Vandaag opende koningin Máxima in Maassluis de Lely Campus, waar meer dan 800 mensen werken aan de ontwikkeling van de agrarische sector. Voor de gelegenheid koos de koningin een prachtig ensemble van modehuis NATAN, gecombineerd met een hoed van Fabienne Delvigne en de nodige juwelen. Zowel de outfit als de hoed zagen we eerder, maar nog nooit in deze prachtige combinatie. De hoed in combinatie met het opgestoken kapsel levert een verzorgde look op, terwijl de hoge dosis glitter en glamour aan de polsen de outfit weer een echte Máxima-touch geven. Top! 

Close up van de nieuwe armband: 

Van Alex and Ani. Info met dank aan Royal Source:

Oorbellen van Maison van Belle. Klik hier voor een speciale log. 

 12 november 2009: Prinses Maxima met de outfit bij het jubileumsymposium van Nibud.

2 december 2009: Prinses Máxima in Brussel voor bijeenkomst over 'fair pricing' in de financiële sector.

13 april 2010: Prinses Maxima bij opening van de tiende Michael-Wing Systeem bij het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven.

13 oktober 2010: Prinses Maxima bij ontmoeting met de zes dragers van de Militaire Willemsorde.

Fotoserie bij een interview, datum onbekend.

De hoed zagen we eerder tijdens het huwelijk van prins Jaime en prinses Viktoria. 

Foto's met dank aan: 

PPE 
Hendrik Jan van Beek

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van Caren

Caren

donderdag 30 jan 2014 - 17:53

Mooi! Wat een gave armbanden heeft Maxima toch, echt heel leuk. Onze koningin ziet er weer verzorgd uit! De hoed had ze toch ook op met Campina opening?

afbeelding van Truike

Truike

donderdag 30 jan 2014 - 18:03

Wat heerlijk al die armbanden.

afbeelding van MirjamV

MirjamV

donderdag 30 jan 2014 - 17:55

Deze armbanden hebben voor haar denk ik een grote emotionele waarde. Het ensemble blijft erg leuk met die contrasterende voering. Ze was echt gekleed voor een feestelijke opening met deze mooie hoed en het opgestoken haar. Het nieuwe armbandje viel me meteen op, misschien kun je er nog een detailfoto van plaatsen Josine?

afbeelding van zara

zara

donderdag 30 jan 2014 - 17:56

Werkelijk prachtige hoed, prachtige panties en pumps! Leuk dat er een nieuwe armband 'opduikt'. Al met al een mooie verschijning. Op de foto's oogt het wel allemaal wat donker, maar de jurk onder de 'overjas' is natuurlijk wel weer wat lichter grijs. Ik ben benieuwd wat voor ring hier wordt gedragen door Maxima. Het is nogal een opvallend exemplaar, maar ik kan hem niet goed thuisbrengen.

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 30 jan 2014 - 18:00

@Zara: Volgens mij die met Kunziet......

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 30 jan 2014 - 18:06

Wat een super verzorgde, leuke en nette verschijning! Echt prachtig vind ik dit. Ik vind het ook super goed gecombineerd. Hoewel ze deze jas al eerder heeft gedragen, kwam hij mij toch onbekend voor. Ik vind het ook zo leuk dat ze altijd een heleboel armbanden om heeft. De jeugd van tegenwoordig draagt heel veel van die katoenen armbandjes, maar zij gewoon echt gouden en zilveren met de nodige stenen. Echt heel leuk. Normaal vind ik goud en zilver niet echt een heel geschikte combinatie, maar toch staat het op de een of andere manier erg leuk. Ik denk dat ze ook wel een bepaalde waarde aan die armbanden hecht. Super goed van haar, dat ze die hartjesarmband apart aan haar andere pols draagt. Zo komt hij veel beter tot zijn recht.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 30 jan 2014 - 20:10

@Annelie. Helemaal mee eens :))

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 30 jan 2014 - 18:07

Wel mooi....valt mij op dat op andere foto's het geheel een beetje breed maakt....maar ik kan mij vergissen.....misschien lijkt het zo omdat het ook redelijk aan de korte kant is......
;-))

afbeelding van Fina

Fina

donderdag 30 jan 2014 - 18:11

Vind ik leuk zoveel armbanden, wel bijzonder goudkleurig en zilver met diamanten of wat het ook mag zijn, zou ik zelf niet gauw doen maar vind het wel erg goed staan.
Verder een prachtig plaatje!!

afbeelding van car

car

donderdag 30 jan 2014 - 19:01

Yeah >Koninginwaardig< een winterse look, met een jas die ik nog nooit eerder had gezien.
Alleen bij de laatste foto op het huwelijk, zie je dat dat paars/roze aan make-up en oorbellen haar goed doet. Dit mis ik een beetje nu, maar dat mag de pret niet helemaal drukken.
de jas moet ze wel ''open'' dragen, en niet zoasl de allereerste foto, dan wordt het 4 Mei-achtig, 2e foto is al beter....... :)

afbeelding van Marije

Marije

donderdag 30 jan 2014 - 19:11

Wat ziet ze er prachtig uit! Mooie kleding en prachtige hoed! Weet iemand wat voor oorbellen ze had, ik kan het namelijk niet goed zien?
Ik begrijp niet helemaal waarom ze deze ring hier bij draagt, maar het kan op zich wel.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 30 jan 2014 - 19:13

Moet je even klikken op de link die staat bij de info over de oorbellen. :-)

afbeelding van Marije

Marije

donderdag 30 jan 2014 - 19:16

Oeps.. had ik over heen gekeken :) Maar dankjewel!;)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 30 jan 2014 - 19:19

Ik heb het later geplaatst, dus misschien was je me net voor ;)

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 30 jan 2014 - 19:26

Schitterend, zoals ze er uit ziet. Alles klopt gewoon. De jas kende ik niet echt, maar is heel mooi zo met de jurk gecombineerd. Is er ook een foto van alleen het jurkje?
Ook de oorbellen vind ik erg leuk. Drie armbanden aan één arm is niet erg, maar deze drie zijn wel erg druk, vind ik. Maar goed, het is Maxima....

afbeelding van Kaatje

Kaatje

donderdag 30 jan 2014 - 19:44

Urgh... met al die linkjes en daar dan ook weer linkjes verdwaal je makkelijk hier. Je blijft kijken en lezen. Maar goed, wat een geweldig mooie combinatie vandaag! En dat nog wel in mijn geboortestad! :-D Het ratjetoe aan armbanden vind ik erg leuk. Juist omdat ze blijkbaar allen een emotionele waarde hebben, daar hou ik wel van. Deze oorbellen vind ik prachtig! De combinatie aan sieraden bij elkaar...: eclectisch. Zelf zou ik snel denken dat het niet kan of niet past, maar bij deze outfit kan het gewoon wel. Grappig.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 30 jan 2014 - 19:49

In één woord geweldig! Prachtige hoed, outfit (met een goede roklengte) kapsel, accessoires en sieraden. Ik vind dat ze absoluut niet teveel sieraden draagt; de rest van de outfit is n.l. vrij rustig. De sieraden zijn overigens ook niet te versmaden. Goed gedaan, Majesteit.

afbeelding van Sofia

Sofia

donderdag 30 jan 2014 - 19:53

Ze ziet er prima uit .Mooi deze jas met jurk.Vind beide wel aan de korte kant.Zie het liever een 5 cm langer.Leuk al die armbanden alhoewel ik ze niet mooi vind zo bij elkaar.

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 30 jan 2014 - 20:06

Helemaal met jou eens, Sofia.

afbeelding van karpathos

karpathos

donderdag 30 jan 2014 - 19:55

Eén van de bedels aan de nieuwe armband van Máxima vertoont een grote letter M. Kijk even op de site van Zimbio.
Máxima zag er vandaag zeer goed uit.

afbeelding van Dianne

Dianne

donderdag 30 jan 2014 - 20:04

echt geweldig mooi!!
de nieuwe armband is apart maar wel leuk..

afbeelding van Dianne

Dianne

donderdag 30 jan 2014 - 20:04

echt geweldig mooi!!
de nieuwe armband is apart maar wel leuk..

afbeelding van Caren

Caren

donderdag 30 jan 2014 - 20:06

Ik heb foto's gezien, en wat zit Máxima's haar gaaaaf! Net wat anders dan anders, iets drukker, maar werkelijk heel mooi!

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 30 jan 2014 - 20:51

Ik heb net de foto's op www.royalsbyrobin.com gezien. Wat ziet Maxima er daar waanzinnig mooi uit. Echt klasse. Wat mij trouwens op viel is dat haar schoenen op sommige foto's niet grijs maar groen ogen. Maar dat komt denk ik door licht val. Dat zie je wel vaker bij suède. En eindelijk heeft ze eens géén handschoenen aan!!!! Geweldig. En heeft ze ook geen nieuw tasje. Echt mooi.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 31 jan 2014 - 07:54

Ooooh, wat ziet onze koningin Maxima er heel mooi uit!
Zo wil ik haar nog heel vaak zien! Prachtig! Alles klopt, mooie jas, mooi bijpassend jurkje, prachtige hoed, mooie schoenen, mooi sieraden, heel mooi kapsel! Een heel mooi winters, stralend plaatje! Was blij te zien dat ze minder zwaar opgemaakt was, dan kun je zien dat Maxima het helemaal niet nodig heeft, die zware make-up. Zonder die zware make-up is Maxima nog veel mooier!!Gewoon helemaal TOP!!

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 31 jan 2014 - 15:53

@Jeanine68, van het begin tot het eind mee eens :))

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 30 jan 2014 - 21:15

Wat heeft ze hier toch een mooi kapsel. Echt top, Ik hoop dat ze dat vaker gaat doen! Echt koninklijk. Het geheel oogt ook lekker winters. Mag ook wel met deze koude dagen:)

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 30 jan 2014 - 22:15

Het is helemaal goed zo ,en idd heel mooi winters .
Lees dat ze armbanden draagt met emotionele waarden , waarom vandaag en hoe weten jullie dat?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 30 jan 2014 - 22:44

Wauw wauw wauw wat ziet ze er geweldig uit! Met de zwarte panty's en het opgestoken haar vind ik deze outfit echt heel erg mooi, terwijl ik de vorige keren niet zo onder de indruk was. De nieuwe armband is erg leuk. Ik vind ook de kleurrijke armbanden mooi, maar de diamanten armband met de letters mag ze bij deze combi weglaten van mij. Die zou ik nog wel een keer apart willen zien. De nieuwe tas vind ik er mooi met de strik, de kunziet ring had ik niet gekozen bij deze outfit. Een parelring had ik mooier gevonden.
Maar dat zijn maar details...
Wat hebben we toch een TOP koningin!

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 31 jan 2014 - 03:44

Net de foto's bekeken van Robin van Utrecht. Op deze foto's zie je veel meer details. Wat straalt ze weer en wat staat ze er spontaan op. Prachtig dat haar zo mooi opgestoken. Het viel me op dat ze minder zwaar, m.n. haar ogen, is opgemaakt. Met een zwarte dikke panty vind ik de roklengte wel mooi. Ook apart dat de voering van de jas hetzelfde is als de print van de jurk. Van de hoed ben ik echt weg. Op sommige foto's lijken de schoenen groen, maar op een andere foto lijken ze weer antraciet/zwart. Zal met lichtval te maken hebben, zeker omdat het suède is. (Gelukkig geen peeptoe's, die in de winter zo armoedig staan). Kortom, TOP!

afbeelding van Sofia

Sofia

vrijdag 31 jan 2014 - 08:26

Henny,wat een prachtige foto's maakt die Robin van Maxima.Ze kent hem ook goed.Je ziet dat ze speciaal voor hem poseert.

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 31 jan 2014 - 08:40

Ja Henny, ik sluit me weer bij Sofia aan. Geweldige foto's! De meesten kunnen zo in een lijstje, echt prachtig vind ik. Ze is echt heel mooi opgemaakt. Inderdaad minder zwaar, maar dat onderstreept haar natuurlijke schoonheid alleen maar. Haar ogen stralen echt. Prachtig hoor!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 31 jan 2014 - 09:52

Every inch the Queen! Ze ziet er prachtig uit. Ik vind de combinatie van vandaag met de outfit de mooiste van alle voorbeelden die je geeft, Josine. De jas is op zich niet heel bijzonder, maar ik vind het erg leuk zoals de binnenkant met de jurk samenvalt. (ik blijf het altijd raar vinden waarom koninginnen/prinsessen binnen hun jas niet uit doen...). De hoed, een van de mooiste die ze heeft, tilt het geheel nog naar een hoger niveau.

Wat betreft de juwelen: op zich heb ik geen problemen met meerdere armbanden aan één arm, maar ik vind in dit geval de middelste van de drie er niet mooi bij staan. Die had beter weg gekund. De twee goudkleurige armbanden wel erg mooi. Wat ook wel leuk is, is dat de oorbellen ook een beetje "multi-colore" zijn, en dat komt dan aardig terug in de armbanden. Past er goed bij! De ring (van kunziet?) daarentegen past hier niet goed bij naar mijn mening. Te glamorous, en ook qua kleur niet. De nieuwe armband, daar ben ik ook niet weg van, maar misschien betekent het inderdaad wel iets bijzonders voor Maxima...

En van hartelijk gefeliciteerd, Prinses Beatrix!

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 31 jan 2014 - 11:03

Maxima ziet er super uit. Ben nooit zo'n fan van die rim-ram aan armbanden maar bij deze fantastische doch sobere kledingkeuze staat het juist heel goed. En wat betreft de ring: niet alles hoeft te passen. Als alles matcht kan het ook saai worden (Mathilde).

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

vrijdag 31 jan 2014 - 11:42

Een leuk geheel. De roklengte kan nog net doordat ze er een donkere panty onder draagt. Mooie hoed, schoenen en clutch. Ook de oorbellen zijn leuk, maar drie armbanden aan één arm is teveel van het goede. De nieuwe armband vind ik niet mooi en past totaal niet bij de ring van kunziet. Ze heeft zoveel ringen. Dan vraag ik me af waarom ze zo`n gekke keuze maakt.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 31 jan 2014 - 12:30

Mooie outfit, ook al omdat ik erg van krijtstreep hou. Ik vind de hoed echter wel raar op haar hoofd staan, te ver naar achteren. Maar blijkbaar vind ze dat mooi of hoort het zo want dat heeft ze al vaker gedaan met deze hoed.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

vrijdag 31 jan 2014 - 13:55

Over de armbanden is al genoeg gesproken... Ik vind het Maxima wel die bekende 'swing' geven.
Kapsel en make-up zien er mooi verzorgd uit.
Maar ik denk dat het mooie totaalplaatje grotendeels te danken is aan de schoenen..'punt'- schoenen maken de outfit bij Maxima elegant en vrouwelijk, terwijl peep- toes en sandalen grover ogen. Komt denk ik ook omdat Maxima lang is.
En de panty is ook echt mooi gekozen

afbeelding van Emmy

Emmy

vrijdag 31 jan 2014 - 14:23

Maxima ziet er weer goed uit. Stralend bovenal. Toch vind ik de hoeveelheid armbanden too much. En links, en rechts, en goud, en zilver (witgoud), en leer en alles is weer anders.
Maar ze moet vooral dat doen wat ze zelf mooi vindt! En juist dat vind ik dan weer zo leuk aan Maxima, ze heeft een eigen stijl en zal zich nooit helemaal aan 'wat moet' conformeren. En dat is dan weer leuker, veel leuker, dan die paar armbanden die ik niet vind passen ;-)

afbeelding van Christel

Christel

zaterdag 01 feb 2014 - 12:55

Ik vind het model van de jas wat gedateerd. De jurk iets te kort maar door de donkere panties acceptabel. De kleur van de schoenen en tas lijken niet helemaal te matchen (beetje groenig?).
Qua sieraden vind ik de ring helemaal niet passen, de armbanden teveel (de goudkleurige passen wel bij elkaar maar niet de blingbling). Ik mis eigenlijk een mooie broche.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 01 feb 2014 - 13:03

Ik denk dat het een grijze schoen is met een groene ondertoon. Als het licht er op een bepaalde manier opvalt kan het groen meer naar voren komen. Zeker bij suède is dit het geval.

© 2018 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?