Op de tweede dag van haar verblijf in New York draagt koningin Máxima een deux pieces van modehuis Natan. Geen nieuwe outfit dit keer, want ze droeg het eerder in Zeeuws-Vlaanderen en de Verenigde Staten. 

Foto: UN Photo/Devra Berkowitz

De koning voor zijn speech:

De speech:

Máxima luistert:

Na afloop:

In Zeeuws-Vlaanderen, mei 2015:

In New York, juni 2015:

Foto's met dank aan: 

Nederlandse Ambassade in de VS 
Provincie Zeeland 
Printscreens livestream

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van hendrikje

hendrikje

maandag 28 sep 2015 - 19:40

Maat 34, 36, 38, 40 of 42, het maakt niet uit, ik vind het echt lelijk!

afbeelding van Maria

Maria

maandag 28 sep 2015 - 19:58

Ha!

afbeelding van Maria

Maria

maandag 28 sep 2015 - 20:00

Ha!

Ik laat het zo maar staan. Bedenk er een langzaam lachje bij ;-)

afbeelding van elise1

elise1

maandag 28 sep 2015 - 19:42

Weer zo'n glimmerige outfit. Zag het liever wat zakelijker.

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

maandag 28 sep 2015 - 19:52

Wauh! Zou ze de komende maanden dit perfecte en mooi gekleurde kapsel volhouden. Net als toen na Willems verjaardag... I hope so. Prachtig!

afbeelding van Maria

Maria

maandag 28 sep 2015 - 19:59

Moet je toch even naar die video bij de NOS kijken - aan de zijkant zit het helemaal in de war.

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

maandag 28 sep 2015 - 22:15

Oja, t zat toch niet helemaal netjes... nouja misschien had een overstresste koning Maxima iets te enthousiast vast gegrepen in d'r haar :-)

afbeelding van Kaatje

Kaatje

maandag 28 sep 2015 - 19:52

Ik vind het best mooi. En eigenlijk ook zakelijk. Dat glimmerige komt natuurlijk ook door het gebruikte licht. Misschien valt het in het echt mee? Er vallen me een paar dingen op. Er zit een nare vouw in. Volgende keer even een strijkboutje eroverheen! En waarom deze outfit, die best opvallend is, nog een keer aan in New York? En dat binnen een paar maanden tijd....

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

maandag 28 sep 2015 - 19:57

vorige keer was in Washington ;-)

afbeelding van Iris

Iris

maandag 28 sep 2015 - 19:55

Ik zag net beelden in het jeugdjournaal en die vouwen in de top vallen echt op! Dat is toch geen gezicht, de top heeft waarschijnlijk opgevouwen gelegen de vouwen zijn er niet uitgestreken???!!! Heel raar.

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 28 sep 2015 - 19:58

Ik heb dit nooit een leuk stelletje gevonden, en weer kreukels in de rok, top in een onflatteus model, en deze kleuren vind ik geen succes bij haar.
Wat zou ik toch eens graag in haar kast snuffelen, zie op foto,s vaak zulke mooie dingen die nog maar 1 keer gedragen zijn.......zzzzoooooo jammer!!!

afbeelding van Carmen

Carmen

maandag 28 sep 2015 - 20:04

Op de bewegende beelden gaat het nog enigszins (al zijn de kreukels ook daar duidelijk zichtbaar) maar dit blijft voor mij een mindere outfit. De kleuren staan haar trouwens wel mooi. Het kapsel valt leuk en verzorgd.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 28 sep 2015 - 20:10

Pffffff....weer een NATAN....... Mij kon en kan deze outfit niet bekoren en dat lange haar staat haar helemaal niet, wanneer gaat de schaar erin?

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

maandag 28 sep 2015 - 22:05

Al een brandbrief naar het paleis gestuurd?

afbeelding van marinde

marinde

dinsdag 29 sep 2015 - 14:12

hahaha.....

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 28 sep 2015 - 20:14

Ik vind haar kapsel mooi. Pakje is wat mij betreft geen topper, maar wel prima voor de gelegenheid.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 28 sep 2015 - 20:18

[email protected] Maxima heeft helemaal geen haar om het lang te dragen en al dat nephaar erbij maakt het alleen nog maar erger, ze moet roeien met de riemen die ze heeft.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 28 sep 2015 - 20:42

Smaken verschillen, ik vind het mooi ;)

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 28 sep 2015 - 20:56

[email protected] Hoe kan jij dat duffe, dorre haar nu mooi vinden, ik vind het haar armoedig staan.Vele malen beter haar eigen haar, goed knippen, fohnen en stylen dat glanst en leeft tenminste.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 29 sep 2015 - 09:17

Ik vind het nogal tegenvallen eerlijk gezegd......

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 28 sep 2015 - 22:02

Josine,, misschien ben ik, met nog enkele anderen op deze site, best wel eens kritisch, maar ik lees regelmatig met verbazing jouw mening over haar kleding,stijl ,kapsel , je probeert het altijd positief te beschrijven ..
Ik lees maar zelden dat jij iets niet mooi vind staan, is dat om geen negatieve sfeer te creeeren of bewonder je haar echt heel erg?
Ik durf soms bijna geen kritische kanttekening te plaatsen, voel me dan gewoon een beetje schuldig.

afbeelding van Prinsesjes

Prinsesjes

maandag 28 sep 2015 - 23:29

Elisah, ik ben soms verbaasd hoeveel verbeterpunten jullie op kunnen noemen. Net als Josine denk ik bij de meeste foto's: " ah, wat ziet ze er weer mooi uit". Het ligt aan de manier hoe je de foto's bekijkt. De meeste reacties hier zijn heel scherp. Letten op details. Dat kan mooi op zo'n blog als deze, maar ik denk dat t gros van de Nederlanders haar er mooi uit vinden zien.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 29 sep 2015 - 07:29

Als ik iets echt niet mooi vindt laat ik vaak mijn mening achterwege omdat er al genoeg mensen zijn die de verbeterpunten aanstippen. Ik vind dat ook niet zozeer mijn taak. Ik vind het wel leuk om mijn enthousiasme te delen bij een topper, want dat geeft mij weer de energie om door te gaan. Alleen als ik het echt té erg vind, zoals de broekrok, dan geef ik duidelijk mijn mening. Ik ben positief ingesteld, zowel op deze website als in de rest van mijn leven.

Als ik nu naar Máxima kijk zie ik een koningin in mooie kleding (met kreukels, maar dat heb je al snel met zijde), verzorgd haar (anders krijg je niet uit jezelf krullen/slag. De kwaliteit is niet opperbest, maar daar kan ze weinig aandoen, tenzij ze het helemaal kortwiekt), mooie make-up en verder een betrokken opstelling. De Chaneltas is niet echt mijn smaak, maar smaken mogen ook verschillen. Ik kan me soms best wel verbazen over hoe kritisch mensen zijn. Alsof Máxima voor gek liep gisteren. Dan vraag ik me echt af naar welke beelden ze kijken. Vast andere beelden dan de beelden die ik zie.

Zaterdag vond ik haar bijvoorbeeld niet zo mooi. Ik was echter op de verloving van m'n zusje en had de log snel geplaatst. Toen ik maandagmorgen keek waren alle dingen al gezegd die ik vond tegenvallen, dus dan laat ik mijn mening ook maar zitten.

En ik vraag me oprecht af of alle kritische modekenners voor zichzelf ook zo streng zijn. En dan heb ik het niet over de mensen die onderbouwt verbeterpunten aanstippen, maar wel over de mensen die schrijven dat ze voor gek loopt, dat ze zich schamen voor Máxima en dat ze er afschuwelijk uitziet. Ik vraag me af of ik dan in de verkeerde werkelijkheid leef (en met mij 95% van Nederland) of dat de critici misschien iets te felle bewoording hebben.

Begrijp me niet verkeerd, ik heb ook een hekel aan peeptoes, te erge uitgroei, te kleine schoenen, te nadrukkelijke accessoires, etc. Maar ik vind dat Ma Flodder voor gek loopt en dat Máxima er overall gewoon verzorgd uitziet en gewoon een andere smaak heeft dan ik. Haar kapsel is altijd al een aandachtspuntje geweest op deze site en dat begrijp ik ook, maar ik vind het zelf niet nodig om het daar altijd heel nadrukkelijk en fel over te hebben. Ik zie het zo: Máxima heeft geen tophaar. Dat heeft haar kapper mij zelf ook wel gezegd. Maar Máxima voelt zich het beste met los haar (volgens haar kapper) en daarom steekt ze het alleen op bij gelegenheden die er echt om vragen. Nu zou ik soms die grens iets anders leggen, maar als Máxima bij een bezoek aan het Oranje Fonds los haar draagt geloof ik niet dat de mensen vervolgens een slapeloze nacht hebben of vinden dat Máxima er schandalig uitzag. Daarmee vind ik niet dat je het haar niet mag benoemen, maar de tone of voice vind ik hierbij wel heel bepalend.

afbeelding van Dianne

Dianne

dinsdag 29 sep 2015 - 08:07

Wat je hier schrijft ben ik het helemaal met je eens josine! !

Ik reageer niet zo heel veel, maar lees altijd wel de reacties...
En daar ben ik het vaak niet mee eens..
Wat jij hier verwoord heb, heb ik al vaak gedacht maar had geen zin om in discussie te gaan! Super verwoord! Bedankt; )

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 29 sep 2015 - 09:10

Ik sluit me bij de reactie van Josine aan.
De krasse termen "ordinair" en "schandalig" om er maar een paar te noemen, worden hier ook vaak gebruikt. Ik vind dit eigenlijk niet kunnen. Als je iets niet mooi vindt dan kan dit ook op een wat aardige manier verwoord worden en ook minder scherp.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 29 sep 2015 - 08:57

Amen. Zoiets dergelijks heb ik eerder deze week ook al geschreven, maar dan niet zozeer gefocust op haar uiterlijk als wel haar functioneren.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 29 sep 2015 - 13:06

Goed verwoord, en voor wat betreft mijn mening hoef ik er niet veel aan toe te voegen. Zij het dat ik haar jurkje van zaterdag ook mooi vond. Al zie ik ook wel puntjes die ik anders had gedaan. Die naad aan de voorkant bijvoorbeeld, die hoeft er van mij niet te zitten. Maar de jurk op zich is mooi.

Even iets heel anders. Hebben jullie gezien dat Jan Taminiau de prinsjesdagjurk in zijn nieuwe collectie heeft verwerkt? Ook een heel mooie jurk!

https://twitter.com/CecileNarinx/status/648531205693014016 Even doorklikken naar de instagramfoto die in de tweet wordt vermeldt.

afbeelding van Kaatje

Kaatje

dinsdag 29 sep 2015 - 13:11

Ooo.... wauw!!!

afbeelding van marinde

marinde

dinsdag 29 sep 2015 - 15:16

Wat een schoonheid.....

afbeelding van marinde

marinde

dinsdag 29 sep 2015 - 15:16

Wat een schoonheid.....

afbeelding van Anouk

Anouk

dinsdag 29 sep 2015 - 13:41

Helemaal mee eens Josine! Ik lees vaak heel veel reacties, waarom zou ik dan een zo zelfde reactie geven? :)

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 29 sep 2015 - 13:49

WAUW! Wat een waanzinnige mooie jurk!. Hier zou ik Maxima nog een keer in willen zien.
Petje af, JT. :-)

afbeelding van marinde

marinde

dinsdag 29 sep 2015 - 14:15

Ik ben het met je eens, Josine. En het is inderdaad de toon die de muziek maakt....

afbeelding van Suzanne

Suzanne

dinsdag 29 sep 2015 - 15:47

Goed gezegd Josine. Nu volg ik de site al heel, ik type nog altijd maximaiscool.nl, toen was de toon veel milder. Dan was iedereen blij als tie wist dat het paar schoenen al eens was gedragen! Zo eenvoudig was het toen.

afbeelding van LG

LG

dinsdag 29 sep 2015 - 16:17

Ik moest eerst opzoeken wat "Ma Flodder" betekent. Nu ik daar iets over gelezen heb denk ik dat als Ma Flodder langs een terras zou lopen zij ook goed bekeken zou worden en de kritiek ook niet van de lucht zou zijn. Veel heeft te maken in wat voor omgeving (sociaal - economisch) iemand geboren is, waar die persoon "in terecht is gekomen" en wat de verwachtingen zijn in die "omgeving". De maatschappij kan hard zijn voor mensen die tegen de norm ingaan bewust of onbewust. Helaas kan ik het niet verder onderbouwen want ik moet teveel woorden opzoeken in het nederlands en ik moet naar m'n werk. Groetjes.

afbeelding van elisah.

elisah.

dinsdag 29 sep 2015 - 18:20

Hartelijk dank voor je eerlijke reactie, ik ben er blij mee en begrijp je keuze om negativiteit niet te veel te uiten.
Ik probeer ook vaak om het positief te zien , maar wel heb ik altijd in gedachten dat ze niet zomaar iemand is, maar een koningin!!!
Mijn generatie is ook de perfectie van Beatrix gewend, dus misschien verwacht ik dan ook wel eens te veel.
Ook ben ik blij om te lezen dat Maxima zich prettiger voelt met los haar, dan is het dus geen gemakzucht, waar ik wel eens bang voor was.

afbeelding van Prinsesjes

Prinsesjes

maandag 28 sep 2015 - 23:01

Ik ook! Zou t jammer vinden als ze dasr de schaar in zou zetten.Gelukkig is 't ook niet aan ons om daar over te beslissen.

afbeelding van Sofia

Sofia

dinsdag 29 sep 2015 - 12:09

Josine. Ik vind het ook mooi. Niks mis met haarstukken of pruiken.

afbeelding van Liesbeth

Liesbeth

maandag 28 sep 2015 - 20:34

Er zit weinig model in het pakje en de kleuren zijn veel te licht. Haar kapsel zit op de onderste foto vele malen mooier en verzorgder.
Ik kan haar verschijning van vandaag niet verzorgd en mooi vinden, sorry.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 28 sep 2015 - 20:35

Wat leuk dat Máxima weer voor deze outfit kiest. Vrolijk, past helemaal bij haar. Ook al willen we graag dat ze voor een Nederlandse ontwerper kiest, Natan blijft duidelijk Máxima's voorkeur. En dan is dit een van de betere ontwerpen wat mij betreft.

afbeelding van juliette

juliette

maandag 28 sep 2015 - 20:40

Sorry maar het haar ? Ik loop daar nog niet mee en er staan geen 100 carmera's op me gericht !
Het pakje is leuk maar het kreukt vreselijk.
Het enigste waar ik poitief over kan zijn is over die prachtige Chanel tas ;)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 28 sep 2015 - 20:46

Mensen de speech gezien? Ik vond dat hij het goed deed :)

afbeelding van Mary

Mary

maandag 28 sep 2015 - 21:05

Klonk goed! Alle uitspraken netjes onder verantwoordelijkheid van Rutte natuurlijk. Dat scheelt.
Maxima (eerder) gezellig naast Michelle.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 28 sep 2015 - 21:19

Hij deed het heel goed. Hij sprak o.a. over de vluchtelingen, over de ramp met de MH17, over het Deltawerk (natuurlijk, dat kan niet missen als voormalige waterprins), hij noemde de andere landen uit het Koninkrijk en noemde ook expliciet Maxima's werk voor de VN. Kortom, een toespraak met inhoud. Terug te lezen op de website van het koninklijkhuis, in het engels en vertaald in het nederlands.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 28 sep 2015 - 20:55

Wij kunnen trots zijn op onze Koning. Jammer dat er zoveel lege stoelen waren, dat lijkt me niet gemakkelijk spreken.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 28 sep 2015 - 21:20

Zeker jammer. Het was net lunchpauze, daarom was Ban Ki-Moon niet bij de toespraak. Zal hij wel jammer gevonden hebben (omdat Maxima min of meer voor Ban Ki-Moon werkt).

afbeelding van Maria

Maria

maandag 28 sep 2015 - 20:56

Netjes gedaan. Eftichia, het is ook wel een toespraken marathon, over zoveel dagen.

Pagina's

© 2019 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?