Hare Majesteit Koningin Máxima is woensdagochtend 14 november 2018 in Den Haag aanwezig bij de lancering van SchuldenlabNL. De Stichting SchuldenlabNL is een samenwerkingsverband tussen publieke en private partijen en heeft als doel Nederland schuldenzorgvrij te maken.

Volgens SchuldenlabNL zijn er meer dan 2 miljoen huishoudens in Nederland met betalingsachterstanden, waarvan bijna 1,4 miljoen met risicovolle of problematische schulden. De ernst, omvang en urgentie van problematische schulden wordt door publieke en private partijen onderkend. Zij investeren in (vernieuwende) preventieve en curatieve aanpakken om burgers schuldenzorgvrij te krijgen en te houden. De aanpak is effectief en de sociale impact groot, maar de huidige werkwijze van deze partijen is sterk gefragmenteerd en daardoor zeer kostbaar en tijdrovend. SchuldenlabNL gaat dit als onafhankelijk platform aanpakken door gezamenlijk te werken aan landelijke opschaling van succesvolle lokale projecten rond armoede en schulden. Doel is kwetsbare groepen schuldenzorgvrij te maken waardoor zij weer grip krijgen op hun financiële en persoonlijke situatie en zij hun toekomst weer positief tegemoet kunnen zien.

Outfit: na de maximale klokmouwen van de uitreiking van de Militaire Willemsorde is het vandaag de beurt aan maximale pofmouwen. Máxima's nieuwe top en pantalon komen uit de wintercollectie van Natan, die wordt gekenmerkt door ruitjes. 


Foto: PPE/Nieboer


Foto: PPE/Nieboer


Foto: PPE/Nieboer

Outfit van Natan:

Máxima's nieuwe clutch komt van het Franse Hermès. Informatie met dank aan Heaven. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 14 nov 2018 - 10:52

Ik moest even knipperen, maar na een eerste wenmoment ben ik verliefd geworden. Wat een mooi totaalplaatje!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

woensdag 14 nov 2018 - 10:58

Ik vind de top wel leuk maar gruwel van de broek. Thuis kan ze die wellicht dragen met een trui erop maar ik houd niet van wijd op wijd.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 14 nov 2018 - 11:29

Normaal hou ik ook echt niet van wijd op wijd, maar in dit geval vind ik de top en pantalon door Máxima's lengte wel in balans. Een aansluitende broek zou van de bovenzijde een beetje een Michelin-poppetje maken, denk ik. Maar smaken mogen verschillen ;)

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

woensdag 14 nov 2018 - 12:27

Het riempje geeft taille. Daarom kan het. Voor inspiratie is ze gewoon erg interessant.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 14 nov 2018 - 13:21

Ja maar weet je, dit is eigenlijk een model waar geen riempje op kan, daar is het te wijd voor, daarom vind ik het niet mooi staan.

afbeelding van Maxi

Maxi

woensdag 14 nov 2018 - 15:04

Maar daardoor gaat wel het idee achter het ontwerp weg. Dat mag natuurlijk, maar het ontneemt wel de allure van het ontwerp (dat overigens niet mijn smaak is, maar dat doet niet ter zake).

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 14 nov 2018 - 15:19

Precies dat bedoelde ik ook, door daar een riempje omheen te doen klopt het ontwerp niet meer.

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 14 nov 2018 - 11:02

Het haar van Máxima zit prachtig, maar ik ben geen fan van de ruitjes en al helemaal niet van een wijde broek met omslagen aan de pijpen. Misschien was het totaalplaatje mooier geweest met een effen broek, maar dan wel één met rechte pijpen.
Josine, draagt Máxima nieuwe oorbellen?

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 14 nov 2018 - 12:24

Dank je wel Edwin.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 14 nov 2018 - 11:03

Ik ben het niet met je eens, Josine... De top is best leuk, maar niet op die broek en andersom. Ruit op ruit maar niet in dezelfde tint zo te zien. Wijde mouwen, wijde pijpen. Het is mij allemaal iets te veel, ik mis nog een witte kraag om het clownspak compleet te maken. De top zou ik best willen zien op een bruine broek in de tint van het riempje. En de broek zou ik liever zien met een rustigere blouse. Ze ziet ook wat bleek, kan zijn dat ze zich nog niet helemaal top voelt door haar ziekte maar deze tinten staan haar vaak ook minder fris in het gezicht. Misschien had ze een andere lipkleur kunnen kiezen om haar gezicht wat op te kleuren.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

woensdag 14 nov 2018 - 11:05

Wow, dat kapsel! GEWELDIG! Hier word ik blij van!
De outfit zelf doet me wat minder i.v.m. wijd op wijd maar vind ik wel verzorgd.
Maar echt, al had Maxima vandaag een vuilniszak aangetrokken en dan dit kapsel erbij, dan had ik het nog prima gevonden, bij wijze van spreken dan he ;))

afbeelding van HC

HC

woensdag 14 nov 2018 - 11:09

De outfit vind ik heel erg mooi! Ruit op ruit is echt een trend en ook zijn dit kleuren die vanwege haar kleur ogen onze koningin erg mooi staan. Het haar daarentegen is te assig van toon hierbij. Ook vind ik het jammer dat er weer een hele mat nephaar is aangerukt om dit kapsel te creëren. Het voelt toch een beetje nep.

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

woensdag 14 nov 2018 - 12:29

Alleen naakt is echt hè. De rest is allemaal opsmuk en dus nep.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 14 nov 2018 - 12:32

Hahahahaha, jij maakt mijn dag!

afbeelding van HC

HC

woensdag 14 nov 2018 - 13:42

Dat denk ik niet...Maxima heeft al haar en gebruikt nephaar om haar eigen haar dikker te laten lijken, dat is echt iets anders dan je naaktheid verbergen door kleding te dragen.

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 14 nov 2018 - 14:02

Zou Maxima "nephaar" gebruiken of hulphaar, dwz haarstukjes van echt haar.
Ik vind nephaar zo nep klinken en hulphaar wat vriendelijker. Maar dat ligt aan mij.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 14 nov 2018 - 14:46

Haha, ik heb liever nephaar dan hulphaar. Ik ga echt bijna out bij de gedachte dat ik met iemand anders haar zou moeten rondlopen, zo viesssssss....

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 14 nov 2018 - 15:34

Je hebt het je ongetwijfeld niet gerealiseerd toen je dit schreef maar pas op met dit soort qualificaties. Er zijn helaas veel mensen die een pruik dragen vn echt haar omdat hun eigen haar is uitgevallen. Dar is niet vies dat , dat geeft hen het gevoel van vrouw zijn i.p.v. ziek zijn en mooi zijn een beetje terug.

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 15 nov 2018 - 09:22

Dank Doro, voor je reactie.
Dat is de reden waarom ik hulphaar vriendelijker vind klinken dan nephaar.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 14 nov 2018 - 11:15

Ik ben blij voor haar dat ze er weer zo stralend uitziet maar de kleding, nee. Ik vind het zó fout die ruitjespatronen in verschillende kleuren van top en broek waardoor het een rotzooitje wordt. Ik kan niet goed zien of het ruitjespatroon ook anders is.

Nog niet zo lang geleden was dat 1 van de dingen die in de “regels” stond om absoluut niet te doen ;) Althans, als top en broek/rok niet van dezelfde kleur en zelfde ruitje zijn.
(En ja, ik weet dat tijden veranderen ;) maar er blijven nou eenmaal dingen die er ook heden ten dage nog steeds niet uitzien)

afbeelding van JL

JL

woensdag 14 nov 2018 - 11:27

Wat fijn dat maxima weer aan het werk is. Ik ben ook geen fan van ruit op ruit. Maar beide stuks afzonderlijk met een effen combinatie wel mooi.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 14 nov 2018 - 11:32

Deze broek met een zwarte coltrui en grote oorbellen (en dan ook heel graag een zwarte borsalino of flaphoed a la Bianca Jagger)
Dat zou cool zijn!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 14 nov 2018 - 11:34

Ja!! Zou ik heel graag willen zien! Ik zou zo graag eens met Máxima de uitdaging aan willen gaan om 1 jaar lang bijna geen nieuwe kleding te kopen en er toch verrassend en als nieuw uit te zien. Ik weet zeker dat het me gaat lukken.

afbeelding van Suus

Suus

woensdag 14 nov 2018 - 20:19

Helemaal mee eens Doro, dat zou echt gaaf staan! Ik vind de broek onwijs tof, maar dan wel met een aangesloten top erop.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

woensdag 14 nov 2018 - 11:32

Ik vind dat deze outfit in 2 verschillende kleurstellingen en patronen qua vormen haar prachtige figuur te niet doet. Overigens vind ik een broek voor Maxima wel aanbevelingswaardig. Mijn moeder zegt altijd bij dunne panties ‘kind doe toch een broek aan, zo krijg je nog buikklachten’. Ik weet niet of het waar is hoor!
T.a.v. het haar ik vind het mooi zitten en bij dunner wordend haar is kunstwerk of het nu lang of kort (bob) is onvermijdelijk.

afbeelding van Aaltje73

Aaltje73

woensdag 14 nov 2018 - 11:34

Daar moest ik ook aan denken. Een lange broek tegen het optrekken van kou zei mijn moeder altijd. Misschien daarom ook de lange broek bij het afscheid van Donner?

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 14 nov 2018 - 13:40

Margot, ik begrijp je moeder wel, vroeger dacht men dat je van kou blaasontsteking kreeg, ik kreeg ook nog wel van mijn moeder te horen dat ik als ik een kort rokje aanhad (jaren 70) als het niet al te warm was ik blaasontsteking zou oplopen, nu weten we dat een blaasontsteking van een bacterie komt en niet met kou te maken heeft.
Het enige wat er kan gebeuren is dat je dan vaker moet plassen als je buikstreek te koud wordt ;)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 14 nov 2018 - 11:36

Op de eerste foto zie je trouwens wel gelijk waarom televisiemakers gruwen van ruitjes. Voor een tv-opname krijg ik ook altijd de vraag om geen ruitjes of fijne streepjes aan te doen. Ik heb al tien keer in mn ogen gewreven bij het bekijken van de foto. En ik heb goede ogen, want ze zijn vorige week goedgekeurd voor m'n rijbewijs. 100 procent goed en dat na 24 jaar diabetes. Ja, ik heb een rondedansje gedaan ;)

afbeelding van Adeline

Adeline

woensdag 14 nov 2018 - 11:40

Wat een leuke tuniek, het z.g.Higgins of Dave Berry ruitje als ik mij niet vergis!
Een zwarte pantalon had wat meer rust in het geheel gebracht.

afbeelding van Krielie

Krielie

woensdag 14 nov 2018 - 11:50

V-R-E-S-E-L-IJ-K! en daar laat ik het bij

afbeelding van Claire

Claire

woensdag 14 nov 2018 - 11:54

Mooi kapsel!

afbeelding van Helena

Helena

woensdag 14 nov 2018 - 11:55

ik vind het bijzonder dat je zo iets durft te dragen. Het is wel heel erg apart en opvallend.
Soms denkik, als je elke keer wat anders wilt dragen, dan kom je ook op zulke kleding terecht.
Ik vind ook dat ze eens kleding moet gaan combineren, dan hoeft ze zeker geen jaar meer iets nieuws te kopen. Misschien toch te moeilijk, om dit te verzinnen? Josine ga erop af.

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 14 nov 2018 - 11:56

Dit is echt het pak voor een circusclouwn meer ga ik daar niet over zeggen ,mij krijgen ze zo niet op straat te lelijk

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 14 nov 2018 - 11:57

Prachtig! Helemaal van nu de ruit op ruit en dan dat kapsel er bij. Whow. Ik zou toch zo graag willen dat mijn benen lang genoeg zouden zijn voor zo'n model broek.
Daarnaast ben ik eens met Doro: broek ook graag een keer met zwarte coltrui en dito flaphoed.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

woensdag 14 nov 2018 - 11:58

Maxima is een mooie verschijning. Ze straalt op deze foto. Haar haar zit mooi. Maar deze kleding vind ik vreselijk. Zo jammer van Maxima.

afbeelding van Merel123

Merel123

woensdag 14 nov 2018 - 12:20

Ik moest even twee keer kijken om een mening te vormen.
Eerste reactie was uhhh wat is dit nu toch weer. Maar op hetzelfde moment vond ik het eigenlijk heel mooi.
Het staat haar echt heel goed. Foto 1 doet me zelfs aan de catwalk denken.
Door het riempje, haar slanke taille en haar lengte is het mooi in balans.

afbeelding van Arianne

Arianne

woensdag 14 nov 2018 - 12:42

Het haar is mooi verzorgd ja! Ruit op ruit vind ik ook niks en wijd op wijd ook niet. Maar de kledingstukken afzonderlijk zou ik ze graag in een andere combinatie, zoals hierboven beschreven, willen zien. Vooral die met die zwarte cowltrui!

afbeelding van Sjanine

Sjanine

woensdag 14 nov 2018 - 12:44

Wouw.. ik vind dit hartstikke leuk..
Al moet ik zeggen dat die prachtige lokken deze outfit w.s. weet te redden..
Ik vind dit zo maximaal maxima.. ze kan dit prima hebben, zo modern maar ook een vleug vintage.. alles klopt en is eigentijds..

afbeelding van Mijtje

Mijtje

woensdag 14 nov 2018 - 12:45

Geweldige outfit, ik word hier helemaal blij van!

afbeelding van Fina

Fina

woensdag 14 nov 2018 - 12:50

Helemaal Top, Prachtig de ruitjes en door het riempje prima in balans. En wat straalt Maxima weer fijn om te zien.

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

woensdag 14 nov 2018 - 13:04

De items afzonderlijk vind ik wel mooi, vooral de top zou ik graag op een andere manier nog eens terug zien. Bij elkaar is het hem voor mij helaas niet. Ik vind het niet mooi dat het twee verschillende soorten stof zijn met ruit op ruit.
Josine, heb jij enig idee of WA en Maxima vanavond naar het feest van prins Charles gaan?

afbeelding van Anne029

Anne029

woensdag 14 nov 2018 - 16:55

Alleen Prinses Beatrix gaat naar het verjaardagsfeest van Charles, in Londen.

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

woensdag 14 nov 2018 - 18:00

Dankje!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 14 nov 2018 - 13:04

Fijn om haar weer te zien. En zo stralend ja. Een vlot plaatje en goed verzorgd. Met haar lengte kan ze dit goed hebben. Zoveel beter dan de outfit bij afscheid Donner.

afbeelding van Marjan

Marjan

woensdag 14 nov 2018 - 13:14

Dit is het niet voor mij. En daar laat ik het maar bij.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 14 nov 2018 - 13:42

Ik heb het even moeten laten bezinken. :-)
De kleuren staan haar fantastisch. De top met pofmouwen kan ze met haar lengte best hebben. Alleen vind ik de omslag in de broek te zwaar ogen.
Voor de rest....... I like it.
Heur haar zit ook erg mooi. Het totaalplaatje is erg verzorgd.
Ze ziet er goed uit. Ik denk dat de waarschijnlijke darmontstekingen achteraf zijn meegevallen.

afbeelding van Maxi

Maxi

woensdag 14 nov 2018 - 15:00

Het is niet mijn smaak en de kleuren vind ik te flets, maar met wijd op wijd is naar mijn mening niets mis. Het is zelfs modieus! Wat hier dan weer wordt bedorven door het riempje, zoals hierboven al werd opgemerkt. Maxima heeft helaas geen geweldige smaak..

afbeelding van Pablaroughskirt

Pablaroughskirt

woensdag 14 nov 2018 - 15:02

Vreselijk tuttig! Die pofmouwen en het suffe ruitjes motief op de te lange broek met de te brede zoom.....ook die kleur is zo flets Is het typisch seventies of later? Het is in ieder geval retro.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 14 nov 2018 - 15:50

Het is typisch seventies inderdaad, en ja: de seventies domineren de catwalk momenteel.

Pagina's

© 2019 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?