Nog een paar dagen en dan is het ein-de-lijk zover: de Grote Dag van prins Harry en Meghan Markle. In deze blog gaan we de komende dagen vooruit blikken op het moment supreme. Wie staat er op de gastenlijst? Welke ontwerpers maken kans? En hoe gaat het er achter de schermen aan toe. De komende dagen zal de blog steeds worden bijgewerkt met nieuwe informatie. 

Update 17 mei:

Update 16 mei:
Prins George is bruidsjonker en prinses Charlotte bruidsmeisje. Weten wie er nog meer gekozen zijn? Klik dan hier. 

Update 15 mei. 11.00 uur

Nu te koop: postzegels met daarop de bekende verlovingsfoto's van Harry & Meghan. 

Update 14 mei 2018 - 21.00 uur

Update 14 mei 2018 - 16.15 uur 

Laten we bij het begin beginnen: wat weten we eigenlijk? Om eerlijk te zijn is het behoorlijk lastig om al het fake-nieuws te filteren en daarom concentreren we ons vooral op de berichten van de officiele kanalen. Zo heeft de Queen formeel toestemming gegeven voor het huwelijk van haar kleinzoon en de actrice. Een foto van het document werd gedeeld op Twitter. 

~~Advertentie~~


~~Advertentie ~~

Huwelijksplechtigheid: De huwelijksplechtigheid zal worden geleid door bisschop David Conor. Tijdens het uitspreken van de beloften neemt aartsbisschop Justin Welby het stokje over en ook een Amerikaanse bisschop zal bij de dienst betrokken worden. 

Culinair: Via Twitter heeft prins Harry zijn volgers letterlijk een kijkje in de keuken gegeven. Volgens de website van Kensington Palace wordt de maaltijd aan 600 mensen opgediend en wordt er gebruik gemaakt van zoveel mogelijk verse producten uit eigen streek. Ook krijgen de gasten een dessert met chocolade geserveerd. 

De jurk: Wie de ontwerper van Meghans jurk is, blijft -als het goed is- tot op het laatste moment onbekend. Natuurlijk wordt er al wel volop gespeculeerd. Zo gokken heel wat Britten op Ralph & Russo, het label dat eerder de avondjurk voor de officiele verlovingsfoto's mocht maken. De keuze zou mij ook niets verbazen, maar stiekem hoop ik op een Britse ontwerper. Victoria Beckham en Catherine Walker vallen hierbij af, want die hebben al aangegeven niet gevraagd te zijn. 

Familieperikelen: Helaas houdt de familie van Meghan Markle zich niet echt gedeisd. Met regelmaat wordt er negatieve informatie gelekt naar de media en daar kwam gisteren ook nog het nieuws bij dat de vander van Meghan een dealtje heeft gesloten met een paparazzo. Die mocht de vader van de bruid fotograferen terwijl hij in een internetcafé een webpagina over zijn dochter bekeek. Uiteraard in ruil voor een hoop geld. Een bericht dat Meghan Markle ongetwijfeld pijn zal doen. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Suzanne

Suzanne

vrijdag 18 mei 2018 - 21:13

Mijn lemon curd staat af te koelen, de clotted Cream is klaar, morgenochtend scones bakken, dames ik zit er klaar voor. Kom maar op met die jurk! Ga er lekker voor zitten. En geniet van de Engelse tuttigheid! Heerlijk.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

vrijdag 18 mei 2018 - 21:50

Tuttigheid??

afbeelding van Luisje61

Luisje61

vrijdag 18 mei 2018 - 21:51

Traditie is het juiste woord denk ik.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

vrijdag 18 mei 2018 - 22:05

Ook en ik vind dat heerlijk tuttig

afbeelding van Margreet

Margreet

vrijdag 18 mei 2018 - 20:44

Wow! Dat is toch dé ultieme "oplossing", als je dat zo kunt zeggen? Geweldig! Ik heb ook kippenvel...
Het wordt vást een prachtige bruiloft!

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

vrijdag 18 mei 2018 - 19:30

Ik hoor net Mark van de Linde vertellen dat Meghan alleen en omringd door de bruidskinderen de kerk inkomt endat Charles haar halverwege opwacht en dan samen naar Harry lopen. Wat een prachtige symboliek!

afbeelding van Margreet

Margreet

vrijdag 18 mei 2018 - 19:18

O wat jammer, ik kan ook niet kijken, morgen. Zijn dan onderweg naar een minder fijn iets, in het buitenland. Doet er niet toe..
Als Charles haar zou begeleiden, zou ik dat een superprachtig gebaar vinden!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 18 mei 2018 - 23:08

Ik kan helaas ook niet kijken. Had zonder erbij na te denken het verjaardagsfeest van mn zoontje gepland. Maar dat vind ik eerlijk gezegd toch voorgaan, dus ik hoop morgen avond wat terug te kunnen kijken.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 18 mei 2018 - 18:53

Ik zit in Zweden voor 1/2 marathon echtgenoot en zoon. Hoe hebben ze 19 mei kunnen prikken. Heb geen idee hoe ik t kan volgen. Zou BBC livestream doen? en hoe zitten we met t tijdsverschil? Toch een uur? Dus dan 13 00 uur.? Els waarom al om 11.00 uur? wat is dan te zien? Ik raak er ook helemaal van in de stress. ..
Dit is t laatste koninklijke huwelijk voor jaren en dan zit ik niet gewoon in NL op de bank. ...

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 19 mei 2018 - 08:51

Dank je TWOR !
Zo benieuwd!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 19 mei 2018 - 09:05

Graag gedaan, hoop dat je er iets van kunt volgen! Wel jammer hoor, dat ik het zelf niet kan volgen. Vanavond maar rustig achter mn laptop kruipen, en hopen dat er veel van terug te zien is ;).

afbeelding van JokeGram

JokeGram

vrijdag 18 mei 2018 - 18:33

Ik ben op vakantie aan het kamperen in Frankrijk en zal morgenochtend geen tv kunnen kijken! Wel jammer, maar ik houd het nieuws en de site in de gaten hoor. WiFi is tegenwoordig overal. Ik ben ook heel benieuwd!!!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 18 mei 2018 - 23:12

SVT is vaak ook wel in het buitenland te kijken, zie de link hier onder.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 18 mei 2018 - 16:44

Wat een prachtig gebaar van prins Charles om ook zijn aanstaande schoondochter naar het altaar te begeleiden. Hij heeft dit al eerder gedaan bij Alexandra Knatchbull.

Ik wens het koppel een prachtige dag en heel veel geluk!

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 18 mei 2018 - 16:39

Ik verheug me zo op dit huwelijk. Heerlijk! Gisterenavond heb ik op NET5 de film over Harry en Meghan gezien. De acteurs en actrices waren daarvoor ook qua uiterlijk heel goed gecast. Een leuke film.

In zijn algemeenheid. Er wordt altijd zoveel gespeculeerd, geroddeld en geoordeeld over bekendheden. Ik distantieer me er altijd van, omdat ik er absoluut wars van ben. Ieder verhaal gaat een eigen leven leiden. Het is zo makkelijk om anderen te bekritiseren. Degene over wie gesproken wordt weet nog altijd het beste hoe de vork in de steel zit. Trouwens dit geldt ook voor de "gewone" mens en niet alleen bij bekende personen.

Veel kijkplezier morgen en een mooi Pinksterweekend gewenst!

afbeelding van JokeGram

JokeGram

vrijdag 18 mei 2018 - 18:35

Ik probeer wat dat betreft ook blanco te zijn! Niet altijd makkelijk, maar geef nooit reactie in het openbaar. Alleen mijn man mag van mijn commentaar meegenieten en die bromt dan maar wat ;-))

afbeelding van Els

Els

vrijdag 18 mei 2018 - 16:37

We gaan het morgen allemaal zien, dames. Ben vanaf 11.00 uur via BBC aan buis gekluisterd. Have fun everyone!

afbeelding van Merel123

Merel123

vrijdag 18 mei 2018 - 14:46

Wat een mooi gebaar van prins Charles om Meghan naar het altaar te begeleiden.
Lijkt mij een hele eer voor Meghan, die toch met de handen in het haar moet hebben gezeten.

afbeelding van Molly

Molly

vrijdag 18 mei 2018 - 13:07

Las net ook op de website mad about Meghan dat Kensington Palace heeft bevestigd dat prins Philip er ook bij zal zijn.

afbeelding van Sissi2000

Sissi2000

vrijdag 18 mei 2018 - 12:35

Prins Charles zal Meghan de kerk in begeleiden. Wat vreselijk lief van hem!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 18 mei 2018 - 14:03

Wat geweldig lief! De Koninklijke familie voelt blijkbaar aan dat Harry enorm van haar houdt. En geeft op deze manier ook veel liefde en steun aan Meghan.

afbeelding van Molly

Molly

vrijdag 18 mei 2018 - 13:05

Toen ik het las dat prins Charles Meghan naar het altaar zou begeleiden kreeg ik er kippenvel van. Vond het wel jammer voor Meghan dat haar vader haar niet naar altaar kan begeleiden. Maar ik denk dat ze in prins Charles een waardige vervanger heeft gevonden.

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 18 mei 2018 - 13:39

Ik vind het ook heel lief van Charles.
Zelf heb ik niet zo heel veel op met Meghan, maar wat vind ik al deze consternatie ontzettend sneu en verdrietig voor haar. Het is gewoon rot als je eigen vader op zo'n moment niet aanwezig is en vlak voor de grote dag voor zoveel negatieve ophef zorgt. Dat gun je niemand.

afbeelding van Arianne

Arianne

vrijdag 18 mei 2018 - 12:48

Helemaal gelijk, dit vind ik zo lief! Wat moet Meghan steun ervaren van haar schoonfamilie in deze tijd. Het is allemaal niet makkelijk voor haar in deze omstandigheden met haar vader maar ook met haar halfzusje die zo negatief is. Ze zal echt wel eens een huilbui hebben en dan weet ik zeker dat Harry super lief voor haar is en haar steunt!! (Dit is zomaar mijn fantasie:-)!)

afbeelding van Els

Els

vrijdag 18 mei 2018 - 16:36

Harry zei zelf al dat Meghan in een familie kwam die ze zelf nooit had gehad. Hij zal het liefdevol steunen hebben bedoeld.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 17 mei 2018 - 14:45

Meghan bevestigd de afwezigheid van haar vader met een officieel bericht op het twitter account van Kensington Palace. Daarbij heeft ze het over zijn gezondheid. Wat niet meegedeeld wordt, is wie haar nu in de kerk gaat brengen. Maar aangezien haar moeder samen met haar in de auto zal rijden, vermoed ik dat zij met Meghan de kerk in zal lopen/haar weg zal geven.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 16 mei 2018 - 17:57

Misschien al gevraagd... maar is er ook bekend of er Nederlandse royals aanwezig zijn? En zo ja wie?

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 16 mei 2018 - 21:05

Nee, er zijn geen Nederlandse royals uitgenodigd. Ook geen andere Europese royals trouwens.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 16 mei 2018 - 15:27

Ja ik kijk ook uit naar die ukkies in de klassiek Britse kinderkleding. Gelukkig dat het is bevestigd dat ze er bij zijn en een rol vervullen.
Stressen voor de mummies!

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

woensdag 16 mei 2018 - 14:34

Ik vind George en Charlotte zulke leuke kinderen om te zien. Zaterdag zullen ze er ook wel weer schattig uitzien! Ben benieuwd naar hun kleertjes.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 16 mei 2018 - 11:03

Charlotte is een van de bruidsmeisjes <3 Ik vind het zo'n schattig en ondeugend meisje. Daar gaan we zaterdag wel mee lachen, denk ik zo.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 16 mei 2018 - 16:43

Ja Josine, ik denk dat Charlotte inderdaad een stouterdje is. William was ook best een deugniet vroeger. Ik ben benieuwd of ze zaterdag ook weer op haar teentjes loopt hi hi. Ik vind ze ook heel schattig.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 16 mei 2018 - 10:47

Het gaat er mij niet zozeer om of een discussie of mode gaat of niet. Als Máxima een evenement bezoekt ihkv aids (zoals vanavond), dan vind ik het juist heel goed dat daar ook over gepraat wordt. Máxima is meer dan alleen maar een mooie buitenkant. Het gaat mij erom dat de discussies respectvol verlopen en bij thema's als iemand karakter/figuur/persoonlijkheid ga je al heel snel speculeren en over een grens heen. Dat zouden we met zn allen niet moeten willen.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

woensdag 16 mei 2018 - 15:46

Josine, heb jij de agenda voor vamavonf betreffende ihlv aids? Met welk doel gaat onze koningin er naar toe? Waar gast over gesproken worden? Waarom is het op een avond? Is er een kledimgvoorschrift?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 16 mei 2018 - 15:51

Ja, ik zal de blog zo openen. Eerst nog even een andere deadline halen :)

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

woensdag 16 mei 2018 - 16:20

Super! rustige aan :-)

afbeelding van JokeGram

JokeGram

woensdag 16 mei 2018 - 10:41

Fijn dat het weer duidelijk is dat deze site over mode gaat en niet de bijverschijnselen. Ik heb expres niet gereageerd om dat ik er geen mening over heb omdat ik niet weer wat waar of niet weer is. Laten we met elkaar gewoon over MODE hebben. En dan mag ieder zijn eigen smaak laten bepalen wat mooi of minder mooi is! Amen

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

woensdag 16 mei 2018 - 22:22

Daar sluit ik me bij aan!

afbeelding van Snijders

Snijders

woensdag 16 mei 2018 - 10:12

Heel verstandig Josine. Ik vind dit zo'n leuke website. De kleding van met name Maxima, de meningen erover, feedback. Kritiek mag. Maar moet wel altijd respectvol en opbouwend zijn. En nooit op de persoon gespeeld. Sterkte met het bewaken of de forumregels gehanteerd worden en ingrijpen waar die overschreden worden. Jammer dat je dit nu in korte tijd al twee keer hebt moeten doen, nl ook bij kledingkeuze op Koningsdag

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 16 mei 2018 - 10:17

Ik heb het de laatste weken helaas te druk gehad om alle reacties nauwkeurig bij te houden. Wel moet het mij van mijn hart dat ik de reacties de laatste tijd over het algemeen zeer pittig vind en soms ook op het randje van fatsoen. Ik weet niet goed wat ik ermee ga doen en tot 19 mei heb ik de tijd ook niet om veranderingen door te voeren, maar erover nadenken doe ik zeker. Ik wil niet dat dit een website wordt waarop je alleen maar lovend en jubelend mag schrijven over de koningin, maar tegelijkertijd wil ik ook een zure en negatieve sfeer graag voorkomen. De balans houden is soms moeilijk en ergens geloof ik er ook gewoon in dat we dat met zijn allen prima zelf kunnen regelen zonder discussies/delete-acties/etc. Ik ga geloof ik de koekjestrommel uit 2014 maar weer tevoorschijn halen. Zoet smaakt mij namelijk beter dan bitter ;)

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 16 mei 2018 - 10:33

Respect Josine. Door sommige reacties en bepaalde lezers die reageren betrap ik mij er vaak op, dat ik deze site vermijd. En dat is jammer, want ik kom hier graag.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 16 mei 2018 - 21:01

Niet wegblijven Babs! Josine houdt het in de gaten waar ze kan, en ook ik lees geregeld mee en tip haar bij bepaalde reacties of we overleggen samen, of ik reageer/verwijder zelf. Vorige week waren we op vakantie en deze week/volgende week heb ik een erg drukke week binnen mijn gezin en met afspraken ivm gezondheid. Maar waar ik kan probeer ik mee te denken, zij het geregeld op de achtergrond. We waarderen positieve inbreng heel erg, dus blijf vooral lezen en (positief) reageren!

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 16 mei 2018 - 09:41

Josine for President!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 16 mei 2018 - 20:58

Haha LOL!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 16 mei 2018 - 09:15

Ik heb de discussie die hier zojuist ontstond na lang dubben verwijderd. Respect moet namelijk de boventoon voeren bij de reacties op deze website en dat was bij de discussie of Meghan eerlijk is niet het geval. Hierbij nogmaals een link naar de forumregels:
http://www.modekoninginmaxima.nl/over-modekoninginmaxima

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

dinsdag 15 mei 2018 - 23:07

Tsja, ik heb een hele tijd geen bijdrage geleverd aan deze site vanwege het te hoge 'katten krab mand' gehalte. En dat was al lang voordat Lina deelnam, zij moet m.i. dus zeker niet nu gestigmatiseerd worden. Hoera voor Snijders en de reactie van Merinde. Het zal toch echt van ons zelfreinigend vermogen moeten komen.

afbeelding van Snijders

Snijders

dinsdag 15 mei 2018 - 20:52

Op deze pagina wordt heel veel gesuggereerd. Dingen die we niet zeker weten en die gebaseerd zijn op vermoedens, gedachtes, roddels. Ik vind dit jammer. Modekoningin Maxima is toch vooral bedoeld om de kleding van Maxima en andere royals te bespreken. Dat er nieuwsfeiten vermeld worden zoals ontwikkelingen rond de bruiloft, prima. Maar reacties daarop en allemaal invullingen en oordelen dan wordt Modekoningin Maxima een soort Privé, Story.

afbeelding van marinde

marinde

dinsdag 15 mei 2018 - 21:29

Ik ben het met je eens. En ik heb ook alweer spijt dat ik me heb laten verleiden om te reageren op Lina.

afbeelding van Snijders

Snijders

dinsdag 15 mei 2018 - 21:40

Dat heb je goed bedoeld. Je wilde een positief, opbouwend tegengeluid laten horen.

Pagina's

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?