Op de tweede dag van haar verblijf in het Zwitserse Davos draagt koningin Mathilde een bekende top met dierenprint van modehuis NATAN. Het is niet de eerste keer dat we haar met deze outfit zien. Sterker nog: ze droeg de rok en top vorige week ook al tijdens een paneldiscussie op zaterdag 17 januari. 

Klik hier voor een duidelijke foto van zaterdag. 

Zoals op de bovenste foto goed te zien is draagt prinses Mathilde haar verlovingsring met een saffier. Meer informatie over de ring is hier te vinden. 

Foto's: World Economic Forum

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Maxi

Maxi

zondag 25 jan 2015 - 18:13

Het geheel vind ik erg leuk, al vind ik de sjawl wat minder. En hier zit haar haar erg leuk!

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 23 jan 2015 - 09:00

Ik vind camel met grijs erg mooi, draag het zelf vaak, en ook de mix van texturen vind ik hier geslaagd. Het rokje had ms meer effen wollig grijs mogen zijn. Mathilde kan goed dierprint dragen, juist omdat ze zo'n uber beschaafde uitstraling heeft geeft het beetje spice. Mooie armband! Shawl maakt het informeler, en dat kan goed hier als ik kijk naar de kleding van de andere bezoekers. En lekker warm natuurlijk ;)

afbeelding van XX

XX

vrijdag 23 jan 2015 - 07:44

Hoewel ik Mathilde persoonlijk vaak vrij braaf en misschien bijna wat te uniform qua stijl (het lijkt vaak wel erg op elkaar) gekleed vind gaan, betrap ik haar hoogst zelde op iets dat ik niet mooi en/of minder gepast voor de gelegenheid vind: dat is nu echter wel het geval. Ik vind de combinatie van stoffen (dierprint in een dunne stof met de zware bouclé achtige grijze rok) niet mooi. Het feit dat de sjaal nog een andere kleur en textuur toevoegt maakt het niet beter. Bovendien vind ik de sjaal te casual in combinatie met het moment en de outfit

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

vrijdag 23 jan 2015 - 09:04

ik ben het met jou eens, ook ik vind de combi van kleur en stoffen een lastige. Wel vind ik de armband echt heel mooi, lekker hip voor Mathilde.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 23 jan 2015 - 01:25

Ze ziet er leuk uit.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 22 jan 2015 - 21:57

Wat een leuke outfit, alhoewel ik wel moet wennen aan de combinatie grijs - camel - bruin. Vooral de sjaal maakt het leuk, maar ik zou voor een paar suède laarzen hebben gekozen in plaats van de pumps.

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 22 jan 2015 - 18:44

Ik vind de jurkjes allebei erg leuk .
Vooral de zwart wit ,is echt een leuk jurkje ,zeer geschikt voor deze gelegenheid .
De pasvorm lijkt perfect .

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 22 jan 2015 - 18:40

Ze ziet er erg leuk uit!

afbeelding van Lisanne

Lisanne

donderdag 22 jan 2015 - 16:41

Wat een leuke foto! Ik vind het jurkje zelf niet zo mooi, maar op deze foto komt 'ie goed tot zn recht!

© 2020 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?