De Luxemburgers vieren de Nationale Feestdag wel heel uitgebreid! Vanmiddag van half 5 tot half 6 vond het Te Deum plaats. Vanavond is er ook nog een receptie. Mochten daar ook nog beelden van verschijnen, dan houden jullie die nog te goed!

Bij het Te Deum was dat werd gehouden in de Cathédrale Notre-Dame, waren opnieuw Groothertog Henri en Groothertogin Maria Teresa, Erfgroothertog Guillaume en Erfgroothertogin Stéphanie, Prins Félix en Prinses Claire, Prins Louis en Prinses Tessy, Prinses Alexandra en Prins Sébastien aanwezig. 

Alle dames hadden zich voor de gelegenheid opnieuw omgekleed. Groothertogin Maria Teresa had hetzelfde pakje van 's ochtends weer aangetrokken, dit keer met een grote zwarte hoed erbij. 

Complimenten voor Erfgroothertogin Stéphanie! Wat een prachtig geel jurkje draagt ze. De jurk heeft een boothals en deels een blote rug, zie foto's. Daarbij draagt ze een witte hoed waar een gele versiering op is vastgezet. De witte hoed komt mij (zonder de gele veer) nogal bekend voor, maar ik heb geen idee waarvan. Stéphanie draagt verder een witte clutch en witte peeptoes.

Prinses Claire draagt een rode jurk met witte stipjes van Dolce & Gabbana! Daarbij draagt ze een soort witte zonnehoed met zwarte band. Claire draagt zwarte peeptoes.

Prinses Tessy gaat gekleed in het donkerblauw. Haar jurk lijkt wel heel veel op de jurk die Stéphanie eerder op de dag droeg onder haar donkerblauwe mantel, maar het lijkt me niet dat het dezelfde jurk is. Bovendien is de jurk van Tessy iets langer. Tessy combineert haar donkerblauwe jurk met lichtgrijze accessoires: een lichtgrijze fascinator, clutch en pumps. Update: De jurk van Tessy is gevonden. Ze draagt een jurk van Ted Baker.

Prinses Alexandra is helaas bijna niet in beeld geweest op de livestream. Zij draagt een beige/taupekleurige jurk, met een stola-achtig vest er over heen. Verder draagt ze een haarband in dezelfde kleur als haar jurk, met een groene bloem er op.

screenshots livestream ©RTL.lu

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - [email protected].

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Arianne

Arianne

vrijdag 26 jun 2015 - 11:48

Stephanie ziet er mooi uit. Ik heb alle blogs gezien en gelezen over de Nationale Feestdag. Ik vind zelf persoonlijk dat Stephanie er niet zo gelukkig uit ziet. Misschien heb ik het helemaal mis, maar ze heeft van nature een vriendelijk gezicht. Maar soms kan er maar een mager glimlachje vanaf. Wat vinden jullie? Ik dacht dat in deze Vorsten een artikel over haar zou verschijnen geheten"hoe is het nu met Stephanie". Blijkbaar is er teveel actueel nieuws waardoor het is vervallen.

Trouwens, volgende Vorsten een ontwerpwedstrijd. Ik doe zeker mee!!! Heel leuk.

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 26 jun 2015 - 15:35

Met je eens. Ik denk dat ze veel verdriet heeft van feit dat ze nog niet in verwachting is. Misschien die ochtend weer gewoon ongesteld geworden?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 24 jun 2015 - 18:04

Super leuk deze outfit van Stephanie. Die mag ze vaker dragen. D'r hoed lijkt erg op een witte hoed die Mäxima heeft. Ze droeg gem destijds op een groene balonrok met witte blouse. Ook de andere prinsessen zien er geweldig uit!

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 24 jun 2015 - 17:22

Oh la la Stephanie! Volgens mij heb ik haar er nog nooit zo goed uit vinden zien. Ze heeft iets kokets, en haar gezicht iets jaren-'20-Parijs-achtigs. Ze heeft een pruillipje! Schattig! Ze zou haar haar in zo'n twenties coupe moeten laten knippen. Losse slag erin, rood lipje. Byebye braaf. De felle kleur doet haar ook goed. Die hoed is niet geschikt, te informeel, maar een grote hoed staat haar wel goed!

(en wat een verschil met de dag ervoor, die grijze jas is vreselijk, en het haar, mooi opgestoken hoor, maar ze wordt er zo tuttig van...)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 24 jun 2015 - 18:06

Wat een leuk idee, een twentys coupe. Zou haar geweldig staan. Ze zou eens wat kledinginspiratie bij Downton Abbey op moeten doen.

afbeelding van Mary

Mary

woensdag 24 jun 2015 - 16:21

Ze zien er goed uit.
De strandhoeden van Stephanie en Claire alleen wat minder.

afbeelding van juliette

juliette

woensdag 24 jun 2015 - 15:56

Heeft Maxima die hoed niet in het blauw ?
Draagt ze vaak bij een blauw kanten jurkje

afbeelding van Marije

Marije

woensdag 24 jun 2015 - 19:57

Dat was ook mijn eerste gedacht toen ik de hoed zag :).
En de hoed lijkt ook veel op een witte hoed die Máxima gedragen heeft met een witte top en een groene ballonrok.
Edit: ik zie dat AnnekeM dat ook dacht ;)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 24 jun 2015 - 15:39

Ik vind Stephanie (zonder de hoed) er fantastisch uitzien. Dit past bij haar leeftijd. Maar eigenlijk niet bij een kerkdienst. Maar van mij mag ze de jurk nog wel een keer herdragen tijdens een receptie 's avonds :)

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 24 jun 2015 - 15:35

Behalve de keuze van de hoeden (vind ze niet zo passen behalve die van de mevrouw in het beige) vind ik iedereen er prachtig uitzien. Dat polkadot-jurkje is enig en die mevrouw in de taupe outfit doet me denken aan een jurk uit de 20er jaren: enig gewoon! Héél apart.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 24 jun 2015 - 15:15

De jurk van Claire vind ik echt heel mooi! Ik hou er van noppen. Alleen had ik er een andere hoed bij gekozen, iets chiquer nu zie ik haar mee voor mij op een frans landweggetje, een beetje romantisch in plaats van bij zo'n officiële gelegenheid. De jurk van Tessy vind ik ook prachtig, with Ted Baker you cannot wrong (meestal dan) en ook Maria Theresa ziet er prachtig uit! Bedankt voor deze log, ik kende de familie niet zo goed, op Stephanie en Guillaume na.

afbeelding van Margreet

Margreet

woensdag 24 jun 2015 - 11:17

Ja, die jurk en de haarband van Alexandra, heerlijk jaren '30, inderdaad.
(Josine, zie die foto, die ik je laatst stuurde!)

afbeelding van Luana

Luana

woensdag 24 jun 2015 - 10:55

Wauw, wat ziet Stéphanie er prachtig uit! Zo heb ik haar nog niet vaak gezien, maar ik vind zo'n sexy jurk haar erg goed staan! Alleen jammer van die hoed.. Tessy vind ik er ook mooi uitzien, leuk gecombineerd met dat grijs!

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 24 jun 2015 - 10:52

Maria Theresa....... prachtig !!! ze heeft niet het meest makkelijke figuur om te kleden maar ze doet het altijd geweldig, smaakvol en zeer verzorgd.
De gele jurk te bloot voor een kerkdienst,de strandhoeden zijn ook niet mijn smaak,Alexandra, zo leuk in de jaren 30 stijl..........

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 24 jun 2015 - 08:37

Het mooist gekleed vind ik Maria Teresa. De stof is prachtig en ze ziet er heel stijlvol uit.
Als ik moet kiezen bij de jongere dames ga ik voor de look van Tessy. De rest vind ik niet veel soeps eerlijk gezegd. De hoeden van zowel Stephanie als ook Claire zien er niet uit in combinatie met de jurken die ze dragen en Alexandra's look vind ik in zijn geheel niet mooi, maar dat is mijn bescheiden mening.

afbeelding van Dianne

Dianne

woensdag 24 jun 2015 - 08:25

Wauw! Stephanie is prachtig! Wat staat die kleur haar goed!

afbeelding van Maxi

Maxi

woensdag 24 jun 2015 - 02:16

Het mooiste vond ik Alexandra. Wat een leuke prinses en wat een goede jurk heeft ze aan.
Haar moeder ziet er ook schitterend uit.

afbeelding van Knoxus

Knoxus

woensdag 24 jun 2015 - 01:39

Wow wat is Stephanie een verrassing! Heel anders dan haar gebruikelijke stijl. Erg leuk (alleen misschien een tikje te bloot voor een kerkdienst?)

Claire is prachtig gekleed, alleen jammer van de strandhoed.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?