Terugblik 2015: de kapsels van Máxima

Ik denk dat we allemaal het riedeltje over het losse haar van koningin Máxima inmiddels wel van binnen en buiten kennen, maar de log van vandaag richt zich op wat anders: de chignons! Alle DIY-kapsels heb ik buiten beeld gelaten vanwege de omvang van de log. Enjoy!

DIY: de getoupeerde updo

Koningin Máxima is voor mij een grote inspiratiebron. Haar kledingstijl daagt me uit om te experimenteren met kleuren en te kiezen voor sprekende accessoires. Toch zijn niet alleen haar outfits interessant voor mij. Ook haar kapsels intrigeren me altijd weer. Wat mij betreft een goede reden voor een nieuwe serie, waarin we ons laten inspireren door de 'hoofdzaken' van de koningin. We krijgen tips van diverse kapsters en ook komen er ideeën voorbij voor de koningin zelf. In deel 1: de getoupeerde updo.

Terugblik: de kapsels van koningin Máxima

Nu de fotosessie achter de rug is, is het de hoogste tijd om terug te blikken op het afgelopen seizoen. We beginnen bovenaan: bij de kapsels! 101 keer zagen we koningin Máxima op de rode loper verschijnen. Meer dan de helft van de tijd droeg ze haar haren los. Niet altijd met de bekende coupe windhoos, maar ook met prachtig gekruld haar. 35 keer had Máxima haar haren in een knot. 26 keer duidelijk kapperswerk, 9 keer waarschijnlijk een DIY-kapsel. Een staart zien we ook steeds vaker bij de koningin. Dit seizoen zelfs 8 keer. Half opgestoken kapsels zagen we het minst: tweemaal.

Máxima's make up 3 mei 2015

Koningin Máxima viert deze week vakantie met haar prinsesjes, dus daarom blikken we deze week terug op enkele bijzondere looks van de afgelopen maanden. Vandaag kijken we naar de make up van 3 mei, toen Máxima bij Stichting Vier het Leven was. Máxima's vaste visagiste is Elles Nijkamp, die vooral bekend is geworden als de visagiste van Daphne Deckers. Elles werkt met de producten van Shisheido en durft risico's te nemen en dat zie je terug bij onze koningin.

Kapsel Prinsjesdag 2002

Tijdens Prinsjesdag 2002 trok de felrode japon van Máxima de meeste aandacht, maar ook haar kapsel verdient wat mij betreft wel wat aandacht.

Pagina's

© 2018 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?