Hare Majesteit Koningin Máxima opent woensdagochtend 5 oktober in Museum Paleis Het Loo de tentoonstelling Anna Paulowna, kleurrijke koningin. Dit jaar is het tweehonderd jaar geleden dat Anna Paulowna met de latere Koning Willem II trouwt en naar Nederland komt. De expositie toont veel van haar kostbaarheden, waaronder serviezen en meubelen.

Outfit: Koningin Máxima draagt een grijze top met watervalhals en een bekende midirok van modehuis Natan. Haar haaraccessoire komt van Fabienne Delvigne en zagen we eerder tijdens het staatsbezoek van Turkije in 2012. 

Qua juwelen heeft Máxima goed uitgepakt. Op bovenstaande beelden is een enorme ring te zien met een paarskleurige edelsteen en op onderstaande foto zien we haar horloge van Patek Philippe. 

Close up van Máxima's pumps van Gianvito Rossi:

Máxima met de rok tijdens het staatsbezoek van Turkije aan Nederland:

Máxima bij de uitreiking van de Prins Claus Prijs in 2015:

Twor, een van de moderators van deze site, was vanmorgen ook aanwezig en schoot onderstaand kiekje. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 05 okt 2016 - 13:10

't Was erg leuk om Maxima eindelijk weer eens in het echt te zien! Ze zag er prachtig uit!

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

woensdag 05 okt 2016 - 19:40

En het was érg leuk dat wij elkaar weer eens zagen!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 05 okt 2016 - 20:08

Dat was het zeker!

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 05 okt 2016 - 13:12

Draagt ze een nieuwe ring?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 05 okt 2016 - 13:20

nee, we zagen de ring 2x eerder. oa uitreiking koning Willem 1 prijs

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 05 okt 2016 - 13:27

Wijd op wijd: geen goed idee. Vaatdoekje op hoofd: idem ditto. Dan maar focussen op de juwelen (die er ook niet echt bij passen): die ring, intrigerend, lijkt me mooi bij dat donkerblauwe broekpak dat ze heeft.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 05 okt 2016 - 18:42

Wat straalt ze weer! Beetje saai deze outfit, ik mis een paar mooie paarse oorbellen om het geheel af te maken. Leuk dat ze haar haar in een paardenstaart draagt. Dat mag ze vaker doen. Het hoedje, rok en schoenen vind ik erg mooi, maar de top maakt het op een of andere manier een beetje flets... Op naar de volgende outfit!

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 05 okt 2016 - 13:31

is dit de prinsjesdagjurk van 2004 die verkort
mooi geheel en verzorgd

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 05 okt 2016 - 13:42

Nee, deze midirok heeft ze gekocht bij Natan.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

woensdag 05 okt 2016 - 13:31

De pumps van Gianvito Rossi zijn in elk geval -weer maar eens- schitterend !!

afbeelding van Carolina

Carolina

woensdag 05 okt 2016 - 13:41

Ze ziet er weer stralend uit, knap hoor! Qua outfit vind ik het allemaal net niet goed op de een of andere manier. Ook dat ielige staartje vind ik wat zielig. De schoenen zijn geweldig.

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 05 okt 2016 - 16:55

Helemaal eens met Carolina!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 05 okt 2016 - 13:49

Top vind ik iets minder bij de rok passen.
De top die ze erbij aan had bij de prins Claus prijs vind ik mooier.
Rok is mooi.
Pumps zijn jaloersmakend mooi!!

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 05 okt 2016 - 17:04

helemaal met je eens Eftichia

afbeelding van Agnes

Agnes

woensdag 05 okt 2016 - 13:51

Leuk om te zien dat de queen voor de 3e dag op rij netjes verzorgd voor de dag komt, zo hoort het! Ik ben niet super enthousiast. Ik vind in principe alles mooi (behalve dat rare ding op haar hoofd!!!) maar de combi is niet helemaal geslaagd. Terwijl als ik de foto's bij Robin kijk, vind ik het toch wel een mooi plaatje bij elkaar. Hoed en top passen en de prachtige (ik wil!!!) schoenen kleuren mooi bij rok en clutch. Kortom prima, maar het is niet helemaal mijn smaak. Trouwens waarom niet die grijze parels in het oor? En geen hoed op en een leuke knot? De ring prachtig, maar niet bij deze outfit. En zo blijft Maxima altijd onberekenbaar, ik snap het soms gewoon niet en dat maakt het juist leuk om haar te blijven volgen.

TWOR leuk dat je haar gezien hebt!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 05 okt 2016 - 15:11

Ja, was echt leuk! Ze was helemaal de stralende Maxima, en zag er ook prachtig uit!

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 05 okt 2016 - 13:53

Top niet mooi bij deze rok. Ook vind ik de hals te wijd. Niet echt geslaagd.
De schoenen zijn prachtig.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 05 okt 2016 - 14:08

Mooie schoenen! :)

afbeelding van Helena

Helena

woensdag 05 okt 2016 - 14:36

Ach, die top is inderdaad veel te wijd, te groot?
Raar hoedje.
Inderdaad prachtige schoenen.
We kunnen van alles willen veranderen, maar Maxima volgt haar eigen smaak.

afbeelding van Marga

Marga

woensdag 05 okt 2016 - 14:48

Mooie top, vooral de stof is erg mooi en komt mooi over in de zon. De gehele outfit is verder erg mooi, behalve het hoofddeksel kan ik niet waarderen. De kleur maakt bleek en de vorm vind ik niets. Misschien hadden een paar felle oorbellen het geheel kunnen opfleuren, maar die was Maxima denk ik vergeten :). Maar wat worden we verwend deze week met alle bezoeken van Maxima. Elke dag een stralende koningin. Top!!

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

woensdag 05 okt 2016 - 15:35

Ze is lkkr in de winterkleuren al! Heerlijk weer hoor al die uitpakkerij.

Wel jammer dat ze vaak niet voorbij gaat aan de details. Omdat simpele elastiekje had best een strengetje haar gekund... maarja waarschijnlijk bleef er dan helemaal niks meer over van die paar losjes haren in d'r nek.

Die ring is wel weer catchy!

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 05 okt 2016 - 15:52

Pff, ik weet het niet hoor. Dat haarding vind ik van de linkerzijkant gezien echt niet mooi, staart erbij is ook niet stijlvol. De top is niet geschikt voor op deze rok. Rok en schoenen zijn erg mooi, ring erbij ook.

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 05 okt 2016 - 16:01

Ik vind het totaalplaatje verzorgd ogen en ze straalt lekker enthousiast, maar toch kan het geheel me niet echt bekoren. Geen idee precies waarom eigenlijk.
De grote ring vind ik echt verschrikkelijk. Veel te opzichtig en echt model kauwgomballenautomaat. Maar dat is uiteraard ook een kwestie van smaak.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 05 okt 2016 - 16:04

De rok is mooi en geschikt voor de periode van het jaar. De top is ook mooi. Maar bij elkaar maakt het toch wat flets. En dat is jammer. Een knalroze top, in deze vorm, was denk ik beter geweest en had haar stralende lach beter opgepakt.

Ik ben van plan de expositie te bezoeken. De sieraden van deze voormalige Koningin zijn volgens mij grotendeels verdwenen. Helaas.

afbeelding van Fina

Fina

woensdag 05 okt 2016 - 16:09

Die is ring is werkelijk prachtig! Top vind ik qua stof ook erg mooi en mij stoort het niet dat ze geen halssieraad draagt omdat de top een mooi vallende hals heeft (raar gezegd eigenlijk) zo ook dat ze geen oorbellen draagt vind ik niet storend gaat de aandacht wel meer uit naar de watervalhals en haaraccessoire. Ook leuk de staart in haar haar zonder nephaar t is een dun bosje maar de realiteit. Al met al ben ik wel weer tevreden hoor.

afbeelding van Els

Els

woensdag 05 okt 2016 - 16:31

De eerste foto: Wanneer leren de koninklijke dames nu eens om hun kleding even te checken en recht te trekken voor ze hun entree maken. Zo zonde!!
Het klotje op het hoofd vind ik niets, maar in ieder geval kunnen we dan niet over haar haar zeuren, ha ha.
Te vroeg gejuicht: Op de foto's van PPE is een aanhangsel te zien aan de achterkant. Waarom niet even die paardenstaart in een rondje vastgezet en onder het hoedje gestopt, dit is weer zo jammer.

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 05 okt 2016 - 16:58

@Els: 'aanhangsel' hahaha!

afbeelding van zara

zara

woensdag 05 okt 2016 - 17:23

De glansstof van de zilverige top vind ik erg mooi. De top is wel wijd aan de achterkant, maar de watervalhals staat prachtig (en een goede bh is hier ook het halve werk; zit geweldig goed!). Het fluwelen 'ding' op het hoofd vind ik eigenlijk wel geinig, en al met al een heel geslaagde 'anna-paulowna look' voor in dit museum-paleis, al mis ik hier wél een paar mooie oorbellen!

afbeelding van Sandramaartje

Sandramaartje

woensdag 05 okt 2016 - 17:41

Ik vind het wel een geslaagde outfit voor deze tentoonstelling, zachte kleuren en het "hoofddeksel" vind ik wel wat hebben. Ik mis alleen oorbellen, maar wellicht is de mooie ring als blikvanger bedoelt?

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 05 okt 2016 - 18:19

Over welke juwelen van Anna Paulowna zou Máxima nog kunnen beschikken?

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 05 okt 2016 - 18:42

Jammer dat ze de lijn van de afgelopen dagen niet heeft voortgezet. Laat ik positief beginnen: de schoenen zijn prachtig. Ook de rok is nog wel ok als je van dit model houdt. De top past er mijns inziens niet zo goed bij en flatteert haar niet. Het hoedje is een rariteit en het paardenstaartje staat buitengewoon armetierig. Zou los haar overigens ook gestaan hebben. Ze had beter de kapper kunnen inschakelen. En waarom geen oorbellen? Het oogt rond haar gezicht al zo flets en kalig vanwege de kleur van de top, de lage hals en het vreemde ding op haar hoofd. De juwelenkist was bij de hand, ze heeft armbanden en ringen genoeg om!

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 05 okt 2016 - 19:42

Wat een stralende Máxima, mooi om te zien. De top vind ik wel mooi maar niet op deze rok (die ik ook al niet zo geweldig vind). Het zal jullie niet verbazen dat ik het fluwelen gedrocht op haar hoofd afschuwelijk vind. Waarom? Geleend van Laurentien? Zet een hoed op!
Schoenen top, ring ook maar dissoneert nogal met de overige sieraden.

afbeelding van Marleen Dreesens

Marleen Dreesens

woensdag 05 okt 2016 - 20:20

Ik vind het een geweldig mooie set. Het doet mij denken aan de jaren '50 look. Ook de haardecoratie past er perfect bij. De wijde zijden top maakt de rok zo anders. Echt heel erg mooi

afbeelding van Stijl

Stijl

woensdag 05 okt 2016 - 20:27

Veel herkenning in alle reacties:
De losse onderdelen geslaagd, maar het wordt niet een mooi silhouette met elkaar.

Bij een ruime lange rok zou ik nooit een wijde blouse en ook geen hoge hakken kiezen.
Ook vind ik opvallend dat M. De laatste tijd veel lichte kleuren draagt en daarbij de make-up ook gedempt houdt. Dat maakt het flets. Bij de wolwitte jas laatst dacht ik: nu een knalrode lipstick, dán zou het enorm opkwieken.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 05 okt 2016 - 20:36

Wat zou jij dan voor schoenen onder de rok dragen Stijl? Ik kan me eerlijk gezegd niets anders bedenken dan hoge hakken.
Knalrode lippen ben ik met je eens, mag voor mij altijd eigenlijk.

afbeelding van Stijl

Stijl

woensdag 05 okt 2016 - 22:26

Bijv. De hakhoogte van die leuke geruite schoenen van Kate in Canada.
Of de Todds, omdat die wat grover van leest zijn en de rok van een dikke stof is.
Ik vond deze roklengt niet combineren met deze prachtige, fijne, schoenen.
Hoge laarzen lijkt me ook wel wat.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 05 okt 2016 - 23:33

Deze rok doet mij aan de jaren 60 denken en dan kan ik niet anders dan mij er torenhoge pumps er bij voorstellen. Laarzen vind ik misschien ook nog wel mooi.

afbeelding van Stijl

Stijl

woensdag 05 okt 2016 - 23:54

Je hebt gelijk, in die tijd was dat zo.

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 06 okt 2016 - 11:59

Hey Stijl, ik hoef geen gelijk te hebben hoor, ik bedoel smaken verschillen!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

donderdag 06 okt 2016 - 07:35

Ja, laarzen : het is al een tijdje geleden natuurlijk dat we er bij Maxima (en andere royale dames) zagen, maar nu de herfst eraan gekomen is, krijgen we er binnenkort wel weer prachtige paren van te zien - ik hoop het zeer !

afbeelding van sandy

sandy

woensdag 05 okt 2016 - 21:10

Ik zag haar maandag in Utrecht.. haar make-up was ontzettend zwaar, vooral de ogen.

afbeelding van Maxi

Maxi

donderdag 06 okt 2016 - 12:49

En hoe vond je dat staan?

afbeelding van sandy

sandy

donderdag 06 okt 2016 - 13:31

Ik vond de oog make-up veel te zwaar..

afbeelding van Sanne

Sanne

woensdag 05 okt 2016 - 21:28

Ik vind dit nu echt een hele mooie outfit! Dit is tot nu toe deze week echt mijn favoriet. Mooie rok met leuke, hippe lengte, mooie kleur en model top erop en een leuke hoed. Die paardenstaart kan ik wel waarderen, ik vind het wel passen in het geheel. En ja, dat die staart geen enorme bos (meer) is, weten we en is wat mij betreft geen probleem. Van mij hoeft ze er niet iedere keer nephaar in te verwerken, zeker niet bij een staart maar dan liever bij kunstig opgestoken avondkapsels. Met het ouder worden kan je haar nu eenmaal veranderen, dus ook bij Máxima. Ikzelf had 10 jaar geleden ook een enorm dikke bos, maar daar is nu ook nog weinig van over en ik ben (met echt m'n 26 jaar) veel jonger dan Máxima, dus wie weet wat er nog van over blijft ;)

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 06 okt 2016 - 17:48

Geen excuus. Voor dat probleem zijn er kappers. Kan Maxima best betalen.

afbeelding van Mijtje

Mijtje

donderdag 06 okt 2016 - 18:41

Ik kan me anders genoeg discussies voor de geest halen waarin we allemaal verzuchtten dat ze dan maar een staart in moest doen, alles beter dan dat losse haar.... En andere discussies wordt er gezeurd over een haarstukje om het voller te laten lijken.... Nu doet ze het vast en zonder haarstuk is het weer niet goed!

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 06 okt 2016 - 19:20

Fijn hè Mijtje dat ieder hier zijn eigen mening mag geven -;)
En nooit eengezins hoeven te zijn. Dat zou saai zijn!

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 06 okt 2016 - 19:24

Je hebt gelijk hoor Mijtje!

Pagina's

© 2019 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?