Koning Felipe en koningin Letizia hielden vandaag een audiëntie voor tweeënvijftig jongeren. Deze jongeren doen mee aan de tiende editie van het programma "Beurzen voor Europa" aan de universiteit Fransisco de Vitoria. Koningin Letizia was gekleed in een witte blouse en een navy blauw met wit gestreepte rok met plooien van Hugo Boss. Ze debuteerde dit setje ruim een jaar geleden en droeg het vandaag voor de vierde keer. De sandalen zijn van Carolina Herrera.

Bron:
Casa de Su Majesad el Rey

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Imke

Imke

maandag 20 jul 2015 - 21:36

Weer een eenvoudige maar prachtige look van Letizia. Ik weet inmiddels zeker op wie ik zou willen lijken, als ik van een fee een wens mocht doen... en dan zou ik me vast ook gaan uitleven in deze simpele maar zo vrouwelijke stijl. Zonder haar prachtige figuur staat die toch beduidend minder elegant, helaas.

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 18 jul 2015 - 18:08

Sandalen en rok zijn mooi! Alleen de blouse (overhemd...) vind ik onbegrijpelijk... zo zakelijk. Een crèmen blouse was zoveel passender geweest, of eventueel ook wit. En ik mis ook een riempje.

Het lijkt wel of Letizia voor overdag voor zakelijke outfits en kleuren kiest (blazers, witte overhemden, wit-, zwart en grijstinten) en de kleuren die haar écht mooi staan (rood, blauw, warme kleuren) bewaart voor de avondkleding.

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 17 jul 2015 - 22:26

Op de foto va8 mei 2014 is nog eens goed te zien wat het een goede keuze was dat ze haar haar heeft laten knippen.
De half opgerolde mouwen van de blouse vind ik niet mooi, de rok is wel erg degelijk, maar al met al is het niet onaardig.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 17 jul 2015 - 21:01

Inderdaad geen topper maar verder niets op aan te merken. Hoe kun je lopen op dit soort schoenen?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 17 jul 2015 - 18:22

Wat leuk het Spaanse koningspaar zoveel te zien deze dagen. Zij gaan natuurlijk pas in augustus met vakantie. Leuke outfit, maar geen topper wat mij betreft.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?