Nog een paar dagen en dan is het ein-de-lijk zover: de Grote Dag van prins Harry en Meghan Markle. In deze blog gaan we de komende dagen vooruit blikken op het moment supreme. Wie staat er op de gastenlijst? Welke ontwerpers maken kans? En hoe gaat het er achter de schermen aan toe. De komende dagen zal de blog steeds worden bijgewerkt met nieuwe informatie. 

Update 17 mei:

Update 16 mei:
Prins George is bruidsjonker en prinses Charlotte bruidsmeisje. Weten wie er nog meer gekozen zijn? Klik dan hier. 

Update 15 mei. 11.00 uur

Nu te koop: postzegels met daarop de bekende verlovingsfoto's van Harry & Meghan. 

Update 14 mei 2018 - 21.00 uur

Update 14 mei 2018 - 16.15 uur 

Laten we bij het begin beginnen: wat weten we eigenlijk? Om eerlijk te zijn is het behoorlijk lastig om al het fake-nieuws te filteren en daarom concentreren we ons vooral op de berichten van de officiele kanalen. Zo heeft de Queen formeel toestemming gegeven voor het huwelijk van haar kleinzoon en de actrice. Een foto van het document werd gedeeld op Twitter. 

~~Advertentie~~


~~Advertentie ~~

Huwelijksplechtigheid: De huwelijksplechtigheid zal worden geleid door bisschop David Conor. Tijdens het uitspreken van de beloften neemt aartsbisschop Justin Welby het stokje over en ook een Amerikaanse bisschop zal bij de dienst betrokken worden. 

Culinair: Via Twitter heeft prins Harry zijn volgers letterlijk een kijkje in de keuken gegeven. Volgens de website van Kensington Palace wordt de maaltijd aan 600 mensen opgediend en wordt er gebruik gemaakt van zoveel mogelijk verse producten uit eigen streek. Ook krijgen de gasten een dessert met chocolade geserveerd. 

De jurk: Wie de ontwerper van Meghans jurk is, blijft -als het goed is- tot op het laatste moment onbekend. Natuurlijk wordt er al wel volop gespeculeerd. Zo gokken heel wat Britten op Ralph & Russo, het label dat eerder de avondjurk voor de officiele verlovingsfoto's mocht maken. De keuze zou mij ook niets verbazen, maar stiekem hoop ik op een Britse ontwerper. Victoria Beckham en Catherine Walker vallen hierbij af, want die hebben al aangegeven niet gevraagd te zijn. 

Familieperikelen: Helaas houdt de familie van Meghan Markle zich niet echt gedeisd. Met regelmaat wordt er negatieve informatie gelekt naar de media en daar kwam gisteren ook nog het nieuws bij dat de vander van Meghan een dealtje heeft gesloten met een paparazzo. Die mocht de vader van de bruid fotograferen terwijl hij in een internetcafé een webpagina over zijn dochter bekeek. Uiteraard in ruil voor een hoop geld. Een bericht dat Meghan Markle ongetwijfeld pijn zal doen. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

maandag 14 mei 2018 - 16:37

Bij deze wens ik het aanstaand bruidspaar het allerbeste !

afbeelding van Doro

Doro

maandag 14 mei 2018 - 16:51

Ik vind het toch zo sneu voor haar dat ze zo in kou is gezet door haar vader. Dat moet vreselijk zijn en zorgelijk ook. Hoe kan je zo iemand nog vertrouwen. Ik zou denken; forget iT, ik laat mijn moeder me naar het altaar brengen. Maar ik snap ook heel goed dat zij het juist belangrijk vindt omdat ze dankzij hem actrice kon worden, haar eerste rolletjes kreeg en anders never nooit Harry zou hebben ontmoet. Maar ja.... dit is natuurlijk vreselijk en moet ook Harry en de andere Windsors zorgen baren

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

maandag 14 mei 2018 - 18:17

Gelukkig heeft hij al ingezien dat het niet verstandig was en spijt deze "fotostap" hem !

afbeelding van Doro

Doro

maandag 14 mei 2018 - 21:18

Dan hoop ik dat hij het geld aan een goed doel heeft gegeven...zijn dochter en aanstaande schoonzoon hebben enkele goede doelen uitgekozen waar de gasten een bedrag naar over kunnen maken...lijkt me niet meer dan passend dat hij het volledige bedrag daar aan geeft. Je verrijken op deze manier....

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 14 mei 2018 - 17:37

Ik kan niet wachten!! Vooral niet op de jurk. Ik denk dat Meghan ons gaat verrassen en er niet uit gaat zien als de standaard koninklijke bruid. Dus ik verwacht geen uitlopende witte jurk met een kanten top. Ik gok op een Jesus Peiro look, maar dan van een exclusievere designer. We gaan het zien!! Ik wens ze veel geluk toe, ik hoop dat ze elkaar goed genoeg kennen om deze stap te zetten.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 14 mei 2018 - 19:39

Oh wat kijk ik er naar uit.... en dan kom ik er net achter dat ik zaterdag niet kan kijken. Dat wordt dus veel op de telefoon kijken om te zien wat voor mooie jurk ze draagt en wie de bruidskinderen zijn....
Maar het belangrijkste is dat ik ze een heel gelukkig leven samen wens en een onvergetelijke huwelijksdag.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 15 mei 2018 - 10:40

mn man en zoon doen een halve marathon as zaterdag...dus sta ik langs de kant....ipv BBC kijken...
Ik ben ook benieuwd naar Kate of ze een beetje uitpakt. Bij haar zus vond ik haar jurk extreem braaf. Zou ze dat weer gaan doen? Zie hier https://whatkatewore.com/2017/05/26/pippa-wedding-wrapup-bits-bytes/

Ook kijk ik uit naar die kleintjes in klassieke pakjes.

afbeelding van Merel123

Merel123

dinsdag 15 mei 2018 - 02:25

Kate gunde haar zus alle aandacht, zoals dat hoort.
Ik vond haar jurk eerder slijvol dan braaf.

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 15 mei 2018 - 08:34

Dat was toch die jurk met de theezakjes op de hoogte van haar borsten? Ik hoop dat ze die niet nog een keer uit de kast haalt.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 14 mei 2018 - 20:20

Geen NL royals er heen?

afbeelding van orchidee

orchidee

maandag 14 mei 2018 - 22:43

En twee dagen na die "hartaanval" al weer naar de Mac??
Ik blijf het een vreemde man vinden, maar ja, in elke familie is wel wat.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

dinsdag 15 mei 2018 - 08:35

Ach, ik weet niet of dat per se wat zegt over de beste man. Voor een Amerikaan is dat heel normaal.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

maandag 14 mei 2018 - 20:36

We kunnen de familie van Meghan nu wel veroordelen maar wat ik dus uiterst veeemd vindt is dat Harry zijn aanstaande schoonouders nog nooit gezien heeft. Over de hele schoonfamilie zal ik het dan nog maar niet hebben, maar het lijkt mij dat je van tevoren kennis maakt met de ouders van je bruid en niet een weekje voor je jawoord Dan vind ik het persoonlijk wel een ludieke actie van haar vader dat er een foto van hem is gemaakt terwijl hij achter de computer zijn aanstaande schoonzoon voor het eerst aanschouwd.

afbeelding van Carmen

Carmen

maandag 14 mei 2018 - 23:17

Er zijn zelfs foto's van Harry met zijn aanstaande schoonmoeder, dus geen idee hoe je erbij komt dat hij haar nooit ontmoet heeft.
Of hij haar vader ontmoet heeft weet ik niet, maar dat zijn ook privé zaken lijkt mij. Je weet nooit hoe het zit binnen een familie en erover oordelen is dan ook niet te doen als buitenstaander.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

dinsdag 15 mei 2018 - 00:16

Mee eens Carmen, het fijne kom je toch nooit te weten maar daarom wel een m.i duidelijke aktie met die computer van haar vader. Woordenloos en toch veelzeggend.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

maandag 14 mei 2018 - 20:37

Ik heb ergens gelezen dat er geen bruidsmeisjes of bruidskinderen bij zullen zijn, weet helaas niet meer waar! Ik denk qua jurk minimalistisch klassiek, geen bloot en mogelijk strak. Ben ook zo benieuwd naar haar kapsel, een bloementiara zou maar zo kunnen, ik geloof ook dat er echte bloemen op de taart komen.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

maandag 14 mei 2018 - 21:27

Geen maid of honour

afbeelding van Doro

Doro

maandag 14 mei 2018 - 21:31

Wie weet dat te een soort maxima jurk draagt, dat was zo mooi. Maar denk dat het Ralph&RUsso wordt en met gouden en koperen kraaltjes/borduursels https://pin.it/oktqltvtff3bvg
Haar eerste huwelijk droeg ze een simpele jurk, dus dat zal ze denk ik vast niet nog eens doen

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 15 mei 2018 - 00:42

Maar het is toch al bekend dat de ontwerper van de jurk Ralph & Russo is?

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 15 mei 2018 - 17:49

Nee hoor, de speculaties zeggen van wel maar het alleen zeker dat Victoria Beckham en Jenny Packham de jurk niet gemaakt hebben

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

maandag 14 mei 2018 - 21:26

Breaking news meghans vader komt niet naar bruiloft heeft 6 dagen geleden hartaanval gehad en schaamde zich

afbeelding van Els

Els

vrijdag 18 mei 2018 - 16:29

Snap niet goed waar de man zich voor schaamt bij een hartaanval? Of betreft het schamen zijn slechte levensstijl etc.?

afbeelding van Arianne

Arianne

maandag 14 mei 2018 - 21:34

Waarom komt dit bericht nu pas naar buiten terwijl hij 6 dagen geleden een hartaanval heeft gehad? Dat begrijp ik echt niet. MAar goed, to the point: ik ben helemaal weg van dit stel! Maar helaas ben ik niet weg van haar kledingstijl, niet dat ik het lelijk vind, maar gewoon niet heel mooi of bijzonder. Maar een trouwjurk is altijd mooi:-), haha. Ik ben super benieuwd!!!! Ik zie er naar uit. Leuk om jullie suggesties te zien. Maar soms zitten daar wel te blote jurken tussen voor het Engels Koningshuis. Maar ik denk niet dat ze iets heel standaards draagt. Nadat Kate de trouwjurk had gedragen kwam die jurk helemaal in. Wie weet gebeurt dit met de jurk van Meghan ook. Iedereen veel kijkplezier.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 14 mei 2018 - 22:58

Haar verlovingsjurk en die zwart wit foto’s jurk waren ook veel bloter dan die van Kate.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 15 mei 2018 - 07:35

Ik denk dat ze niet zo van tierelantijnen en dat soort dingen houdt. Ik zie haar wel in een 'eenvoudige' jurk, strak en wijduitvallend. Misschien een hoedje erboven. Maar het wordt geen japon zoals Prinses Madeleine had, met een kanten strook onderin bijvoorbeeld. Dat is haar stijl niet.

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 15 mei 2018 - 08:36

Met de keuze voor Ralph & Russo hoeven we geen klassieke, smetteloos wit zijden bruidsjapon te verwachten. Ook ik gok iets met kraaltjes, lovertjes etcetera. Een soort Jan Taminiau stijl maar dan de Engelse versie.

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 15 mei 2018 - 09:15

Nee dat is een verzinsel van de daily mail, ze lieten zelfs al de jurk zien die het zogenaamd zou gaan worden. Allemaal onzin.

afbeelding van Els

Els

vrijdag 18 mei 2018 - 16:33

Prachtig, ook de jurk met de cape aan linkerzijde is heel geschikt voor Meghan.

afbeelding van Gerdien

Gerdien

dinsdag 15 mei 2018 - 10:09

Spannend .... Ik ben zoooo benieuwd naar wat ze gaat dragen. Ik denk eerlijk gezegd niet dat ze voor een kanten top kiest. Dat romantische is meer de stijl van Kate, maar Meghan houdt - naar ik meen - meer van strak/minimalistisch/klassiek. Ik verwacht eerder dat ze kiest voor een gladde stof, á la prinses Victoria van Zweden. Ik denk dat ze traditioneel voor een sluier met tiara kiest, maar ze kan ons ook verrassen met een haardecoratie.
Daarnaast ben ik heel benieuwd naar hoe de gasten eruit zullen zien, in het bijzonder de kleine royals.

afbeelding van Adeline

Adeline

dinsdag 15 mei 2018 - 10:50

Het zal niet meevallen voor Meghan, te moeten dealen met die genante familie van haar.
Evenwel heeft ze bewezen een echte social climber te zijn die moeilijkheden gewiekst uit de weg ruimt.
Het zal vast goed gaan met dit huwelijk, kijk uit naar ' de jurk' !

Een aanwinst

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 16 mei 2018 - 15:11

Ach, wat is genant? Wat te denken van Fergie met haar torenhoge schulden, Charles die graag de 'tampon' van Camilla wilde zijn, en Harry die in een Nazi-uniform verscheen......

Maar we hebben het over kleding. Ik hoop op een mooie klassieke jurk met zo min mogelijk pailletten, kant en andere frummels. Dat past bij haar gezien haar recente kledingkeuze. Meghan is niet van de 'kwikjes en de strikjes'. En ik ben fan van haar!

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

dinsdag 15 mei 2018 - 11:59

Ik weet niet zo goed wat ik nou van Meghan moet vinden. Als er zóveel mensen uit haar omgeving zeggen dat ze een 'social climber' is (oud-vrienden etc), lijkt het me dat daar wel een kern van waarheid in moet zitten. Maar als ik haar dan samen met Harry zie, zien ze er samen zo gelukkig uit...

Ben heel benieuwd naar haar jurk. Weet totaal niet wat ik ervan moet verwachten.
Ik denk wel dat het zonder al te veel poespas zal zijn; geen kant maar een gladde stof.
Van haar kleding bij officiële gelegenheden tot nu ben ik nog niet heel wild enthousiast geworden.
Alleen haar tassen zijn vaak wel om van te smullen, jammie!

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 15 mei 2018 - 18:00

Lina, ik denk dat je het te letterlijk neemt... volgens gaf MM aan dat ze, levend in Amerika, niet dezelfde impact voelt die een koninklijke familie heeft voor een land. Dat is ook heel logisch. Net als dat wij niet opgegroeid zijn met zoiets als thanksgiving. Of mensen boven de rivieren niet met carnaval. Zo is dat in Amerika (of elk ander land zonder Monarchie) dat je Niet helemaal invoelt wat de koninklijke familie nu is. Wij kunnen voor een tempel in Thailand staan, een boeddha in huis hebben maar dat is anders dan opgroeien in Thailand waar het boeddhisme een wezenlijk onderdeel van het leven is.
Volgens mij bedoelde ze het zo. Ze zei toch dat ze natuurlijk van de Britse Koninklijke familie weet etc maar niet zoals iemand die in Engeland is opgegroeid

afbeelding van Snijders

Snijders

dinsdag 15 mei 2018 - 20:52

Op deze pagina wordt heel veel gesuggereerd. Dingen die we niet zeker weten en die gebaseerd zijn op vermoedens, gedachtes, roddels. Ik vind dit jammer. Modekoningin Maxima is toch vooral bedoeld om de kleding van Maxima en andere royals te bespreken. Dat er nieuwsfeiten vermeld worden zoals ontwikkelingen rond de bruiloft, prima. Maar reacties daarop en allemaal invullingen en oordelen dan wordt Modekoningin Maxima een soort Privé, Story.

afbeelding van marinde

marinde

dinsdag 15 mei 2018 - 21:29

Ik ben het met je eens. En ik heb ook alweer spijt dat ik me heb laten verleiden om te reageren op Lina.

afbeelding van Snijders

Snijders

dinsdag 15 mei 2018 - 21:40

Dat heb je goed bedoeld. Je wilde een positief, opbouwend tegengeluid laten horen.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

dinsdag 15 mei 2018 - 23:07

Tsja, ik heb een hele tijd geen bijdrage geleverd aan deze site vanwege het te hoge 'katten krab mand' gehalte. En dat was al lang voordat Lina deelnam, zij moet m.i. dus zeker niet nu gestigmatiseerd worden. Hoera voor Snijders en de reactie van Merinde. Het zal toch echt van ons zelfreinigend vermogen moeten komen.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 16 mei 2018 - 09:15

Ik heb de discussie die hier zojuist ontstond na lang dubben verwijderd. Respect moet namelijk de boventoon voeren bij de reacties op deze website en dat was bij de discussie of Meghan eerlijk is niet het geval. Hierbij nogmaals een link naar de forumregels:
http://www.modekoninginmaxima.nl/over-modekoninginmaxima

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 16 mei 2018 - 09:41

Josine for President!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 16 mei 2018 - 20:58

Haha LOL!

afbeelding van Snijders

Snijders

woensdag 16 mei 2018 - 10:12

Heel verstandig Josine. Ik vind dit zo'n leuke website. De kleding van met name Maxima, de meningen erover, feedback. Kritiek mag. Maar moet wel altijd respectvol en opbouwend zijn. En nooit op de persoon gespeeld. Sterkte met het bewaken of de forumregels gehanteerd worden en ingrijpen waar die overschreden worden. Jammer dat je dit nu in korte tijd al twee keer hebt moeten doen, nl ook bij kledingkeuze op Koningsdag

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 16 mei 2018 - 10:17

Ik heb het de laatste weken helaas te druk gehad om alle reacties nauwkeurig bij te houden. Wel moet het mij van mijn hart dat ik de reacties de laatste tijd over het algemeen zeer pittig vind en soms ook op het randje van fatsoen. Ik weet niet goed wat ik ermee ga doen en tot 19 mei heb ik de tijd ook niet om veranderingen door te voeren, maar erover nadenken doe ik zeker. Ik wil niet dat dit een website wordt waarop je alleen maar lovend en jubelend mag schrijven over de koningin, maar tegelijkertijd wil ik ook een zure en negatieve sfeer graag voorkomen. De balans houden is soms moeilijk en ergens geloof ik er ook gewoon in dat we dat met zijn allen prima zelf kunnen regelen zonder discussies/delete-acties/etc. Ik ga geloof ik de koekjestrommel uit 2014 maar weer tevoorschijn halen. Zoet smaakt mij namelijk beter dan bitter ;)

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 16 mei 2018 - 10:33

Respect Josine. Door sommige reacties en bepaalde lezers die reageren betrap ik mij er vaak op, dat ik deze site vermijd. En dat is jammer, want ik kom hier graag.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 16 mei 2018 - 21:01

Niet wegblijven Babs! Josine houdt het in de gaten waar ze kan, en ook ik lees geregeld mee en tip haar bij bepaalde reacties of we overleggen samen, of ik reageer/verwijder zelf. Vorige week waren we op vakantie en deze week/volgende week heb ik een erg drukke week binnen mijn gezin en met afspraken ivm gezondheid. Maar waar ik kan probeer ik mee te denken, zij het geregeld op de achtergrond. We waarderen positieve inbreng heel erg, dus blijf vooral lezen en (positief) reageren!

afbeelding van JokeGram

JokeGram

woensdag 16 mei 2018 - 10:41

Fijn dat het weer duidelijk is dat deze site over mode gaat en niet de bijverschijnselen. Ik heb expres niet gereageerd om dat ik er geen mening over heb omdat ik niet weer wat waar of niet weer is. Laten we met elkaar gewoon over MODE hebben. En dan mag ieder zijn eigen smaak laten bepalen wat mooi of minder mooi is! Amen

Pagina's

© 2019 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?