Hare Majesteit Koningin Máxima heeft vrijdagochtend 23 maart in Doorn de startbijeenkomst bijgewoond van het Oranje Fonds-programma Meer Kansen voor Jongeren.

Via het programma Meer Kansen voor Jongeren ondersteunt het Oranje Fonds gedurende drie jaar projecten die zich inzetten voor jongeren in een kwetsbare positie. Voorbeelden daarvan zijn initiatieven op het gebied van huiswerkbegeleiding, sport als middel en loopbaanoriëntatie. De projecten moeten er niet alleen voor zorgen dat de jongeren een diploma behalen, maar helpen hen ook bij bijvoorbeeld het oplossen van problemen in de thuissituatie, schuldproblematiek en het ontwikkelen van sociale vaardigheden.

Bij de startbijeenkomst waren de trekkers van 22 vrijwilligersinitiatieven aanwezig. Koningin Máxima ging met hen in gesprek over hun aanpak, hun uitdagingen en plannen voor de toekomst. Ook sprak zij met medewerkers van het Oranje Fonds over de invulling van het programma Meer Kansen voor Jongeren. Het Oranje Fonds streeft ernaar dat niemand zich buitengesloten voelt en iedereen mee kan doen in de samenleving. Daarom steunt het jaarlijks duizenden projecten die mensen met elkaar verbinden. Die steun bestaat uit geld, aandacht en advies. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn beschermpaar van het Oranje Fonds.

Outfit: Máxima heeft blijkbaar met een schuin oogje naar Rania gekeken, want vandaag droeg de koningin een culotte. Het hippe mode-item werd door Máxima gecombineerd met een zwarte blouse met royale strikkraag van Natan en een fluwelen blazer. 


Foto: Rick Evers 


Foto: Rick Evers

Nieuwe pumps van Gianvito Rossi:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van car

car

vrijdag 23 mrt 2018 - 15:01

Ohhh net als het rode pakje van Mathilde de vorige keer :(( beetje nageaapt! Maar okee! Ze heeft het dus in huis

afbeelding van Philip

Philip

vrijdag 23 mrt 2018 - 16:56

Hoe vaak Mathilde wel na aapt van Maxima hahaha

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

vrijdag 23 mrt 2018 - 15:03

Haha wat grappig. Toen ik Rania van de week zag dacht ik: zo'n broek zou ik ook wel eens bij Maxima willen zien. En voila!! Ik vind het haar goed staan.

@Josine: afgelopen zaterdag hoorde ik jou bij Blauw Bloed zeggen dat die rode glimmende culotte Maxima niet stond (mee eens hoor), maar deze zit stukken beter toch?

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 23 mrt 2018 - 15:06

Dit is toch meer een broek met een wat strakkere pasvorm, dat scheelt een hoop.

afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 23 mrt 2018 - 15:13

Heel mooie outfit! De strikken zo gedragen zijn erg in - ben daar niet zo'n fan van - , maar het maakt deze outfit wel af vind ik.

afbeelding van Meike

Meike

vrijdag 23 mrt 2018 - 15:16

Wat leuk, wat leuk, wat leuk !

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 23 mrt 2018 - 16:53

Hoewel ik geen fan ben van dit soort type broeken, is die van Rania deze week en vandaag van Maxima goed te doen...
Ik vind de totale outfit heel leuk, schitterende blouse en een colbertje, een kledingstuk dat door onze queen niet vaak wordt gedragen Ik vind t heel leuk gecombineerd.
Anne Fontaine had deze winter zwart fluwelen colbertjes in haar collectie.

afbeelding van Helena

Helena

vrijdag 23 mrt 2018 - 15:42

Mooi hoor. En ook een frutsel, maar dan als strik aan de blouse. Heel wat vlotter dan al die ruches.

afbeelding van Merel123

Merel123

vrijdag 23 mrt 2018 - 15:42

Leuk, en door de kleur van de broek toch al een beetje voorjaar.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 23 mrt 2018 - 15:48

Ik vind het jasje en de blouse met strik erg mooi maar ik vind de combinatie met de broek echt niet kunnen. De bovenkant is veel te zwaar voor de broek en ik vind het ook echt een zomer broek. Heeft ze blote benen? Dat moet toch haast wel, een panty onder deze broek is toch geen gezicht?

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 23 mrt 2018 - 20:54

Volledig mee eens. Bovenkant mooi, onderkant niet, combinatie uitermate vreemd.

afbeelding van Krielie

Krielie

vrijdag 23 mrt 2018 - 15:52

Onevenwichtig geheel en de broek mag meteen in de zak van Max

afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 24 mrt 2018 - 09:08

Iris Carmen Krielie het helemaal met jullie eens

afbeelding van Johannetta

Johannetta

vrijdag 23 mrt 2018 - 16:22

Wat een potsierlijk geheel. Oke jasje met strikblouse en nette pumps met hakken, dat kan. Ookal vind ik de strik veel te groot in verhouding tot haar gezicht en niet mooi met los haar. Maar dan met die afgeknipte afstekende broek eronder! Hoe komt ze hierbij? Storend lelijk. Helaas.

afbeelding van JokeGram

JokeGram

vrijdag 23 mrt 2018 - 16:30

Ik vind het haar hartstikke leuk staan! Lekker vlot en met een sjieke touch van leuke strik en fluweel jasje! Ik zeg top!

afbeelding van Elles

Elles

vrijdag 23 mrt 2018 - 16:36

Niet mooi,ik hou niet van strikblouses en helemaal niet van culottes.Kleurencombinatie niet geslaagd.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 24 mrt 2018 - 10:09

Prachtige blouse en jasje, maar die culotte had van mij wat langer gemogen. Lengte is het net niet wat mij betreft. Geen top outfit.

afbeelding van Nienke Jasmijn

Nienke Jasmijn

vrijdag 23 mrt 2018 - 16:44

Mooi, dacht ik. Een donkere bovenkant en een gebrokenwitte, slank gesneden rok...Neeee, het is een broek. Geen combi in mijn ogen. Iris, ben het helemaal met je eens. En dan die torenhoge hakken...Jammer.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 23 mrt 2018 - 17:47

Rania had een enkelbroek en deze valt net over de knie: iets ertussen in is misschien het mooist? Deze knielengte lijkt me echt niet charmant als je gaat zitten. En als we toch bezig zijn graag een blouse in de kleur van de broek. En een wat soepeler strik, deze vind ik leuk, maar te groot/stijf voor onder een jasje.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

vrijdag 23 mrt 2018 - 17:48

Dacht Maxima met een winterse bovenkant en een zomerse onderkant kom ik wel bij de lente uit? De bovenkant is een beetje zwaar voor het seizoen met die strik en het fluweel. Mooie slanke, zwarte pantalon er onder en een mooie hak en ze kan door voor het kerstgourmetten bij oma. Maar die broek die gewoon niet bij deze look past. Deze colotte is minder erg dan die rode, maar dan wel in de zomer met een leuke top, sandaaltje, haar in de staart en op een vn-veldbezoek.

afbeelding van Tina

Tina

vrijdag 23 mrt 2018 - 17:56

Ik vind het niet mooi. De gehele combi niet maar de strikblouse en de culotte in het bijzonder. Zo ouwelijk dit. Wel een mooi jasje.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

vrijdag 23 mrt 2018 - 18:40

Tja.. de broek is veel te kort, er wordt in dit blog vergeleken met Rania haar broek maar die was toch echt een stuk langer hoor! Deze broek, vind ik geen broek noch een rok noch een broekrok. Het is net niks. Was mooier geweest, als hij normale lengte had gehad. De strik is teveel aanwezig had (veel) kleiner gemogen. Jasje en blouse mooi, het haar :-( Maxima laat toch een boblijn knippen!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 23 mrt 2018 - 18:20

Jasje en blouse met strik vind ik geweldig. Net als de schoenen. Maar de broek hoeft voor mij niet.

afbeelding van Jannie

Jannie

vrijdag 23 mrt 2018 - 18:26

Ieeeks, die broek vind ik echt tuttig. Ik zou het zelf denk ik combineren met een geruite pantalon of een mooie kokerrok, misschien van leer.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 23 mrt 2018 - 18:42

Het idee is leuk maar de lengte van de broek is het net niet. En waarom nou weer zo’n strik om je nek? Kan het nou nooit eens simpel en elegant? DeZe vrouw heeft al genoeg moois van zichzelf. Al die frummels leiden maar af.....

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 23 mrt 2018 - 18:42

Het idee is leuk maar de lengte van de broek is het net niet. En waarom nou weer zo’n strik om je nek? Kan het nou nooit eens simpel en elegant? DeZe vrouw heeft al genoeg moois van zichzelf. Al die frummels leiden maar af.....

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 24 mrt 2018 - 13:27

Strikkragen zijn in, bovendien zal ze het vast mooi vinden, ze draagt geregeld blouses met strikkragen.

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 24 mrt 2018 - 16:28

Iets wat in is hoeft nog niet mooi te zijn....

afbeelding van Josine

Josine

vrijdag 23 mrt 2018 - 19:17

Ik moest even aan de culotte wennen in 2015, maar inmiddels ben ik wel om. Mooi, mits er gekozen wordt voor de juiste stof (check), juiste lengte (check, langer zou haar benen optisch niet beter uit laten komen, denk ik), de juiste kleur (mwah).

Al met al vind ik de leuk wel leuk. Geen 10, maar ook zeker geen onvoldoende. En natuurlijk krijgt ze pluspunten voor haar lef. Ze blijft verrassen en daar hou ik van <3

afbeelding van Josine

Josine

vrijdag 23 mrt 2018 - 19:19

Hmmm, als ik dan weer bij PPE ga kijken, word ik weer minder blij. Een twijfelgevalletje dus, maar wel waardering voor haar lef.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 23 mrt 2018 - 23:34

ja de toegevoegde foto doet mij ook twijfelen over het totaalbeeld.. . de broek maakt haar voller dan ze is....

afbeelding van Jannie

Jannie

maandag 26 mrt 2018 - 01:23

Viel mij ook op ja. Met sommige jurkjes denk je die heeft maat 36/38 en bij deze broek denk je eerder aan 42. Maakt op zich niet uit natuurlijk.

afbeelding van Maribrune

Maribrune

vrijdag 23 mrt 2018 - 19:39

Dit staat haar echt niet. Broek is te kort en komt te hoog. Het lijkt wel of zij een erg korte romp heeft. Rania had eerder deze weel een 7/8 broek aan. Word soms wel moedeloos van wat hier haar "lef" genoemd wordt. Zou haar toch adviseren om een styliste in dienst te nemen.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 23 mrt 2018 - 20:23

Ja, het woord lef vind ik ook niet passen in veel gevallen bij Maxima. Soms denk ik zelfs dat Maxima helemaal geen verstand van mode en stijl heeft, zelfs vaak niet geïnteresseerd is in hoe ze er uit ziet, dat is toch geen lef?

afbeelding van Josine

Josine

zaterdag 24 mrt 2018 - 09:59

Ik vind het wel degelijk van lef getuigen als je een enorme fazantenveer op je hoofd hebt (huwelijk Luxemburg), een zijden culotte draagt (Kinderen Maken Muziek 2015), kiest voor slippers op de Antillen of smaragdgroen combineert met oranje.

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 24 mrt 2018 - 10:35

Ik denk dat het voor sommigen van lef getuigt, anderen vinden het misschien 'geen idee hebben waar je mee bezig bent'. Misschien is het wel een combinatie van beiden :D

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 24 mrt 2018 - 19:06

LOL Precies mijn idee.

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 24 mrt 2018 - 16:31

Hmmmmm. Je noemt me wel een paar voorbeelden! Inmijn ogen waren zeker de eerste twee overdreven resp modeflater. Dan liever iets minder lef.

afbeelding van Carolina

Carolina

zaterdag 24 mrt 2018 - 10:43

Ik heb ook meer het idee dat het haar niet zo heel veel boeit wat ze aan heeft. Jammer vind ik dan wel dat er zo ontzettend veel geld aan wordt uitgegeven. Als het je toch niet uitmaakt....

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 24 mrt 2018 - 14:48

Dat kan ik écht niet geloven dat het haar niet boeit wat ze aanheeft, als dat zo was dan zou ze heel anders gekleed gaan, veel soberder dan wat ze nu doet, nu zie je echt, naar mijn mening, dat ze er graag bovenuit wil springen met haar kleding anders zou ze niet 9 van de 10 keer zulke opvallende kleding dragen.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

zaterdag 24 mrt 2018 - 15:31

Of het haar boeit? mijn persoonlijke indruk is, dat Maxima niet echt de juiste toon weet te raken, over smaak valt te twisten natuurlijk maar ze stuitert van hyperchiq naar een badjas met slippers, als koningin, bij openbare gelegenheden, behalve bij staatsbezoeken prinsjesdag ect. Soms is het net of het twee personen zijn. De chique en de ( durf het bijna niet op te schrijven) slons. ik ben ervan overtuigd dat zij dan bij staatsbezoeken etc wel wordt aangekleed en geadviseerd door mensen die weten wat ze doen. Als ik fotomomenten terugkijk van vlak voor zomervakanties is het in mijn ogen ook vaak een sombere vreemde keuze met kuitbroeken ect.Nee, als het Maxima echt kon boeien ging zij zeker niet zomaar accoord met (de inmiddels vele flaters van) Natan denk hierbij aan trekkende of scheve naden, te strakke tops zomen die in een punt hangen etc. Bijv. Mathilde heeft ook Natan, toch vind ik het een hemelsbreed verschil. Zou Mathilde kritischer zijn? Zou het haar wel boeien hoe ze eruit ziet? ik denk het wel. Ondertussen vraag ik mij ook af dat als je zo vreselijk veel geld uitgeeft aan schoenen sieraden en tassen of het je dan eigenlijk nog wel iets kan schelen hoe of je erbij loopt, of wat een ander ervan vindt. Als je al een beetje die inslag hebt kan het je weinig schelen immers je bent de koningin dus ehh.... Ze zal heus al wel vaak door intimi gewezen zijn op haar kledingkeuzes maar ja .... Daarbij heeft het uiteraard ook te maken met gevoel hebben voor .. bijvoorbeeld je voorbeeldfunctie etc. vul zelf naar in. PS ik hoop niet dat ik nu mensen kwets.

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 24 mrt 2018 - 15:33

Als het haar niet kon schelen zou ze alleen nog spijkerbroeken dragen en niet elke dag de halve juwelenkluis om hebben ;)

afbeelding van Carolina

Carolina

zaterdag 24 mrt 2018 - 16:09

Dat is jouw invulling zoals jij het zou doen lijkt me. Ze houdt gewoon van blingbling, prettig dus dat ze zo'n kluis tot haar beschikking heeft

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 24 mrt 2018 - 16:15

Nou als je zegt dat ze van bling bling houdt dan zeg je dus hetzelfde als ik, dat het haar wél boeit wat ze draagt, waar deze discussie om gaat ;)

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 24 mrt 2018 - 17:07

Maxima kan toch gewoon van bling bling houden maar dan kan het haar misschien nog niet boeien hoe ze er mee uit ziet of dat het passend is bij de gelegendheid. Misschien is haar instelling "hoe meer juwelen hoe koninklijker" dus slingert ze elke keer zoveel mogelijk bling bling om. Soms heeft ze geen tijd of zin en dan zien we daar ineens "een kale" koningin. Dat is toch wel een bewijs van " niet boeien" volgens mij.

afbeelding van Carolina

Carolina

zondag 25 mrt 2018 - 14:08

Precies.

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 24 mrt 2018 - 19:20

Ik denk dat ze het wel belangrijk vindt om er mooi/aantrekkelijk en ook graag beetje flamboyant uit te zien. Ik den niet dat ze wat Cecile Narinx Mestreechse sjiek heeft: altijd van top tot teen afgelakt en opgepoetst en geen haartje verkeerd of kreuk te bekennen. Ze is beetje nonchalant. Ik vind dat wel leuk.

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 24 mrt 2018 - 19:58

Enige nonchalance vind ik inderdaad ook vertederend. Echter op de laatste foto in het boek van Josine kun je zien dat ze de rits van haar enkellaarsje niet dicht heeft, daar kan ik met mijn verstand niet bij hoor.

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 24 mrt 2018 - 20:17

Nee, dat is gewoon gevaarlijk :)

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 24 mrt 2018 - 22:50

Ja, en ze liep ook nog een trap af! ;-)

Pagina's

© 2019 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?