Op maandagochtend 26 februari 2018 vindt in Lech, Oostenrijk, een fotosessie plaats met Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Catharina-Amalia, Prinses Alexia en Prinses Ariane.

Outfit: Koningin Máxima draagt haar paarse skipak van Post Card uit 2006. De bontkraag is verwijderd. De koning draagt op zijn beurt skikleding van het Zweedse merk J. Lindeberg. 

Het jack van de koning:

Alexia draagt een jack van het Nederlandse merk Goldbergh:

Ariane draagt de jas die Amalia eerder droeg in 2014 en 2015. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 26 feb 2018 - 10:01

Ik vind deze fotosessie echt nooit wat toevoegen. Ik vind er niks koninklijks aan zo'n skipak. Geef mij maar een avondtoilet om naar te kijken!

afbeelding van Josine

Josine

maandag 26 feb 2018 - 10:11

Mij maak je er ook niet blij mee. Liever 3 spontane en zelfgenomen foto's vrijgeven, maar ja: het is natuurlijk een tegemoetkomertje voor de fotografen.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 26 feb 2018 - 11:24

Ik werd erg vrolijk van de selfie van onze koning en koningin :)

afbeelding van Carmen

Carmen

maandag 26 feb 2018 - 11:28

Klopt Linda! Ze mogen van mij een paar vrolijke sneeuw-selfies vrijgeven in plaats van altijd dezelfde uitgemolken plaatjes ieder jaar opnieuw.
Eigenlijk best vreemd die afspraak met de pers. Je zou toch denken dat ze ook voor de wintersessie eens voor een andere setting zouden kiezen. Maar goed, ik heb er ook verder geen verstand van. Maar dat ik niet warm loop voor de fotosessie in de sneeuw weet ik wel :)

afbeelding van Suus

Suus

maandag 26 feb 2018 - 12:05

Misschien dat ze denken: zolang het werkt om ze op afstand te houden, niets veranderen. Zoeits. Want dat is hun doel uiteindelijk.

afbeelding van Carmen

Carmen

maandag 26 feb 2018 - 13:35

Klopt Suus, dat is absoluut hun doel. Maar dat de pers daar nog steeds als een mak lammetje in meegaat verbaast mij wel een beetje eerlijk gezegd. Onder de streep heeft de koninklijke familie de pers ook gewoon heel hard nodig, dus het is niet zo dat zij alles maar hoeven te slikken en nooit op veranderingen kunnen aansturen.

afbeelding van Josine

Josine

maandag 26 feb 2018 - 14:20

Er zijn al een paar paparazzi-fotografen afgehaakt, dus ik sluit niet uit dat we binnenkort een soort clash gaan krijgen.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

maandag 26 feb 2018 - 15:05

Deze foto's vind ik wel (en wél) mooi, maar ook voor mij gaat niets boven het bewonderen van prachtige avondtoiletten met schitterende juwelen, mooie kapsels en vaak ook nog sierlijke ordelinten ! En daarmee verwennen de Oranjes ons gelukkig toch nog steeds !

afbeelding van jeannine

jeannine

maandag 26 feb 2018 - 10:09

ik ben nog nooit op wintersport geweest , en zal dat waarschijnlijk nooit doen .IK vind het daarom fijn om eens in de sfeer te komen . ik zie hen dan toch weer eens ,en ben heel blij dat ze kleding herdragen en aan mekaar doorgeven . Ik geniet van een winterfotosessie.en zeker als deze zo snel te zien is.

afbeelding van Merel123

Merel123

maandag 26 feb 2018 - 12:38

Een kennis van mij is elk jaar tijdens de voorjaarsvakantie in Lech en ziet Maxima elk jaar met meerdere nieuwe outfits.
Jammer dat wij dat niet te zien krijgen.

afbeelding van Josine

Josine

maandag 26 feb 2018 - 12:47

Ik krijg ook wel foto's doorgestuurd soms, maar daarop zie ik ook alleen maar nieuwe pakken.

afbeelding van Suus

Suus

maandag 26 feb 2018 - 13:20

Zou ze wisselen om minder herkenbaar te zijn? Want wat moet je in hemelsnaam met meerdere skipakken?

afbeelding van Josine

Josine

maandag 26 feb 2018 - 13:34

Zou goed kunnen!

afbeelding van Carmen

Carmen

maandag 26 feb 2018 - 13:37

Misschien wil ze door bij de officiële fotosessies vaak voor hetzelfde pak te kiezen ook wel zuiniger overkomen dan ze daadwerkelijk is....

afbeelding van elise1

elise1

maandag 26 feb 2018 - 17:51

Niet misschien Carmen, dat is wel zeker. Daar is goed over nagedacht zodat wij in de veronderstelling blijven dat ons koningshuis zuinig aandoet. Haha...

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 26 feb 2018 - 10:12

Wat een helden in deze snerpende kou. Altijd leuk de prinsessen weer te zien. Kleding is misschien niet het meest flatterend, maar wel casual en kleurig. Leuk dat Máxima weer voor het paarse pak kiest. Staat haar mooi.

afbeelding van Lina

Lina

maandag 26 feb 2018 - 11:43

Helden? Ze komen daar voor hun plezier, mensen die in de huidige snerpende kou in Nederland buiten moeten werken, dát zijn helden.

afbeelding van Carolina

Carolina

maandag 26 feb 2018 - 11:44

Precies!

afbeelding van Doro

Doro

maandag 26 feb 2018 - 12:18

Nou inderdaad!

afbeelding van karpathos

karpathos

maandag 26 feb 2018 - 11:30

De kleding van Alexia werd volgens mij door Amalia gedragen in 2014. Zeker weten doe ik het niet. Amalia draagt een jack van Peak Performance.

afbeelding van Carolina

Carolina

maandag 26 feb 2018 - 11:45

Volkomen nietszeggend deze fotosessie. Irritant ook dat ze altijd zo laten merken dat ze er niets aan vinden. Ze zouden eens wat normaler met de pers om moeten gaan, dat zou hen sieren.

afbeelding van ElisabethLynsan

ElisabethLynsan

maandag 26 feb 2018 - 12:15

Volgens mij is deze blog bedoeld om de mode van Maxima te volgen. Meer niet. Laten we dan ons beperken tot de kleding. Fijn dat ze wederom kleding herdragen.

afbeelding van Iris

Iris

maandag 26 feb 2018 - 12:44

Ik vind het zo flauw dat Maxima nu een ski-pak aantrekt uit 2006 en de kinderen zogenaamd kleding herdragen. Je maakt mij niet wijs dat ze na deze sessie geen gloednieuwe peperdure pakken aantrekken.

Aanvulling/edit: Ik vind het prima dat ze kleding herdragen maar volgens mij wil men hier mee laten zien dat ze zuinig zijn of niet te veel geld uitgeven, nou daar geloof ik dus niet in.

afbeelding van Carmen

Carmen

maandag 26 feb 2018 - 13:39

Dit dus Iris! Ik had je reactie nog niet gezien, ik typte een paar seconden geleden precies hetzelfde! Volgens mij wil ze inderdaad dat mensen denken :Tjonge jonge, die Maxima. Wat een zuinige koningin hebben wij toch!

afbeelding van Doro

Doro

maandag 26 feb 2018 - 12:26

Ik vind het paarse pak leuk staan! Ongelooflijk hoe slank ze al was na de geboorte van -ik denk Alexia-. Ze is nu dacht ik slanker dan ooit maar blijkbaar was ze toen even slank.
Iedereen ziet er stralend uit en ze genieten overduidelijk van een heerlijke gezinsvakantie. Volop sneeuw!

Ik vind het wel grappig dat Maxima en de kinderen zoveel herdragen. Wat ik alleen een beetje jammer vind voor ons liefhebbers van mooie kleding hier op deze site, is dat ze volop andere nieuwe skikleding mee hebben maar dat ze die niet dragen op de persmomenten. Maar ach, dit pak 11 jaar niet gezien dus lijkt als nieuw!

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

maandag 26 feb 2018 - 12:27

Te “gemaakt” in hun doen en laten op fotosessies. Vreselijk!
En het spijt me te moeten zeggen maar ik vind het niet meer dan normaal dat ze kleding herdragen!

afbeelding van 29novmode

29novmode

maandag 26 feb 2018 - 12:31

Ik ben blij om te lezen, dat er meer zijn die het geen leuke foto sessie vinden. Ze poseren weer net als vorig jaar zittend op de grond. Ik vond het wel leuk toen prinses Beatrix erbij was en ook die keren met de rest van de familie. Ik zou het leuker als ze al op de ski zouden staan of gewoon wat spontane actie foto's tijdens het skiën. Dat hebben ze in voorgaande jaren wel gedaan. Ik vindt het goed als ze de ski kleding van de prinsessen doorschuiven en je hoeft echt niet ieder jaar een nieuwe outfit te hebben. Wel leuk om te zien hoe de prinsessen weer gegroeid zijn.

afbeelding van Josine

Josine

maandag 26 feb 2018 - 12:43

Ik denk dat het ook niet mee zal vallen om een locatie te vinden waar alle pers goed kan fotograferen. En als er drie foto's worden vrijgegeven, werkt het idee van een goedmakertje nav de mediacode ook niet. Dus ze zitten in een lastige situatie. Maar ik zou zeggen: leuke lammycoats aan met mutsen, een stuk wandelen in de sneeuw, sneeuwballen gooien. Op een omgehouwen boomstronk zitten en uit een thermoskan chocolademelk drinken (3 slokken) of whatever. Maar iets anders dan dit.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

maandag 26 feb 2018 - 12:51

Op een terras van een bergrestaurant kaisersmarren eten

afbeelding van Suus

Suus

maandag 26 feb 2018 - 13:23

Of aan de schnaps, wie weet hoe gezellig het wordt Ha Ha Ha. Flauw. Ben notabene zelf een geheelonthouder ;-)

afbeelding van Doro

Doro

maandag 26 feb 2018 - 13:00

Precies!
Er is ooit een een fotoserie geweest van prinses Caroline nog met Stefano. In de keuken van hun huis. Heel erg leuk was dat. En ook van Marilene en haar gezin is zo'n beeld wel eens voorbij gekomen.
Waar skiën die trouwens de van Vollenhovens?
Ik vind de mutsen heel leuk die Maxima en Amalia dragen. Lekker ophouden. En wat gebeurde er op het moment dat Maxima zo geërgerd keek? Zie royals by robin

afbeelding van Henny

Henny

maandag 26 feb 2018 - 13:00

Hoe weten we nu zo zeker dat ze na de fotosessie zich omkleden om nieuwe skipakken aan te trekken? Wordt er nu niet te snel conclusies getrokken? :-)

afbeelding van Josine

Josine

maandag 26 feb 2018 - 13:01

Misschien niet gelijk, maar doorgaans duiken in de dagen na de fotosessie genoeg foto's op van Máxima met nieuw skipak.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 26 feb 2018 - 17:58

Ok. Wist ik niet.

Mij maakt het niet uit dat ze nieuwe skipakken koopt. :-)

afbeelding van Maxi

Maxi

dinsdag 27 feb 2018 - 19:23

Maar het maakt me wel uit als ze ons bedriegen door tegenover ons te doen alsof ze alleen met "oude" spullen rondlopen.

afbeelding van Babs74

Babs74

donderdag 01 mrt 2018 - 08:30

Hoe weten wij dat zij ons bedriegen? Heeft iemand hen hier over gesproken of wellicht een app gestuurd naar Maxima? 'Zeg meid, waarom heb je je skipak van een paar jaar terug aan..?'.

Een hoog gehalte van invullen lees ik in verschillende reacties, jammer... maakt het ietwat roddelachtig zoals al eerder opgemerkt is door iemand. Dat maakt het voor mij minder interessant om de reacties te lezen hier.

afbeelding van Babs74

Babs74

maandag 26 feb 2018 - 13:43

Helemaal mee eens Kareltje!

afbeelding van Jantje R

Jantje R

maandag 26 feb 2018 - 15:06

Mooie ski kleding van allemaal. Dat het zo mooi blijft is geen wonder als je zoveel kleding hebt. En dat herdragen staat voor de publiciteit goed maar is verder gewoon show

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

maandag 26 feb 2018 - 15:21

Nou ik denk dat ze het ook echt wel herdragen, maar als de familie het enkel voor de pers zouden doen, worden de meiden toch ook met een leugen opgezadeld?

afbeelding van Merel

Merel

maandag 26 feb 2018 - 15:57

Leugen / sprookje, hoe wil je het noemen?

afbeelding van Merel

Merel

maandag 26 feb 2018 - 16:19

Ik vond Maxima’s Pak van vorig jaar echt mooi. Dit is qua kleuren weer zo’n rommeltje, jammer dat ze daar niet wat meer op letten. Zweden styled dit soort momenten altijd zo mooi. Als je het dan doet...

afbeelding van Merel

Merel

maandag 26 feb 2018 - 16:43

“Af doen”

Het was daar -20. Ze hadden van mij allemaal een muts op mogen doen. Het was nog een leuke ook! En WA heeft in mijn ogen niet heel veel recht kritiek te uiten op uiterlijk en kleding van zijn vrouw... teammaxima ;)))))

afbeelding van Doro

Doro

maandag 26 feb 2018 - 18:54

Hahah, o wat grappig. Idioot dat WA dat zegt, het is zoooo koud en het staat hartstikke leuk. Wel geestig die geërgerde reactie van Maxima

afbeelding van Suus

Suus

maandag 26 feb 2018 - 20:02

Grappig, ik had juist het idee dat hij dat zei om te voorkomen dat Maxima minder flatteus op de foto staat (dus om haar te beschermen) omdat iedereen dan gelijk op die muts gaat inzoomen. Dat is ook nou net het leuke van deze site: dat je merkt dat iedereen vanuit zijn eigen perspectief kijkt en daardoor observaties verschillen.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 26 feb 2018 - 21:40

Ja dat dacht ik eerst ook, maar dan had ze niet zo geërgerd gereageerd misschien en juist de muts opgezet. Met een idee van wat zeg je nou? Ik minder flatteus, vind je het dan niet leuk staan die muts ofzo
Inderdaad Suus, juist het leuke van deze site

afbeelding van Lina

Lina

maandag 26 feb 2018 - 22:07

Denk je nou echt dat WA zich er druk om zou maken dat Maxima “minder flatteus” op de foto zou komen? Daar geloof ik absoluut niets van. Buiten dat, een muts op is echt niet minder flatteus en de normaalste zaak van de wereld in die kou.

afbeelding van Merel123

Merel123

dinsdag 27 feb 2018 - 08:11

Heel veel jaren gelden werd Maxima in Argentinie gefotografeerd terwijl ze een bril droeg.
Ik weet niet meer precies het hoe en wat, maar weet wel dat de RVD heeft laten weten, dat ze liever niet hadden dat deze foto geplaatst zou worden.
Het dragen van een bril lijkt mij toch ook de normaalste zaak van de wereld, net zoals het dragen van een muts.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

dinsdag 27 feb 2018 - 08:20

Dat van die bril blijft bijzonder. Het lijkt wel of er een “merk” moet ontstaan. Herkenbaarheid. Prinses Beatrix heeft nooit de troonrede met bril gelezen. De letters werden steeds groter en het pakpapier dikker. Misschien contactlenzen. Ik weet het niet. De Koningin Beatrix altijd zonder bril. Dat was / is haar profiel. Blijf dat altijd fascinerend vinden. WA ook nog steeds zonder bril. Als je erop let valt het steeds op

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 27 feb 2018 - 09:37

Beatrix heeft wel zeker een bril. Daar zijn best wel foto's van. Maar meestal draagt zij contactlenzen. Overigens is het echt geen schande om een bril te dragen.

Pagina's

© 2019 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?