Juwelen en sieraden Koningin Mathilde - deel 1: Fabiola's waterval broche

Koningin Mathilde staat er bij juwelenliefhebbers bijna om bekend dat ze zo weinig echte juwelen heeft. Toch heeft ze een behoorlijke voorraad oorhangers, en de laatste jaren wordt Mathildes juwelencollectie toch langzamerhand wat uitgebreider. Dat wordt tijd, voor dezeKoningin! Overigens heeft de Koningin echte favorieten, maar daar over hopelijk een andere keer meer!

Spaans Koninklijk gezin viert Nationale Feestdag

Spanje heeft op maandag 12 oktober haar Nationale Feestdag gevierd. Koning Felipe nam het defile af. Hij werd daarbij vergezeld door Koningin Letizia, Infanta Leonor en Infanta Sofia. De meisjes genoten er duidelijk van! Leuk om de dametjes zo spontaan te zien. Nou ja, dametjes... Infanta Leonor wordt op 31 oktober al weer 10 jaar!

Overzicht hoeden Koningin Mathilde

Nu Mathilde koningin geworden is, zetten we eens even alle hoeden die ze tot nu toe heeft gedragen op een rijtje. In vergelijking met Koningin Máxima draagt Mathilde bijzonder weinig hoeden. Er zijn een aantal vaste gelegenheden waarvoor Mathilde een hoed uit de kast haalt, met name de eucharistieviering ter nagedachtenis van de gestorven leden van de Koninklijke familie in februari, de Nationale Feestdag op 21 juli, en Koningsdag op 15 november (toen ze nog Prinses was). Daarnaast zien we Mathilde slechts uitzonderlijk met een hoed. Dit komt wel eens voor bij een staatsbezoek, een huwelijk of een doopsel, maar voor een dagdagelijks bezoek zal Mathilde geen hoed dragen.

Designer: Francesca Romana Diana

Dat Koningin Mathilde een voorliefde heeft voor artistieke juwelen, is al langer geweten dan vandaag. Denk bijvoorbeeld aan haar juwelen van ontwerper Hervé Van der Straeten. Koningin Mathilde gaat voor haar juwelen echter ook shoppen bij de Braziliaanse juwelenontwerpster Francesca Romana Diana.

Designer: Natan

De serie van de tasjes van Koningin Máxima door Josine, heeft me geïnspireerd om zelf ook even onderzoek te doen naar de verschillende tassen van Koningin Mathilde. Zo ontdekte ik dat Mathilde ook in het bezit is van het kleine Natan tasje.

Clutch van Armani Privé

Voor het huwelijk van Prins William met Kate Middleton ging Mathilde shoppen bij Armani Privé voor haar outfit. Ook de bijpassende clutch die ze toen droeg komt van bij Armani Privé.

Pagina's

© 2018 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?