel goed, na wat ze heeft meegemaakt.

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 11 apr 2015 - 16:37

Ik denk dat ze inderdaad niet meer de Mabel van vroeger is, en dat ook nooit meer zal worden. Misschien gaat ze uiteindelijk wel weer terugkeren naar haar oude stijl qua uiterlijk, maar dezelfde Mabel zal ze treurig genoeg nooit meer zijn.

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 11 apr 2015 - 16:10

Misschien zit ze in een dip. Ze zal echt niet de eerste zijn en dat is heel menselijk. En het valt, denk ik, ook niet altijd mee om in het voetlicht te staan.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zaterdag 11 apr 2015 - 13:04

Valt me de laatste tijd op dat Mabel niet meer de Mabel van vroeger is. Ook tijdens een prijsuitreiking met prinses Mary van Denemarken viel me op dat ze niets aan haar kapsel had gedaan en haar jurkje was maar zo zo..Ook hier, een behoorlijke uitgroei en weliswaar een niet onaardige outfit maar toch..Lijkt wel of het haar minder interesseert.

afbeelding van Josephine

Josephine

zaterdag 11 apr 2015 - 12:45

Op de uitgroei van het haar na vind ik dat ze er leuk vlot uit ziet, ik heb altijd het idee dat je erg kunt lachen met haar, heel erg dat ze zoveel heeft meegemaakt, en nu alleen voor de opvoeding van de kinderen staat, iets wat je tekent voor het leven.

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 11 apr 2015 - 12:16

Hier word ik niet blij van. Slordige staart, raar braaf kraagje (past niet bij Mabel). Jammer, zijn we niet van haar gewend.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 11 apr 2015 - 10:13

Oh wat een leuk jurkje! Op PPE agency is te zien dat ze het draagt op een strakke broek met kekke enkellaarsjes. Staat haar goed, maar ik mis inderdaad ook de flamboyante Mabel met haar mooie Viktor & Rolf craties en haar prachtige opgestoken haar.

afbeelding van orchidee

orchidee

zaterdag 11 apr 2015 - 09:25

Het jurkje is wel aardig, maar dat vreselijke witte kraagje maakt het geheel erg truttig.
En haar haar, zo onverzorgd met die grote uitgroei. Hebben ze daar in Nederland patent op, slechte kapsels?

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 11 apr 2015 - 18:43

Mijn man gaf dezelfde reactie over tuttig op het jurkje (heb het zelf ook). Maar ik zie dat toch anders. Ik vind het juist iets schattigs hebben! Het tuttige komt denk ik doordat mensen het zien als kostschool achtig, het is momenteel echter heel trendy, je ziet het overal. Het is maanden geleden al begonnen in het UK!

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 11 apr 2015 - 19:08

Ik hou er ook van! Mijn man vindt zo'n look overigens wel sexy staan, juist door de tuttige touch. Heel anders dan een rode kanten avondjurk natuurlijk, maar sexy op een onschuldige manier.

afbeelding van Annet

Annet

zaterdag 11 apr 2015 - 08:33

Wat ik aan Mabel altijd bewonderde is dat haar haar er altijd zo prachtig en verzorgd uitzag. Het haar was vaak heel kunstig opgestoken of het was los mooi gekruld. Dit mis ik de laatste tijd een beetje. (Zonder hier overigens een oordeel over te geven).

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 11 apr 2015 - 00:37

Voor de liefhebbers: Prinses Viktoria de Bourbon-Parme, de schoondochter van prinses Irene, is beschermvrouw geworden van Save the Children. Om zich te verdiepen in de stichting en de problematiek heeft ze een reis gemaakt naar India, en daar de sloppenwijken bezocht. Save the Children heeft een reisverslag van de prinses tijdens dit bezoek geplaatst op Youtube. https://www.youtube.com/watch?v=KUifFeIIJ3g

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?