Voor veel meisjes is het een ware droom: koningin worden. Voor Máxima en Mathilde werd deze droom werkelijkheid. Op deze fanwebsite volgen we de koninginnen in hun doen en laten, waarbij we de nadruk leggen op de koninklijke kleding. Ook prinses Laurentien, prinses Beatrix en de overige prinsessen geven we regelmatig aandacht. 

Naast het lezen van alle informatie over de koninklijke kleding, biedt de website tevens een reactiemogelijkheid. Via de URL http://www.modekoninginmaxima.nl/user kunt u op een gemakkelijke manier registreren op deze website. Na registratie kunt u via deze link uw reacties beheren en tevens uitloggen. 

Regels voor reageren
Om alles in goede banen te leiden zijn er regels waaraan een reactie moet voldoen. Wanneer dit niet het geval is, kunnen wij overgaan tot het verwijderen van een reactie of het blokkeren van accounts. 
- Reageer respectvol. Kritische reacties mogen uiteraard gepost worden, maar zorg voor net taalgebruik en een respectvolle houding ten opzichte van Máxima, de beheerders en de bezoekers. 
- Probeer zo goed mogelijk je mening uit te leggen in een post. Reacties als 'afschuwelijk, vreselijk, etc.' zorgen vaak voor irritaties, terwijl een korte uitleg waarom je iets 'vreselijk, afschuwelijk, etc.'vindt,  zorgt voor een gezellige sfeer. 
- Kleine afdwalingen zijn niet erg, maar probeer on-topic te blijven. 
- Post geen beeldmateriaal of links naar beelden zonder copyright. Eventuele boetes komen op rekening van de poster. 
- Reageerders zijn verantwoordelijk voor hun eigen reacties. Uiteraard proberen wij alles in goede banen te leiden, maar wij zijn in geen geval verantwoordelijk voor de uitlatingen van reageerders. 
- Reclame voor eigen weblogs of websites zijn verboden om spam te voorkomen. Uiteraard mag het linken naar andere websites, die niet in eigen bezit zijn, wel. 
- SCHREEUWEN is niet nodig, dus gebruik hoofdletters alleen op de vereiste plekken.

Ons rest je veel plezier te wensen tijdens jouw bezoek aan deze website. Kom gerust nog eens terug!

style="display:inline-block;width:300px;height:250px"
data-ad-client="ca-pub-1136101683532579"
data-ad-slot="9740725324">

-

© 2018 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?