Catherine, de Hertogin van Cambridge was vandaag samen met Prins William, Queen Elizabeth, Prins Philip, Prins Charles en Camilla aanwezig bij de Commonwealth Observance in Westminster Abbey. Dit is een multireligieuze viering van ongeveer een uur lang, in het Verenigd Koninkrijk, die wordt gehouden in verband met de Commonwealth Day. 

  

Catherine, de Hertogin van Cambridge, die zo'n 7,5 maand zwanger is van haar tweede kindje, droeg een op maat gemaakte jurk en mantel van Alexander McQueen (wat is bevestigd aan DailyMail), en een hoedje van Jane Taylor. Haar kleding en hoedje hebben allebei een poederroze kleur. 

 

Een artikel met veel foto's en een video van DailyMail is hier te bekijken. Ook ITNSource heeft een mooie video! Bovenstaande screenshots komen uit deze beide video's. 

Het is overigens niet de eerste keer dat de Hertogin van Cambridge deze jurk en mantel draagt! De eerste keer dat ze deze kleding droeg was tijdens Trouping the Colour in 2013, tijdens haar zwangerschap van Prins George! Leuk dat ze positiekleding herdraagt! Dat hebben we haar nog niet veel zien doen!

Meer informatie over haar oorhangers is in onderstaande tweet te vinden:

Catherine draagt overigens regelmatig hoedjes van Jane Taylor Millinery. Hieronder zijn 3 andere hoedjes van Catherine te bekijken, die ontworpen zijn door Jane Taylor.

  

Afbeeldingen ©Jane Taylor

 Op de valreep zag ik een foto waarop Catherines tasje goed te zien is. Hier is heel duidelijk het merk te lezen: ze draagt een clutch van Prada!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Agnes

Agnes

woensdag 11 mrt 2015 - 13:23

Ik vind dat Kate wel degelijk uitstraling heeft en ze vrij los omgaat met publiek, je ziet haar ook weleens spontaan lachen! Ze praten ook regelmatig met de pers net als prins Charles die dan ineens zegt wel zin te hebben in een nieuw kleinkind. Ik vind dat grappig, dat zou je in NL echt nooit zien. Terwijl ze in Engeland zo volgens het protocol leven. Ik denk dat ze van nature een tikkeltje verlegen is. Ze is altijd heel netjes en springt nooit echt uit de band, maar dit is volgens mij wat ze verwachten in Engeland van een prinses. Volgens mij doet ze het naar die maatstaven meer dan prima en iedereen loopt het met haar weg. In Engeland vind ik het altijd net wat statiger en chiquer allemaal. Haar pakje vind ik prachtig, niet te strak, maar mooi los en toch een mooi model er in, leuk dat ze het weer herdraagt. Het haar zit ook mooi, goed te zien op de foto van TWOR waar naar haar clutch wordt verwezen. Ik vind ze er top uit zien, wanneer gaat ze met verlof?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 10 mrt 2015 - 20:34

Wauw wat ziet ze er mooi uit. Stijlvol chique.
Niet iedereen heeft de latina flair van Máxima maar ik vind Catherine mooi en spontaan. En inderdaad is het Britse koningshuis het Nederlandse niet...

afbeelding van Annelie

Annelie

dinsdag 10 mrt 2015 - 17:28

Wauw, wat een leuke outfit! Ik vind de kleur erg mooi staan bij haar bruine haar. Leuk om te zien dat ze de jas weer eens draagt en de accessoires vind ik ook erg mooi. Het hoedje vind ik leuk, maar ik zie graag eens iets anders bij haar. Dit model draagt ze zo vaak... Misschien een 'gewone' hoed met een rand? Die heeft ze volgensmij sinds haar huwelijk nog niet gedragen.

afbeelding van Lisanne

Lisanne

dinsdag 10 mrt 2015 - 14:53

Ik vind vooral deze kleur erg mooi.. Het hoedje apart op haar hoofd staan, maar dat hoort zo.. De jas/ mantel of hoe je dat ook noemen wilt, niet mooi over haar buik vallen (net alsof er een voetbal onder zit;-)) hier is het mooier: http://www.modekoninginmaxima.nl/mode-algemeen-ontwerpers/hertogin-van-c... . De parels en deze kleur vindt ik wel goed matchen! De oorbellen vindt ik ook mooi!

afbeelding van Anneke Bouman

Anneke Bouman

dinsdag 10 mrt 2015 - 13:54

Wat me altijd zo opvalt bij Catherine, dat ze altijd haar handen onder haar buik houdt. Op heel veel foto's is dat zo. En ook zie je op bijna alle foto's haar opvallende verlovingsring. Het eerste waar ik naar kijk bij nieuwe foto's van haar. Ze zal zeker uitstraling hebben, maar toch vindt ik haar vrij kleurloos en saai. Ook haar haardracht doet niets bij haar, ook al heeft ze mooi lang haar. Ook wat haar kledingkeuze betreft, ze valt nooit eens uit de toon. Bij Maxima is het altijd spannend wat ze aanheeft, maar bij haar is het vrij voorspelbaar. Wel netjes, maar nooit eens bijzonder.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 10 mrt 2015 - 19:49

Catherine is inderdaad geen Maxima qua uitstraling, maar dat is ook niet van haar te verlangen. Iedereen is nu eenmaal op zijn eigen manier geschapen, en Maxima heeft een bepaald charisma. Tja, dat zullen niet veel mensen hebben denk ik. Niet persoonlijk bedoeld hoor, maar soms vind ik al dat vergelijken niet helemaal eerlijk. Niemand heeft zichzelf gemaakt, en alle prinsessen/koninginnen doen zonder twijfel hun best.

afbeelding van Carolina

Carolina

woensdag 11 mrt 2015 - 16:42

Ik vind dat vergelijken helemaal nooit eerlijk, ik doe het ook niet. Ik schrijf niet dat ik vind dat Kate minder uitstraling heeft dan Maxima hoor, ik schrijf dat ik vind dat ze een uitdrukkingsloos gezicht heeft en wat mij betreft geen uitstraling. Nergens noem ik Maxima.. Wat de rest ervan maakt is mijn verantwoordelijkheid niet. En wat betreft het vergelijken: er gebeurt hier over het algemeen weinig anders. Mathilde wordt door het overgrote deel hier de hemel ingeprezen, heel vaak ten koste van of met een sneer naar Maxima. En zo weet ik nog wel wat voorbeelden, maar die kan iedereen zelf lezen. Ik voel me dus niet aangesproken door je opmerkingen, ik ben het volledig met je eens en zie vooral mijn eerste zin....

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 10 mrt 2015 - 13:51

Wow, wat mooi. En ik vind haar wel degelijk "uitstraling"hebben. Maar ze is geen Maxima, als je dat bedoelt met uitstraling. Maar ik vind dat ze altijd heel waardig over komt. Het valt ook niet altijd mee om in de picture te staan. Misschien is ze van nature wel verlegen.

afbeelding van Emmy

Emmy

dinsdag 10 mrt 2015 - 11:13

Ik ben het ermee eens, ze heeft zeker uitstraling. Het is overigens geen uitstraling waarvan ik warm word. Op mij komt ze afstandelijk over. Ik kan me voorstellen dat dat met onzekerheid te maken heeft. In de zin dat ze zich een houding moet geven en dat deze houding haar een stuk zekerheid geeft. Je zal ook maar zo in de picture staan. Zou ik het anders kunnen? Ik weet het niet, eerlijk gezegd. Als ik me ergens op mijn gemak voel komt dat ook over en voel ik me vrijer om me te uiten zoals ik ben - en ik ben (meestal) blij met mezelf. Maar in bepaalde omgevingen ben ik ook maar een slap afstreksel van mezelf.
Als het klopt wat ik zeg (en dat is nog maar de vraag natuurlijk) dan wens ik haar van harte dat ze mag groeien in haar rol en
dat koningshuis, protocollen en het volk haar daar de ruimte voor geven. Go girl!

afbeelding van Kate

Kate

dinsdag 10 mrt 2015 - 09:40

Even de foto's op de link naar de DailyMail bekeken,erg leuk !
Schitterende jas van Catherine ,staat haar erg goed .
En de term " uitdrukkingloos " ,nou die herken ik totaal niet in de vele foto's .
Misschien is ze je type niet ,dat kan ,maar dat ze geen uitstraling heeft ,dat vind ik niet .
Dus ook daarin ,smaken verschillen .

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 10 mrt 2015 - 10:33

Helemaal mee eens, ze heeft mijns inziens wel degelijk uitstraling. Alleen heeft niet iedereen dezelfde uitstraling. Maar, t is maar goed dat iedereen zn eigen favorieten heeft, daar is niets mis mee denk ik!

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 09 mrt 2015 - 23:28

Carolina: dat is de beroemde / beruchte" stiff upper lip" van het koningshuis.
Prachtig jas trouwens in dat roze.Staat haar gewoon keurig en lief.

afbeelding van Carolina

Carolina

maandag 09 mrt 2015 - 22:33

Het valt me weer eens op wat een ongelofelijk uitdrukkingsloos gezicht Kate heeft. En eigenlijk ook helemaal geen uitstraling.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 10 mrt 2015 - 10:32

Ligt dat niet juist aan deze foto's? Op 1 van de filmpjes zie ik haar gewoon lachen met Prins Charles, ziet er helemaal niet uitdrukkingsloos uit.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?