Koningin Máxima heeft vrijdagochtend in Rotterdam een bezoek gebracht aan de initiatieven Rotterdam’s got talent van SPIOR en U-Turn van zorgorganisatie Timon. Beide organisaties nemen met deze initiatieven deel aan het Oranje Fonds programma Kansen Voor Jongeren. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van Annetje

Annetje

vrijdag 13 feb 2015 - 13:17

Eerste indruk, oké.
Haren oké, kleding oké.
Niet overdadig, niet te koninginnerig.
Toegankelijk voor de jongeren.
Hou ik van.

afbeelding van Agnes

Agnes

vrijdag 13 feb 2015 - 23:47

Eens met jou Annet. Helemaal oké. Fijn weekend allen!

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 13 feb 2015 - 13:34

Eenvoudig grijs jurkje, ziet er goed uit voor de gelegenheid. Leuke foto's op ANP, zeer betrokken koningin. En over haar haar zeg ik maar niks meer.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 13 feb 2015 - 13:41

Het jurkje ziet er erg leuk uit! Mooi! Wat ik zo heel erg leuk vind: dat Maxima zo'n gevoelig iemand is. Hoe ze daar staat met dat kleine kindje op haar arm! Geweldig!
Over haar losse kapsel zeg ik ook niks meer!

afbeelding van Kareltje

Kareltje

vrijdag 13 feb 2015 - 16:34

Die gave wil ik ook: via foto's iemands eigenschappen kunnen lezen.....

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 13 feb 2015 - 16:43

Kareltje, ik zou weleens even met je willen babbelen. Volgens mij weet jij veel over Maxima, dingen die wij niet weten. Jij maakt haar toch wel eens mee in het echt?

afbeelding van Kareltje

Kareltje

zaterdag 14 feb 2015 - 12:11

Het lijkt mij beter om de mythes over haar in stand te houden.

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 14 feb 2015 - 15:01

Oh Kareltje, nu maak je mij echt nieuwsgierig. In wat voor positie ken jij Maxima dan ? Of mag je vanwege je beroep niets zeggen?

afbeelding van Kareltje

Kareltje

zaterdag 14 feb 2015 - 16:26

Beste dames, ik ga geen antwoord geven op de vragen. Een: dit is een forum over mode. Twee: hoe zouden jullie het vinden als ik meer persoonlijke informatie over jullie zou delen met iemand die zegt jou te kennen? En ten derde: het is gewoon niet kies om dat te doen.

Wel wil ik jullie bedanken voor jullie opmerkingen: ik zal mij in het vervolg beperken tot alleen de mode. Al vind ik dat erg lastig als er dingen geschreven worden die uit de lucht gegrepen zijn of gebaseerd op wat foto's.

Overigens denk ik dat we niet moeten vergeten dat Beatrix ooit zei in een toespraak dat ook zij gewoon mensen zijn en dat het uiterlijk vertoon wat we te zien krijgen een onterechte afspiegeling is van de mensen erachter.

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 14 feb 2015 - 19:17

Kareltje, ik heb er allebegrip voor dat je niet wilt en kunt uitweiden. Ik wil je absoluut niet in een lastig parket brengen. Maar ik was gewoon nieuwsgierig hoe je Maxima dan kent. En ik dacht dat die vraag niet al te persoonlijk zou zijn. Maar ik weet ook wel dat ze "gewoon" mensen zijn. Maar ja voor ons blijft het wel de koninklijke familie, als je begrijpt wat ik bedoel. Maar ik snap je wel. Succes!

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 14 feb 2015 - 20:21

Kareltje, wat Bea zei is natuurlijk waar en het zou heel naïef zijn om niet zo te denken.
Wat ik zei over met jou een babbeltje maken was niet echt letterlijk bedoeld. Ik denk dat als jij echt zou gaan praten over Maxima dat er dan op een of andere manier korte metten met je gemaakt zou worden door de RVD. ;-) Dus bescherm jezelf zou ik zeggen. Misschien kun je ooit nog eens een boek schrijven hi hi.

afbeelding van Merel123

Merel123

zondag 15 feb 2015 - 08:16

Persoonlijk vind ik dat ze bij de RVD wel erg krampachtig proberen een mythe in stand te houden.

Zo mochten de foto's van Maxima met bril niet geplaatst worden en nu dit weer: (NU.nl dd.11 februari)

"Siereadenontwerpster Mirian van Kampen heeft de woede van de Rijksvoorlichtingendienst (RVD) op zich gehaald, nadat ze bekendmaakte regelmatig sieraden voor koningin Máxima te maken."

Ik snap echt niet wat hier verkeerd aan is.

En verder vind ik het heerlijk om te zien hoe Maxima ons land vertegenwoordigd, vooral in het buitenland.
Zeker in het buitenland, of bij ontvangsten van buitenlandse gasten ziet ze er fantastisch uit.

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 14 feb 2015 - 16:39

Ha, ha Kareltje. Ik heb van iemand die haar meerdere malen heeft ontmoet dat Maxima behoorlijk arrogant en bitchy is. Op al die leuke foto's op deze blog zie je dat niet natuurlijk, maar het schijnt dat ze geweldig goed theater kan spelen.
Heb haar ook wel eens tijdens mijn werk gezien, dan is er ook weinig echte spontaniteit bij. De koningin houdt erg aan het protocol vast. Dat vind ik overigens niet onverstandig. Daarmee bescherm je jezelf ook wel een beetje als koningin. Maar ik heb geen flauw idee hoe ze in het echt is. Maakt me wel nieuwsgierig.

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 14 feb 2015 - 20:14

Ik heb dat ook wel eens vernomen elise1 en als je haar goed volgt kun je dat ook opmaken uit haar gedrag en gezichtsuitdrukkingen. Ook uit de weinige privé foto's die er zijn.

afbeelding van Agnes

Agnes

zondag 15 feb 2015 - 14:54

Ik heb al vaak andere geluiden gehoord vanuit diverse kanten. Als eerste zegt iedereen dat ze echt heel slank is in het echt en dat er van flinke heupen geen sprake is, foto's vertekenen blijkbaar enorm. Een vriendin van mij heeft haar pas ontmoet bij Kotug, ze had daar volgens ons een broek aan en een peplum, niet koninklijke combi volgens veel bezoekers van deze site. Bij het bezoek waren alle mensen dolenthousiast over haar uiterlijk en kleding, daarnaast was ze oprecht geïnteresseerd, stelde ze scherpe vragen en maakte ze grapjes en bleef langer dan de draaiboeken voorschreven. Met de slachtoffers van Apeldoorn, hebben zij en Wa nog met minstens 1 familie die ik ken persoonlijk contact en zijn ze heel betrokken. Het meisje van de afgeprijsde tulpen kent ze echt en vraagt ze regelmatig hoe het gaat, omdat ze weet dat ze ziek is geweest. Zo kan ik nog een aantal voorbeelden noemen. Ik vind dat het laat zien dat ze een betrokken en warme vrouw is met veel gevoel (trouwens ook te zien als ze haar emoties / tranen laat zien). Daarnaast geloof ik ook dat ze vast een andere kant heeft, vast ook bitchy kan zijn en eigenwijs. Je moet je voorstellen dat wij altijd in de schijnwerpers staat en iedereen altijd naar je kijkt. Dan zal ook van ons gezegd worden dat we niet altijd vriendelijk lachen of niet genoeg tijd nemen, boos kijken of uit de hoogte doen omdat we iemand niet groetten. Je kan namelijk niet altijd 100% goed doen bij een ieder en iedereen heeft een andere, minder leuke kant. En iedereen heeft wel eens een slechte dag of te weinig slaap of niet fit...dus ze zal niet altijd vrolijk zijn, misschien niet tegen haar chauffeur lachend goedemorgen zeggen, die zegt dat tegen z'n vrouw en die zegt tegen de buurvrouw dat ze arrogant is en zo gaat de roddel de wereld in. Ze lacht een keer niet naar iemand, zelfde verhaal. Ze heeft haast en loopt in Wassenaar met haar kids die niet opschieten, dan kijkt ze dus boos. Iemand ziet dat en zegt dat ze bitchy is. Haar personeel zal haar vast ook weleens horen ruziën, haar punt horen maken of eigenwijs zien zijn, zeg nou zelf, zijn wij thuis ook niet zo soms, als we echt ons zelf zijn? Maar zij heeft personeel die dat ziet en hoort. Daarnaast denk ik dat het ook weleens is ter zelfbescherming, een houding aannemen, je grens stellen als bekend persoon met een grotendeels openbaar leven. Mijn punt is dus niet om te zeggen dat Maxima alleen maar geweldig is, ik geloof dat er ook een andere kant is. Maar ik denk dat een ieder dat heeft, maar bij ons merkt niemand dat op en bij haar kijkt heel Nederland mee en heeft een mening. Het zijn momentopnames en daarnaast is alles wat we schrijven een mening. De waarheid weet zij zelf alleen.

afbeelding van Carolina

Carolina

zondag 15 feb 2015 - 15:58

Zo is dat, helemaal mee eens!

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 17 feb 2015 - 08:15

Zo is dat, Agnes. Helemaal waar. Als iedereen dit nou eens in zijn/ haar achterhoofd houdt, en dit op iedereen toepast, dan ziet de wereld er al heel wat beter uit.

afbeelding van Jolanda56

Jolanda56

zondag 15 feb 2015 - 16:11

Helemaal mee eens! Heel goed verwoord!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 16 feb 2015 - 08:13

Heel goed verwoord Agnes! Volledig met je eens!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 13 feb 2015 - 13:46

Wat betreft jullie opmerkingen over het haar: ik had afgelopen vrijdag een diepgaand gesprek met mijn vader over ons geloof en we hadden het even over het feit dat er zo vaak gepraat wordt over bijzaken ipv hoofdzaken. Hij noemde als voorbeeld zijn collega's die elke dag 3 uur moeten reizen om op het werk te komen door een reorganisatie. Elke dag liepen ze te mopperen dat er zoveel kostbare tijd verloren ging, tot ze erachter kwamen dat het zeuren geen zin had en de sfeer tijdens de reis negatief maakte. In plaats daarvan gingen ze praten over onderwerpen die ze nog niet behandeld hadden en die een positieve inslag hadden, waardoor de reis veel minder erg werd. Het voorbeeld is niet een op een over te nemen met Máxima's haar, maar ik denk inderdaad dat het soms leuker/beter is om een bepaald onderwerp even te laten rusten en over te stappen naar een ander en leuker onderwerp :)

afbeelding van Pien

Pien

vrijdag 13 feb 2015 - 15:10

Prachtig opgemerkt Josine, we kunnen hier allemaal wat van leren. Als de sfeer op deze blog zo wordt dan ga ik ook weer reageren. De laatste tijd ging het mij allemaal erg tegen staan. En tot mijn spijt moet ik zeggen dat ik soms ook mee deed met negatieve reacties te geven ( lees op iedere slak zout te leggen) . Ik voelde me daar niet meer lekker bij en daarom heb ik al een tijdje niet meer gereageerd. Kom Op : laten we ons best gaan doen om het positief te houden!

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 13 feb 2015 - 16:24

Helemaal eens dat mopperen over zaken die je toch niet kan veranderen je nodeloos ongelukkig maakt. Niet proberen te doen dus. Is trouwens een Boeddhistisch idee, dacht ik, lijden vermijden en stabiliteit van emotie nastreven, maar dat is weer een andere discussie..;) . Maar ik vind Maxima's haar wel een hoofdzaak (haha) voor een website over haar stijl. En toch, als het slecht zit, heeft dat helemaal geen invloed op mijn humeur, en als het goed zit trouwens ook niet :) Waarom zou het ook?

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 13 feb 2015 - 16:24

Helemaal eens dat mopperen over zaken die je toch niet kan veranderen je nodeloos ongelukkig maakt. Niet proberen te doen dus. Is trouwens een Boeddhistisch idee, dacht ik, lijden vermijden en stabiliteit van emotie nastreven, maar dat is weer een andere discussie..;) . Maar ik vind Maxima's haar wel een hoofdzaak (haha) voor een website over haar stijl. En toch, als het slecht zit, heeft dat helemaal geen invloed op mijn humeur, en als het goed zit trouwens ook niet :) Waarom zou het ook?

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 13 feb 2015 - 17:16

Helemaal mee eens Josine, maar wat fijn om zo met je vader te kunnen praten ,geniet ervan, het zijn kostbare momenten!
De negatieve reactie,s over het haar van Maxima komt volgens mij ook omdat we zo graag trots op haar willen zijn, en misschien zijn we ook wel te perfectionistisch , willen we alles zo mooi en goed hebben,dat bijna niemand daar aan kan voldoen, ook Maxima niet.
Maar vandaag ben ik wel trots op haar, wat lief staat ze daar met dat kindje.
En het jurkje van LaDress, helemaal leuk.
Ik hoop al lang van dit merk meer te zien, Marilene staat het ook zo goed.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 13 feb 2015 - 17:25

Ja, is besef me heel goed dat het een voorrecht is. (Zeker nadat mijn moeder woensdag een hartinfarct heeft gehad en werd opgenomen.)

En ik denk inderdaad dat we vaak wat perfectionistisch zijn omdat we heel bewust naar kleding kijken en ook inzoomen op alle details. En dat terwijl Máxima zeker neit perfectionistisch is op het gebied van mode ;)

afbeelding van Emmy

Emmy

vrijdag 13 feb 2015 - 17:40

sterkte!!

Eerlijk gezegd hoop ik ook dat opmerkingen als "over haar haar zal ik maar niets zeggen" (oid, sorry, ik kan de precieze woorden nu niet terughalen - maar volgens mij was dit zo ongeveer de strekking) ook achterwege gelaten worden. Zo'n opmerking benadrukt m.i. juist dat er van alles aan te merken valt op haar haar.

Helemaal mee eens: ja, laten we dit onderwerp laten voor wat het is.

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 14 feb 2015 - 09:47

Denk het niet hoor. Het is een modeblog en daar hoort een kapsel (of wat daar voor door mag gaan) ook bij toch? Of mogen we hier alleen over kleren praten?

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 13 feb 2015 - 17:45

Sterkte Josine !Dit is heel zwaar voor jullie allemaal.
Hopelijk mag je moeder spoedig herstellen, en kan ze weer van Lieke gaan genieten !!

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 13 feb 2015 - 22:02

Sterkte, Josine!
Ik hoop dat je moeder gauw weer mag opknappen.

afbeelding van Christa

Christa

vrijdag 13 feb 2015 - 22:27

Daar sluit ik mij uiteraard bij aan, Josine veel sterkte gewenst!
;-))

afbeelding van Merel123

Merel123

zaterdag 14 feb 2015 - 07:04

Wat naar, hopelijk herstelt ze spoedig.
Sterkte voor je moeder, voor jou en je familie.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 14 feb 2015 - 18:53

Ai, dat is heftig zeg! Sterkte!

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 13 feb 2015 - 13:51

ja volledig mee eens het zij zo

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 13 feb 2015 - 14:09

Iemand enig idee waar Máxima de jurk gekocht zou kunnen hebben? Kan hem op lyst en bij NATAN niet vinden.

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 14 feb 2015 - 15:11

Misschien bij de Bijenkorf? Zij hebben La Dress in hun collectie. En ook nu veel van dit soort modellen op de site . Dit model kon ik niet zo snel vinden,maar wellicht heeft ze dit jurkje al even in haar kast hangen.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

vrijdag 13 feb 2015 - 14:26

Zara, mango, cos, esprit, hema, c&a. Met onze Koningin weet je het nooit. Misschien toch confectie Valentino? En is ze nu haar horloge vergeten?

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 13 feb 2015 - 15:24

De linken doen het niet...

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 13 feb 2015 - 17:33

Ok, dank je wel. Heb ze gewijzigd, doen ze het nu wel?

afbeelding van Kaatje

Kaatje

vrijdag 13 feb 2015 - 18:12

Ge-wel-di-ge foto's. Ik ben trots op onze koningin als ik dit zo zie!

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 13 feb 2015 - 20:02

Bij mij niet. Ik heb ze wel gezien hoor trouwens, dus dank je wel. Via een andere link. Het kan ook best door mijn verbinding komen, dus don't worry.

afbeelding van Wilma

Wilma

vrijdag 13 feb 2015 - 14:56

De japon vind eenvoudig,maar stijlvol,niets mis mee,mooi gecombineerd met de zwarte panty en tas.
De spinnenbroches vind ik mooi,maar komen door het losse,onverzorgde kapsel niet of nauwelijks tot hun recht.
Nu heb ik toch iets positiefs in mijn mening gestopt,maar vind wèl,dat mits het netjes gebeurd,je kritiek mag geven over hetgeen je bezig houd....en een kapsel hoort daar nu eenmaal bij.....
Dus,hoe lief en belangstellend Maxima ook doet(wat ik prachtig vind!).... voor mij is het weer net niet af...

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 13 feb 2015 - 14:58

Met dank aan Elise: de jurk is van La Dress! Hoe leuk is dat!

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 13 feb 2015 - 17:02

Super, La Dress! Daar heb ik ook een aantal jurkjes van. Simpel, eenvoudig, mooie kleuren en van Nederlandse origine. Ideaal voor werkbezoeken. Van mij ze daar heel vaak shoppen!

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

vrijdag 13 feb 2015 - 15:01

Betrokken koningin, goed gekleed voor deze gelegenheid! Ik heb totaal geen moeite met de losse haren van Maxima. Ik vind dat niet onverzorgd staan. Gewoon lekker vlot voor deze gelegenheid! Niet altijd ben ik gecharmeerd van los haar, maar ik heb er geen moeite mee.

afbeelding van Merel123

Merel123

vrijdag 13 feb 2015 - 15:32

Prima keuze, hier staat een heel toegankelijke koninging.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 13 feb 2015 - 15:43

Wat een leuk jurkje en wat zal La Dress blij zijn dat ook Máxima voor een van hun ontwerpen kiest. Prima outfit voor de gelegenheid! De spinnenbroches vind ik nog steeds super. Leuk haar deze week toch weer even te zien.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 13 feb 2015 - 16:09

Heel leuk! Ik zeg: die wil ik ook!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 13 feb 2015 - 16:16

Vandaag heeft ze me met twee dingen blij gemaakt:
- haar keuze voor LaDress. (Nederlands!)
- Haar leuke reactie op het jongetje dat ze vast heeft. We hebben een spontane koningin!

Pagina's

© 2018 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?