Koningin Máxima is vanavond samen met de koning aanwezig bij het jaarlijkse Bevrijdingsdagconcert en verscheen zojuist op de rode loper in een opvallende groene japon van haar schoonmoeder en opgestoken haar. Aan haar voeten draagt ze peeptoes van Sergio Rossi en ook de clutch is van het Italiaanse merk. 

De jurk die Máxima draagt is afkomstig uit de garderobe van prinses Beatrix, die de jurk in lange versie droeg tijdens het staatsbezoek aan Belgie in 1981.

Schoenen van Sergio Rossi:

Clutch van Sergio Rossi:

Foto met dank aan:

Eerlijke Foto 
DPP

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van AR1991

AR1991

maandag 05 mei 2014 - 20:37

Ben zeer enthousiast over de chignon en de make-up, moet nog even wennen aan de jurk, ik wacht nog even op bewegende beelden. Verder straalt de koningin weer als altijd, iets wat altijd veel goedmaakt!!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 05 mei 2014 - 21:05

Wat leuk dat je al weer zo'n snel een foto kunt laten zien.
Mooie kleur groen en geweldig mooi kapsel, maar ik weet nog niet helemaal wat ik van de jurk vind. Ben benieuwd naar wat betere foto's. De kleur en het borduursel vind ik mooi, maar op het eerste gezicht kan ik niet zoveel met de veertjes. Wel leuk dat het nu een vintage jurk van Beatrix blijkt te zijn.
De schoenen zijn helaas niet mijn favorieten... Dit soort plateau zolen is niet echt koninklijk of stijlvol... Maar blijkbaar zijn het favorieten van Máxima.

afbeelding van Anouk

Anouk

maandag 05 mei 2014 - 20:39

Volgens mij zijn het geen peeptoes ;) ik zie althans geen tenen haha. De top vn de jurk is prachtig de rok hmm ik weet niet maar het geheel is wel prachtig!

afbeelding van Anouk

Anouk

maandag 05 mei 2014 - 21:33

Haha nu zie ik het beter, kon eerst de foto niet goed uitvergroten;) maaar: wel een bescheiden peeptoe!

afbeelding van Annetje

Annetje

maandag 05 mei 2014 - 20:39

Ik zeg niks, ik denk.
Ik heb zo mijn vragen.

afbeelding van AR1991

AR1991

maandag 05 mei 2014 - 20:51

Wat grappig dat Maxima een jurk van Beatrix draagt. Als ik niet beter zou weten, zou ik denken dat hij dit jaar gemaakt zou zijn, ziet er best modern uit. Probleem is wel dat je vanwege het verschil in lengte van beide dames de jurk nogal kort is bij Maxima, en ik moet er nog even over nadenken of ik dit dan wel een geslaagde keuze vind.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 05 mei 2014 - 20:53

Geweldig dat ze een 'oude' jurk van Beatrix draagt! Hij staat haar mooi en ook nog in haar favoriete kleur! Ik ben zelf niet zo dol op de schoenen die ze draagt: maar Maxima is dat duidelijk wel. We zien ze nu al voor de zoveelste keer:( ik houd wel van een hak en een plateautje, maar dit is zelfs voor mij too much... Vooral bij deze lengte jurk had juist een lagere hak mooi gestaan.

afbeelding van Linde

Linde

maandag 05 mei 2014 - 20:53

Wat leuk dat ze kiest voor een jurk van prinses Beatrix.
De kleur staat haar mooi, de lengte vindt ik iets minder. Als hij iets langer zou zijn!?

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

maandag 05 mei 2014 - 20:54

Super leuk om de jurk van Beatrix te dragen! Heel mooi zo icm het haar. De schoenen vind ik super, maar bij deze jurk wat minder...

afbeelding van Marije

Marije

maandag 05 mei 2014 - 20:56

Wat leuk dat ze een jurk van prinses Beatrix draagt en wat een leuke opvallende kleur groen! En de mooie knot vind ik super! Over de jurk kan ik verder nog niet zo veel zeggen, daar wil ik eerst betere beelden van zien..
Josine, zou deze jurk verkort zijn voor Máxima of is zij gewoon langer dan prinses Beatrix?

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 05 mei 2014 - 20:56

Hier weet ik echt niets over te zeggen.............alleen de lengte is al erg om te zien.!!
Verder dus maar geen commentaar deze keer!!

afbeelding van elise1

elise1

maandag 05 mei 2014 - 21:03

Heel grappig, zo'n jurk uit de oude doos. Daar houd ik van. Hoeft niet altijd nieuw en superhip. Mooi voorbeeld van duurzaamheid. Mag ze vaker doen!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 05 mei 2014 - 21:05

Ok, zie nu de bewegende beelden op tv. Ik blijf de jurk leuk vinden en ik vind de lengte kunnen als ze er lagere hakken bij had gedragen: door het model en de veertjes had het een ' The great Gatsby look' kunnen hebben... Alleen zie ik nu dat ook de mouwen eigenlijk te kort zijn en dat vind ik niet zo mooi...

afbeelding van AnneR

AnneR

maandag 05 mei 2014 - 21:12

@ Linda, als je kijkt naar hoe Beatrix de jurk draagt, vallen de mouwen bij haar ook net boven de polsen. Ze lijken iets korter dan normaal een lange mouw hoort te zijn. Waarschijnlijk het model ?

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 05 mei 2014 - 22:11

Bij Beatrix vallen ze ook al kort, maar bij Maxima nog korter. Persoonlijk had ik de mouwen eraf geknipt en geen riempje om de taille gedaan en er een kitten heel onder gedragen! En dit keer het haar los met een flinke zij-scheiding en lichte krullen erin en haar mooie vlinderbroche als haarversiering of haar haar hetzelfde als hier met dezelfde haarversiering: http://www.modekoninginmaxima.nl/designer-jan-taminiau-2
En ik had aan Willem-Alexander gevraagd of hij een groene das om had kunnen doen :)

afbeelding van AnneR

AnneR

maandag 05 mei 2014 - 21:22

Ja, nu zie ik het ook. Nu is het een beetje noch vlees noch vis, hè. Zou jouw idee wel eens willen zien, lijkt me haar heel goed staan ! Alleen wel de lichtblauwe das van W-A, dat maakt het groen nog groener :-)

afbeelding van marinde

marinde

maandag 05 mei 2014 - 21:07

Kapsel geweldig! Het idee om een vintage jurk van Beatrix te dragen is leuk maar dat het deze jurk moet zijn vind ik minder.
Maar misschien moet ik er nog even aan wennen!

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

maandag 05 mei 2014 - 21:08

Ik weet niet zo goed wat ik van de japon moet denken. Wel een verrassing dat het een jurk uit de "oude doos" is..... Mooie kleur, voor ons allen iets helemaal nieuw, want dit had niemand verwacht!

Ik moet eerlijk gezegd wennen aan het kapsel, zo strak naar achteren getrokken, de scheiding aan de rechterkant en de geblondeerde streepjes ..... Zie mijn opmerking van gisteren.

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

maandag 05 mei 2014 - 21:08

Ik weet niet zo goed wat ik van de japon moet denken. Wel een verrassing dat het een jurk uit de "oude doos" is..... Mooie kleur, voor ons allen iets helemaal nieuw, want dit had niemand verwacht!

Ik moet eerlijk gezegd wennen aan het kapsel, zo strak naar achteren getrokken, de scheiding aan de rechterkant en de geblondeerde streepjes ..... Zie mijn opmerking van gisteren.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 05 mei 2014 - 21:08

Ik vind het super leuk van Maxima dat ze een jurk van prinses Beatrix herdraagt! Volgens mij heeft ze dat nog nooit eerder gedaan...Je zou niet zeggen dat deze jurk al zo oud is! De kleur staat Maxima echt heel goed! Maxima is denk ik wel een stukje langer als Beatrix, daarom deze lengte. Vind het echt mooi staan bij Maxima. En wat zit het haar van onze koningin geweldig!!
Schoenen vind ik ook heel mooi, heel knap dat ze er op kan lopen :-))
Kortom: een mooi verzorgd geheel! En....deze keer niet prijzig..... :-))

afbeelding van Sjanine

Sjanine

maandag 05 mei 2014 - 22:36

Helemaal eens met jouw reactie!!!!
Ik ben super enthousiast :-)
Mooi kapsel.. De jurk kan heel goed met een kortere lengte.. En de kleur staat Maxima super fleurig!!! Heel mooi...
De schoenen zijn wel een tikkeltje te hoog.. Om maar iets te noemen.. Maar over het geheel ben ik zeer te spreken...
Ze heeft ons ook nu weer verrast!!!

afbeelding van AnneR

AnneR

maandag 05 mei 2014 - 21:09

Vind het leuk dat het een soort 'midi' jurk/japon is. Ze ziet er slank in uit. Bewegende beelden gezien: mooi, valt soepel en vloeiend als ze beweegt. Ik kan nog niet goed zien of er inderdaad iets met de lengte is gedaan. Maar ze vangt de lengte elegant op met haar schoenen. En groen, kleur van de hoop en verbinding (maar dat is misschien wat ver gezocht, hahaha). Haar haar zit prachtig, ze straalt !

afbeelding van Mary

Mary

maandag 05 mei 2014 - 21:26

Wat gaaf! De jurk is waarschijnlijk niet ingekort. Prinses Beatrix is gewoon niet zo lang als Maxima.
Grappig... Die rok van de jurk! Lijkt op rok die ze droeg in Singapore. Daar moest ik gelijk aan denken.
http://www.modekoninginmaxima.nl/staatsbezoek-singapore-dag-1
Had echt niet geweten dat dit een jurk uit ´archief´ was. Erg leuk! En wat zit haar haar mooi!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 05 mei 2014 - 22:14

Daar moest ik ook meteen aan denken.
Ik begin de jurk steeds leuker te vinden, maar er zijn in haar collectie echt mooiere zilverkleurige schoenen te vinden. Mooi gebaar naar Prinses Beatrix. Het moet haast wel een jurk van Theresia Vreugdenhil zijn.
Mooie keuze voor de sieraden: de diamanten armbanden met de bloemetjes en de mooie oorhangers. En de das van Willem Alexander haalt het donkerblauw uit de jurk helemaal op. Ik vindt het echt top gekozen! Dit is een jurk die ze wat mij betreft nog een keer herdragen mag!

afbeelding van Hennietta

Hennietta

maandag 05 mei 2014 - 21:13

Wow! Echt ontzettend leuk!

afbeelding van karpathos

karpathos

maandag 05 mei 2014 - 21:18

Wat geweldig dat Máxima de jurk van Beatrix herdraagt. De kleur groen staat haar fantastisch.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

maandag 05 mei 2014 - 21:21

http://www.uploadjefotos.nl/foto.php?id=57d995766a079a21b03b5585d3232705

Hoewel ik het kan waarderen dat ze een japon van haar schoonmoeder leent, ben ik over de lengte, de verschillende stoffen, pailletten, veertjes(?) niet enthousiast. De kleur vind ik Máxima mooi staan en van haar kapsel word ik blij; zoiets had ze gisteren bij de Dodenherdenking mogen dragen. De japon vind ik eigenlijk niet zoveel voor haar figuur doen en zelfs een tikje ouwelijk voor haar leeftijd. In de jaren 80 wellicht geschikt, maar anno 2014 niet meer. De pofmouwen vind ik an sich leuk maar beter tot zijn recht komen bij een korter jurkje. De peeptoes van Sergio Rossi maken het in mijn opinie tamelijk plomp, alsof ze op klompen loopt. Kortom; het schoeisel vind ik niet passen bij de jurk. Oké, het is Bevrijdingsdag; een feestdag dus dan kun je je anders uitdossen dan op 4 mei en dat verschil is bij Máxima duidelijk zichtbaar. De japon heeft op mij een soort indruk dat er een groene Pino uit Sesamstraat binnenkomt. Ik had liever de witte japon van de 2e dag staatsbezoek Brunei 2013 http://www.modekoninginmaxima.nl/staatsbezoek-brunei-dag-2 terug willen zien of de groene japon van dag 1 staatsbezoek Brunei http://www.modekoninginmaxima.nl/mode-maxima-mode-algemeen/staatsbezoek-....

afbeelding van Carmen

Carmen

maandag 05 mei 2014 - 21:41

Nelleke, ik zapte net naar het concert om te kijken wat Maxima droeg en toen zei ik in eerste instantie precies hetzelfde: Is Maxima verkleed als groene Pino? :)

afbeelding van Nelleke

Nelleke

maandag 05 mei 2014 - 21:45

Hihi, grappig! De omschrijving komt wellicht wat infantiel over, maar ik kon het niet echt anders verwoorden.

afbeelding van Carmen

Carmen

maandag 05 mei 2014 - 22:02

Dan zijn we lekker samen infantiel ;)

afbeelding van Nelleke

Nelleke

maandag 05 mei 2014 - 22:30

Hee das gezellig!

afbeelding van Emmy

Emmy

maandag 05 mei 2014 - 21:25

Ik vind het super, dat Maxima dit doet! Deze kleur staat haar waanzinnig goed en ik vind het grappig om haar een keer in een jurk van de m.i. altijd zo apart geklede Beatrix te zien.
Ja, ik vind dit waanzinnig mooi, alleen had ik er een pump zonder plateau onder gedragen.
De lengte vind ik ook goed kunnen, eens wat anders. Kan prima. Verder ook mooi gestyled.
Top!

afbeelding van Marleen Dreesens

Marleen Dreesens

maandag 05 mei 2014 - 21:29

Ik vind de jurk haar heel mooi staan. Echt bijzonder. Maar ik ben niet gecharmeerd van de schoenen bij deze jurk. Alhoewel ik de schoenen bij eerdere outfits erg mooi vind. Hier vind ik ze echter niet bij passen. Een fijnere en iets minder hoge schoen had ik mooier gevonden. Maar Maxima verrast me weer en dat vind ik altijd zo mooi. Kortom mijn complimenten.

afbeelding van Sanne

Sanne

maandag 05 mei 2014 - 21:30

Wow wat een plaatje! Ik vind de koningin er echt super mooi uit zien! Japon, haar en accessoires kloppen in mijn ogen. Super leuk dat ze een japon van haar schoonmoeder draagt! :)
Alleen wat betreft de pumps ben ik het zeker met eerdere reacties eens, die vind ik hierbij niet zo geslaagd, vooral door de plateau's.

afbeelding van Wilma

Wilma

maandag 05 mei 2014 - 21:30

Wat een geweldige verrassing is dit!Ik vind deze japon zo mooi!Vond hem bij Beatrix al prachtig en nu bij Maxima....een mooi gebaar van de oud koningin!De japon staat Maxima super en ik vind de lengte zeer elegant!Ook haar kapsel vind ik beeldig en ja de kleur van de stropdas van de koning had iets beter gekund,maar ach,het valt ook eigenlijk best mee.Kortom een zeer geslaagde keuze van ons koningspaar!

afbeelding van Emmy

Emmy

maandag 05 mei 2014 - 22:01

De stropdas past toch prima? oké, het is niet dezelfde kleur, maar deze kleuren matchen toch goed?!
;-)

afbeelding van Firefly15786

Firefly15786

maandag 05 mei 2014 - 21:36

Wat een verrassende outfit van onze koningin! Ik vind het zeer geslaagd en ontzettend leuk dat ze deze heeft geleend/hergebruikt van haar schoonmoeder. De pumps met plateau vind ik niet zo geslaagd helaas, maar die heb ik nog nooit mooi gevonden. Het opgestoken haar is top! Ben benieuwd of ze nog meer jurken van Beatrix gaat en kan herdragen!

afbeelding van Mary

Mary

maandag 05 mei 2014 - 21:38

Ma, ik weet niet wat ik aan moet hoor met het Bevrijdingsconcert. Zucht... ik heb niets om aan te trekken... Ik moet eigenlijk iets aan van een Nederlandse ontwerper als ik de site van Modekoningin Maxima zo lees...
Meid, dan haal je toch wat bij mij uit m´n kast. Ik pas toch veel niet meer aan. Als je het maar weer netjes terug hangt.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 05 mei 2014 - 21:38

Hahahaha, zo is het vast gegaan ;)

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 05 mei 2014 - 21:38

;)

afbeelding van Nelleke

Nelleke

maandag 05 mei 2014 - 21:49

Ja, of dat ze voor de walk-in-closet stond en dacht "madre de dio, een kast vol kleren en niets om aan te trekken"

afbeelding van Mary

Mary

maandag 05 mei 2014 - 22:33

Welke vrouw heeft daar geen last van ;-)

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 06 mei 2014 - 02:15

Hahaha, dit vind ik echt grappig :))

afbeelding van Carmen

Carmen

maandag 05 mei 2014 - 21:37

Tja, wat vind ik hiervan... Niet echt mooi, maar ook niet lelijk. Het geheel is netjes en mooi verzorgd.
Grappig dat ze een oude jurk van haar schoonmoeder draagt.

afbeelding van Suyari

Suyari

maandag 05 mei 2014 - 21:39

Mooi gebaar naar schoonmama . Helemaal top!

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 05 mei 2014 - 21:48

Ik kan er absoluut geen midi lengte van maken, daarvoor is het weer net te lang, ook de schouderbreedte klopt niet, de mouwinzet is voor Maxima te hoog, zij heeft duidelijk bredere schouders dan Beatrix.
Jurken herdragen van de familie vind ik een goed en leuk idee, er zijn hele bijzondere creaties bij, maar dan moet het wel goed passen.

afbeelding van Kaat Mossel

Kaat Mossel

dinsdag 06 mei 2014 - 08:27

Mee eens Elisah, het idee is leuk en het was een mooie jurk voor Beatrix, maar hij past Maxima beslist niet. De schoenen vind ik ook afschuwelijk.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

dinsdag 06 mei 2014 - 10:07

Idd, prachtige kleur geweldig idee maar die schoenen...... Jakkie...

Pagina's

© 2017 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?